Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(wingele @ 2011 09 22, 10:55)
Sveikos. Pastebejau kad apie bioenergetika rasinejates. Ir as ten buvau, alu midu geriau..... Fainas jis, ir tikrai ne kazkoks sarlatanas ar burejas. Laukiame dabar teigiamu rezultatu, o pas manie jis tiek atradi  doh.gif , kad siurpu man buvo smile.gif

wingele, tu busi tikras pavyzdys mums, kad tie dalykai irgi susije ir padejo thumbup.gif
Laukiam laukiam kada pranesi apie nestuke.gif truputi tik laiko ir tikejimo reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 22, 11:21)
pas bioenergetika J.Dainauska  4u.gif Kaune, nete galima rasti koordinates.
tiesiog kiek pripasakojo norma teigiamu rezultatu po jo gydymo, o ir jos taip pat  wub.gif , tai manau dar ir ji isbandyt-nieko neprarasiu  biggrin.gif

aaaa, as pas ji irgi lankiausi pries snaigutes sad.gif
Rezultato nestuke.gif negavau, bet mintis tai padeliojo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 22, 11:58)
aaaa, as pas ji irgi lankiausi pries snaigutes sad.gif
Rezultato  nestuke.gif negavau, bet mintis tai padeliojo smile.gif  thumbup.gif

o, minusas i jo darza unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 22, 12:02)
o, minusas i jo darza  unsure.gif  lotuliukas.gif

reikia tiketi! labai tiketi! o as tokia pasyvi tiketoja ax.gif bet darai viska, kas tiketina ir netiketina smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 22, 12:16)
reikia tiketi! labai tiketi! o as tokia pasyvi tiketoja  ax.gif bet darai viska, kas tiketina ir netiketina smile.gif  4u.gif

tai tiket as jau betkuo tikiu lotuliukas.gif arba netikiu, o tik einu pasicekavinti lotuliukas.gif
jei rimtai, tai manau nieko blogo nepadarys, nebent gero 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 22, 11:44)
tai tiket as jau betkuo tikiu  lotuliukas.gif arba netikiu, o tik einu pasicekavinti  lotuliukas.gif
jei rimtai, tai manau nieko blogo nepadarys, nebent gero  4u.gif

O as viena diena tikiu, kita ne smile.gif Va jau ketvirta diena sedziu su pykinimu ir veju bet kokias mintis, kad ivyko stebuklas. O vyras jau vos ne katuciu ploja. O realybeje puikiai suvokiu, kad jeigu ir ivyko stebuklas, tam pykinimui butu paprasciausiai per anksti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 22, 12:44)
tai tiket as jau betkuo tikiu  lotuliukas.gif arba netikiu, o tik einu pasicekavinti  lotuliukas.gif
jei rimtai, tai manau nieko blogo nepadarys, nebent gero  4u.gif

drinks_cheers.gif juo labiau, kad peno pamastymui jis duoda 4u.gif
ir tikekim, kad man nepasiseke, nes buvo dar ne laikas, o tau butinai pasiseks ir pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 22, 12:53)
drinks_cheers.gif juo labiau, kad peno pamastymui jis duoda  4u.gif
ir tikekim, kad man nepasiseke, nes buvo dar ne laikas, o tau butinai pasiseks ir pagelbes  4u.gif

Cia labai dar nuo paciu musu viskas priklauso, kaip jis sako - as stebuklu nedarau, dar ir jusu savo mastymu labai daug prisidedate prie tos sekmes wink.gif
As jau antra karta skaitau Markuno knyga ,,Žmogaus gyvenimo nesėkmių ir ligų priežastys bei galimybės jų išvengti" kazkaip man ji padeda ateiti i sveiką protą, įvyksta kažkoks lūžis, į viską kitaip pradedi žiūrėt , bet cia tik mano nuomone apie sia knyga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 22, 07:46)
smagu, plius dar MonaJ  4u.gif
man iseis greiciausiai 11c.d. tik i viduri spalio.

vis delto vaziuoju spalio 1 d. gal ka pavezeti is Siauliu uz kompanija? Tik tiek kad i Siaulius negrisiu - tik i Panevezi (irgi galiu prigriebt nemokamai...) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 09 22, 14:31)
vis delto vaziuoju spalio 1 d. gal ka pavezeti is Siauliu uz kompanija? Tik tiek kad i Siaulius negrisiu - tik i Panevezi (irgi galiu prigriebt nemokamai...)  ax.gif

thumbup.gif jau viskas cia pat 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, pagal turimus duomenis sumeciau siu metu Embrions statistika:
Menuo - Kiek mergaiciu daresi - sekmes procentas
vasaris - 2 - 50
kovas - 3 - 33.33
balandis - 3 - 100
geguze - 4 - 25
birzelis - 8 - 87.5
Liepa - 1 - 0
Rugpjutis -2 - 50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 22 rugsėjo 2011 - 15:19
QUOTE(wingele @ 2011 09 22, 11:48)
O as viena diena tikiu, kita ne smile.gif Va jau ketvirta diena sedziu su pykinimu ir veju bet kokias mintis, kad ivyko stebuklas. O vyras jau vos ne katuciu ploja. O realybeje puikiai suvokiu, kad jeigu ir ivyko stebuklas, tam pykinimui butu paprasciausiai per anksti blink.gif

netgi geros mintys labai gerai! thumbup.gif taip ir toliau!! thumbup.gif
Atsakyti