mergaites nezinau ar gonali pardavineja vaistinese, juk kam neaktualu tai tikrai tos prekes nepirks. manau kas uzsima tuo darbu klinikose ji ir parduoda. VK kainuoja 1150, tai pagal LV kursa issiverskite

Mergaitės
gal kuri buvot susidūrusi?
Prieš dvi savaites buvau miške ir grįžusi radau įsisiurbusią erkę. Šiandien kaip tik dvi savaitės ir aplink įkandimo vietą atsirado raudona dėmė. Gal tai Laimo liga? Nuo encefalito aš pasiskiepijus. Skambinau į Endemik, skau gal kraują paims, bet sako, kad ima tik po mėnesio nuo įkandimo nes kraujas gali dar nerodyti. Patarė pasirodyti infektologui, nes patyręs gyd turėtų nustatyti iš dėmės ar tai Laimo liga. Bet jei taip, tai teks antibiotikus gert 2-3 sav. Tai vėl teks viską atidėt
ar ne?

Prieš dvi savaites buvau miške ir grįžusi radau įsisiurbusią erkę. Šiandien kaip tik dvi savaitės ir aplink įkandimo vietą atsirado raudona dėmė. Gal tai Laimo liga? Nuo encefalito aš pasiskiepijus. Skambinau į Endemik, skau gal kraują paims, bet sako, kad ima tik po mėnesio nuo įkandimo nes kraujas gali dar nerodyti. Patarė pasirodyti infektologui, nes patyręs gyd turėtų nustatyti iš dėmės ar tai Laimo liga. Bet jei taip, tai teks antibiotikus gert 2-3 sav. Tai vėl teks viską atidėt

QUOTE(egk @ 2011 09 10, 17:31)
Mergaitės
gal kuri buvot susidūrusi?
ar ne?

jei paraudo, tai greičiausiai Laimo liga. Kelis tokius pavyzdžius artimųjų rate turėjom. Teko gerti antibus. Ir viskas baigėsi gerai. Tad siūlau apsilankyti pas gydytoją

O ar dėl antibų reikia atidėti IVF, nežinau

QUOTE(laurynaa @ 2011 09 09, 20:31)
Lalabamba, ar praejo skausmai jau? ir beje tu teisi, kainos nuo spalio pirmos dideja, pirma konsultacija nebe 20, o 25 (cia kol kas tik latviskam kainyne pakeista) o ivf +icsi 840, o buvo 790 

Su balioneliu pagalba praejo skausmai pacia pirma diena, kaip ir kraujavimas beveik

O idomu darant 2-aji, ir paskesnius IVF'us vis dar buna "pirma" konsultacija?

QUOTE(egk @ 2011 09 08, 20:50)
Laikausi normaliai jau kuriame vel planiukus apie sekanti bandyma

QUOTE(kerzaka @ 2011 09 10, 20:20)
jei paraudo, tai greičiausiai Laimo liga. Kelis tokius pavyzdžius artimųjų rate turėjom. Teko gerti antibus. Ir viskas baigėsi gerai. Tad siūlau apsilankyti pas gydytoją
Manau, kad ne. Juk kitos ir IVF metu antibus geria. Man rodos, T.P.Keberiokš apie tai pasakojosi.

Nu bet kaip nervuoja

O dar ir pirmadienis nerytoj

Visi bajeriai kaip užsakyti...
QUOTE(Lalabamba @ 2011 09 10, 19:29)
O idomu darant 2-aji, ir paskesnius IVF'us vis dar buna "pirma" konsultacija?
ir dar idomu ar reikia kiekviena karta kartoti visus tyrimus darytus pries pirmaji? Ar pataupysim bent cia

nea, nereikia. man daugiau tyrimu dare,kai as pasakiau - kad issiaiskinam viska, kas bent maza tikimybe galetu pakisti koja. o padaro tik tepineli ir viskas...
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2011 09 10, 19:20)
Manau, kad ne. Juk kitos ir IVF metu antibus geria. Man rodos, T.P.Keberiokš apie tai pasakojosi.

as pradejau stimuliacija, ir geriau siek tiek antibiot., nes buvo pacioj pradzinej stadijoj kazkoks grybelis. tai savaite pageriau, ir Treijsas sake, kad iki punkcijos ju poveikis bus pasibaiges, ir vaistu likuciu nebebus

Ką tik susileidau diphereline. Startas. Palinkėkit man sėkmės

QUOTE(Tanga @ 2011 09 11, 09:22)
kuo dideliausios!

QUOTE(Tanga @ 2011 09 11, 09:22)
Tanga, kuo didžiausios tau sėkmės

QUOTE(egk @ 2011 09 10, 21:27)
Nu bet kaip nervuoja
vos tik pradedu planuoti kažką, iškart prasideda įvairiausios nesąmonės, ir taip kiekvieną kart
Ir Treijsas išvažiavęs

Nestresuok taip

QUOTE(Tanga @ 2011 09 11, 10:22)
Gero starto ir laimingo finiso!!!!

Jeigu neklystu E.m.a. ryt turetu kraujuka nuleisdineti?