Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(RositaK @ 2011 09 15, 15:25)
Embrions klinikoje  dirba ne vien Treijsas, bet ir Vitols bei Gasins gydytojai  4u.gif todel galima pas bet kuri rinktis ir gydytis.
kad finansiskai LV yra pigiau, tai faktas-ir pati procedura, ir vaistai  4u.gif Juolab, kad nuo KLP ir vazinejimas ne itin tolokas.
Manau daugiau del finansiniu sumetimu bei sios klinikos patirties IVF srityje, o ne del gydytojo konkreciai renkamasi si klinika  4u.gif

Aciu, uz atsakymus 4u.gif Bet kiek pas jus pasiskaitinejau, tai dauguma cia esanciu, matau, lankosi pas Treijsa g.gif O vaistus, kuriuos jie skiria, galima pirkti LV ir jie ten pigesni nei pas mus LT? unsure.gif Tiesa, dar klausimas: visus tyrimus del IVF turbut reikia darytis ir ten, nes as dauguma esu pasidariusi LT, ir kiek suprantu, ten jie netiks g.gif
Atsakyti
Kitty3, kiek mano patirtis dabar siekia, LV tikrai yra pigiau, tiek vaistai tiek tyrimai, as suzinojau paskaitinejusi foruma, paskaityk uzdarytas temas, labai idomiai raso, o as is VK, vazinejom is siauliu. Tad paskaiciuokit finasus kaip ir kas, nuomones, nes apsispresti yra kur. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Kitty3 tyrimai tinka ir Lietuvoj daryti(jei nesenai daryti) smile.gif jei kas neaišku jiem pasikartoja pas save.
Atsakyti
Aūūūūūūū !!!!!!!! 000189.gif
Tai kas vaziuojat pirmadieni pas Treisa, be musu su RositaK? tongue.gif
Atsakyti
RositaK
Juolab, kad nuo KLP ir vazinejimas ne itin tolokas.

Jei KLP - tai Klaipeda, tai be 4 valandu niekaip verysad.gif I viena puse. Keliai, kaip bevaziuosi prasti sad.gif
Laikas, tai vienas is pagrindiniu faktoriu, kodel as rinkuosiu IVF namuose.
Atsakyti
Warwara, o man klausimas iskilo, ar klaipedoje daro IVF, ar tik paruosia, o paskui siuncia i vilniu. Kodel taip klausiu, nes kai buvom VK, ten buvo pora is kauno, kurie kaip mano viena ausis girdejo, viska ruosesi kaune, o punkcijai jau vaziavo i vilniu. Tai as kaip ciose dabar smalsauju smile.gif
Atsakyti
nanataa
Parasiau i AZ
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 16, 13:13)
Aūūūūūūū !!!!!!!!  000189.gif
Tai kas vaziuojat pirmadieni pas Treisa, be musu su RositaK? tongue.gif

Gali būti, kad aš važiuosiu, jei mmm ateis šeštadienį vakare arba sekmadienį. Labai to tikiuosi. O ar labai blogai 3 c.d. startuoti, jei vis dėl to jos parsivilks anksčiau laiko?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 16, 14:24)
Gali būti, kad aš važiuosiu, jei mmm ateis šeštadienį vakare arba sekmadienį. Labai to tikiuosi. O ar labai blogai 3 c.d. startuoti, jei vis dėl to jos parsivilks anksčiau laiko?

Man panasi situacija buvo, tai kai klausinejau mergaiciu, visos sake, kad nieko baisaus jei 3 c.d. wink.gif dar ziurint kada tau jos prasides, jei sestadieni per pietus ar i vakara, jis tos dienos neskaito. Taigi, mergyt tempk iki sestadienio bent vakaro drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bandysiu smile.gif Sėdžiu darbe kojas sukryžiavus biggrin.gif Savaitgalį dar planuoju kaip reikiant pašėlti. Juk po staro kitą savaitę porą metų negalėsiu nė lašo į burną paimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 16, 13:26)
Jei KLP - tai Klaipeda, tai be 4 valandu niekaip  verysad.gif I viena puse. Keliai, kaip bevaziuosi prasti sad.gif
Laikas, tai vienas is pagrindiniu faktoriu, kodel as rinkuosiu IVF namuose.

kaip keista, nes as beveik nuo Marijampoles, o tiek vaziuoju g.gif

bet kokiu atveju, jei eina suderinti su darbais, apsimoka vaziuoti i LV 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 16, 14:55)
Bandysiu  smile.gif Sėdžiu darbe kojas sukryžiavus  biggrin.gif Savaitgalį dar planuoju kaip reikiant pašėlti. Juk po staro kitą savaitę porą metų negalėsiu nė lašo į burną paimti  biggrin.gif

Patikek, tas noras savaime dings .... As ir galvojau, kaip cia man reikes susigyvent su tuo, kaip senai pijokei doh.gif vos ne kasdien po taure vyno isgerdavau vakare ....
O kai suzinojau, kad nestuke.gif kazkokia vidine busena sustabdo nuo visko, kas gali pakenkti.
Atsakyti