Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(E.m.a. @ 2011 09 24, 12:43)
Sveikinu ,super naujienos  thumbup.gif net sirdi suspaude man  wub.gif  Isivaizduoju mazute kaip tu jauties ,nes pati to laukiu su nekantrumu  smile.gif Sakiau ,kad viskas bus ok ,gi kitaip negali but ,paprasciausiai mazi tie musu leliukai ir sunku juos pamatyti  mirksiukas.gif

Ji man rodo i ta ekrana, o as nesuprantu kur ziuret doh.gif sako matot pulsuojancia sirdele? Ir taip, ir taip ziuriu, kol supratau kas ten pulsuoja smile.gif
Kokie jie mazi .... ten apie kojytes, rankytes isvisa dar kalbos nera .... Idomu kada daugiau pradeda matytis.
Mane ligos pradejo kabint, labai visi aplink sake serga, gydytoja sake - saugotis labai g.gif
Nu tikuosi, kad Treisas penktadieni kazka irgi pamatys, ir jau mane paleis pas savo gydytoja LT. Nes jau noriu, kad normaliai uzregistruotu, kad laika paziuretu, o dabar tokia blaskausi tarp zemes ir dangaus ... smile.gif
E.m.a. kada dabar vaziuosi? Crinona naudoji dar?
Atsakyti
norma, puikios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Norma kaip gerai, kad pagaliau pasirodė tavo slapukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 24 rugsėjo 2011 - 15:48

Aš užvakar vėlai vakare sulaukiau savo paklydėlių, tai jau vakar buvau pas Treisą. Šiandien laukia pirmas dūris biggrin.gif O kitas vizitas tik po septynių Gonalio dozių. Kažkodėl Treisui atrodo, kad pas mane ten viskas tvarkingai augs. Vadinasi, taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 24, 17:21)
Aš užvakar vėlai vakare sulaukiau savo paklydėlių, tai jau vakar buvau pas Treisą. Šiandien laukia pirmas dūris  biggrin.gif O kitas vizitas tik po septynių Gonalio dozių. Kažkodėl Treisui atrodo, kad pas mane ten viskas tvarkingai augs. Vadinasi, taip ir bus  biggrin.gif

Ooooo Tanga, geros ir pas tave naujienos. Su sekmingu startu thumbup.gif Bet tikrai idomiai, kodel tik po 7 dienu?
Atsakyti
sveikos.
vis paskaitineju Jusu skyreli, taciau niekada nerasydavau. Paskaicius lengva buvo ruostis pirmai stimuliacijai ir apsispresti smile.gif
truputi parasysiu ir apie savo istorija smile.gif 10 m neturim vaikuciu.Man dare laporaskopija nustate endometrioze (rado kelis zidinukus), o vyrui oligospermija.Turejom 6 iui VK, pas D.V...... Dabar as gydausi pas Treisa ( 1 ivf+icsi) trumpa schema,nepavyko, buvo komplikaciju. Pradejau ruostis antram. susileidau diphereline pries 5 d taciau toks jausmas kad sianakt prasides mmm, o Treisas sake kad reikia susileisti savaite iki mmm. Taciau mano sis ciklas sutrumpejo pasirodo ir mes su gydytoju neapskaiciavom.sake atvykti pas ji 2 ciklo diena.
Sakykit gal buvo kam taip? Bijau, kad tik vaistai suveiktu
Atsakyti
beja uz diphereline Camelia vaistineje mokejau 383 lt
Atsakyti
Sveikos,

Anksčiau tik skaitydavau. Dabar gal jau imsiu dažniau įsiterpti, nes po pirmojo vizito pas Treijsą, labai puikiai susiplanavo antrasis IVF smile.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 09 24, 16:21)
Aš užvakar vėlai vakare sulaukiau savo paklydėlių, tai jau vakar buvau pas Treisą. Šiandien laukia pirmas dūris  biggrin.gif O kitas vizitas tik po septynių Gonalio dozių. Kažkodėl Treisui atrodo, kad pas mane ten viskas tvarkingai augs. Vadinasi, taip ir bus  biggrin.gif

Man Treijsas taip pat numato tokią įvykių eigą smile.gif
Tik dar turėsiu starto palaukti...pradėsiu su kitomis mėmėm. Tai dar tris savaitėles turiu moraliniam pasiruošimui smile.gif

Per pirmą IVF aš biški kitokius vaistukus vartojau, tad su Diferelinu, kuris kemša adatėles, nebuvau susidūrusi. Pasakykit mergaitės, pačios leidotės ar kokie balti chalatai padėjo? Nors Baiba sakė, kad medicinos darbuotojas turėtų žinoti kaip suleisti tokius, bet man šiek tiek baisu..o jeigu nežinos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PerKūnas: 24 rugsėjo 2011 - 19:37
QUOTE(norma @ 2011 09 24, 12:47)
Ji man rodo i ta ekrana, o as nesuprantu kur ziuret  doh.gif sako matot pulsuojancia sirdele? Ir taip, ir taip ziuriu, kol supratau kas ten pulsuoja smile.gif
Kokie jie mazi .... ten apie kojytes, rankytes isvisa dar kalbos nera .... Idomu kada daugiau pradeda matytis.
Mane ligos pradejo kabint, labai visi aplink sake serga, gydytoja sake - saugotis labai  g.gif
Nu tikuosi, kad Treisas penktadieni kazka irgi pamatys, ir jau mane paleis pas savo gydytoja LT. Nes jau noriu, kad normaliai uzregistruotu, kad laika paziuretu, o dabar tokia blaskausi tarp zemes ir dangaus ... smile.gif
E.m.a. kada dabar vaziuosi? Crinona naudoji dar?

As vaziuosiu pas Treisa penktadieni ,nezinau ar ka pamatys ,bijau ,bet tikiuosi kazkas islys ax.gif Crinona naudoju ,nepatinka jis man ,bet ka darysi ...Viena ryta is vis tokiais gabalais ir nemazai iskrito ,kad issigandau ...
O tai kiek tau laiko atitinka puslyte ,nieko nesake gydytoja ,ir nekalbejo apie dydi milimetrais ?
Sekmes tau toliau auginant mirksiukas.gif
As tai buvau cia jau pas gine savo ,turbut pas ja ir eisiu visa nestuma ,nors taip skeptiskai paziurejo i tai ,kad pas latvius buvau ,o ne lietuvius ,ir pastoviai prikaisioja ,kad kiek daug pinigu kainavo ,reikia saugot ir t.t. ...musu lietuviou poziuris ,tai ...
Atsakyti
QUOTE(E.m.a. @ 2011 09 24, 22:18)
As vaziuosiu pas Treisa penktadieni ,nezinau ar ka pamatys ,bijau ,bet tikiuosi kazkas islys  ax.gif Crinona naudoju ,nepatinka jis man ,bet ka darysi ...Viena ryta is vis tokiais gabalais ir nemazai iskrito ,kad issigandau ...
O tai kiek tau laiko atitinka puslyte ,nieko nesake gydytoja ,ir nekalbejo apie dydi milimetrais ?
Sekmes tau toliau auginant  mirksiukas.gif
As tai buvau cia jau pas gine savo ,turbut pas ja ir eisiu visa nestuma ,nors taip skeptiskai paziurejo i tai ,kad pas latvius buvau ,o ne lietuvius ,ir pastoviai prikaisioja ,kad kiek daug pinigu kainavo ,reikia saugot ir t.t. ...musu lietuviou poziuris ,tai ...

As ir penktadieni vaziuoju, klausyk dar susitiksim biggrin.gif kelintai vaziuoji?
Crinonas man irgi tokiais gabalais kartais krenta ... cia normalu man atrodom, jis turi kazkaip pasisalinti, nes kiek per nakti ji pasisavina, tiek.
Zinok del to laiko man niekas nieko nesake, sakau, mane nervina tas blaskymasis po daktarus, jau noriu pradeti normaliai vaiksciot pas savo ginekologe. Paziuresiu ka penktadieni Treisas sakys.
O tai ka tau ta ginekologe galejo sakyt???? Nieko neatsikirtai? Oiiiii, man tik pasakytu taip, nepalikciau ... smile.gif gi latvijoj dvigubai pigiau ir rezultatai geresni. Ir ne jos cia reikalas, idomi kazkokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(AURELIJAC @ 2011 09 24, 18:10)
sveikos.
vis paskaitineju Jusu skyreli, taciau niekada nerasydavau. Paskaicius lengva buvo ruostis pirmai stimuliacijai ir apsispresti smile.gif
truputi parasysiu ir apie savo istorija smile.gif  10 m neturim vaikuciu.Man dare laporaskopija nustate endometrioze (rado kelis zidinukus), o vyrui oligospermija.Turejom 6 iui VK, pas D.V......  Dabar as gydausi pas Treisa ( 1 ivf+icsi) trumpa schema,nepavyko, buvo komplikaciju. Pradejau ruostis antram. susileidau diphereline pries 5 d taciau toks jausmas kad sianakt prasides mmm, o Treisas sake kad reikia susileisti savaite iki mmm. Taciau mano sis ciklas sutrumpejo pasirodo ir mes su gydytoju neapskaiciavom.sake atvykti pas ji 2 ciklo diena.
Sakykit gal buvo kam taip? Bijau, kad tik vaistai suveiktu

Sveika prisijungusi. Tik neužsibūk mirksiukas.gif
Aš kai stradalinau po diphereline, kad mmm gali ateiti anksčiau laiko, mane mergaitės ramino, kad 5 dienos jau gerai. Bet mano mmm parsivilko tik po 13 dienų. Treisas sakė, kad viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2011 09 24, 20:36)
Per pirmą IVF aš biški kitokius vaistukus vartojau, tad su Diferelinu, kuris kemša adatėles, nebuvau susidūrusi. Pasakykit mergaitės, pačios leidotės ar kokie balti chalatai padėjo? Nors Baiba sakė, kad medicinos darbuotojas turėtų žinoti kaip suleisti tokius, bet man šiek tiek baisu..o jeigu nežinos...

Man vyras suleido. Svarbu labai gerai išmaišyti tuos miltelius, kad gumuliukų neliktų. Bet reikia ne kratyti buteliuką, o sukti ratu, kad nesuputotų. Vaistukai tiršti, todėl šiek tiek skausminga injekcija, bet dėl tokio tikslo iškęsčiau ir dešimt kartų skausmingesnę procedūrą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 09 24, 17:35)
Ooooo Tanga, geros ir pas tave naujienos. Su sekmingu startu  thumbup.gif Bet tikrai idomiai, kodel tik po 7 dienu?

Ačiū, mergyte. Na nežinau, kodėl taip ilgai jis nori laukti. Man kai darė IUI, tai nuo Clostilbegyt'o kur kas geriau augo folikulai nei nuo Gonalio. Bet aišku, tada dozė mažesnė buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 25, 10:54)
Sveika prisijungusi. Tik neužsibūk  mirksiukas.gif
Aš kai stradalinau po diphereline, kad mmm gali ateiti anksčiau laiko, mane mergaitės ramino, kad 5 dienos jau gerai. Bet mano mmm parsivilko tik po 13 dienų. Treisas sakė, kad viskas gerai.
Papildyta:
Man vyras suleido. Svarbu labai gerai išmaišyti tuos miltelius, kad gumuliukų neliktų. Bet reikia ne kratyti buteliuką, o sukti ratu, kad nesuputotų. Vaistukai tiršti, todėl šiek tiek skausminga injekcija, bet dėl tokio tikslo iškęsčiau ir dešimt kartų skausmingesnę procedūrą smile.gif
Papildyta:
Ačiū, mergyte. Na nežinau, kodėl taip ilgai jis nori laukti. Man kai darė IUI, tai nuo Clostilbegyt'o kur kas geriau augo folikulai nei nuo Gonalio. Bet aišku, tada dozė mažesnė buvo.

Nu jei jau jausi kazka negero - skambink jam. As kai stimuliavausi, man kazkaip ziauru buvo, vienoj pusej man ten jie tik augo ... pilvas kaip balionas buvo, buciau neiskentus 7 dienu doh.gif gerai kad vazinejau kas tris dienas.
Atsakyti