QUOTE(AURELIJAC @ 2011 09 24, 18:10)
sveikos.
vis paskaitineju Jusu skyreli, taciau niekada nerasydavau. Paskaicius lengva buvo ruostis pirmai stimuliacijai ir apsispresti

truputi parasysiu ir apie savo istorija

10 m neturim vaikuciu.Man dare laporaskopija nustate endometrioze (rado kelis zidinukus), o vyrui oligospermija.Turejom 6 iui VK, pas D.V...... Dabar as gydausi pas Treisa ( 1 ivf+icsi) trumpa schema,nepavyko, buvo komplikaciju. Pradejau ruostis antram. susileidau diphereline pries 5 d taciau toks jausmas kad sianakt prasides mmm, o Treisas sake kad reikia susileisti savaite iki mmm. Taciau mano sis ciklas sutrumpejo pasirodo ir mes su gydytoju neapskaiciavom.sake atvykti pas ji 2 ciklo diena.
Sakykit gal buvo kam taip? Bijau, kad tik vaistai suveiktu
Sveika prisijungusi. Tik neužsibūk
Aš kai stradalinau po diphereline, kad mmm gali ateiti anksčiau laiko, mane mergaitės ramino, kad 5 dienos jau gerai. Bet mano mmm parsivilko tik po 13 dienų. Treisas sakė, kad viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2011 09 24, 20:36)
Per pirmą IVF aš biški kitokius vaistukus vartojau, tad su Diferelinu, kuris kemša adatėles, nebuvau susidūrusi. Pasakykit mergaitės, pačios leidotės ar kokie balti chalatai padėjo? Nors Baiba sakė, kad medicinos darbuotojas turėtų žinoti kaip suleisti tokius, bet man šiek tiek baisu..o jeigu nežinos...
Man vyras suleido. Svarbu labai gerai išmaišyti tuos miltelius, kad gumuliukų neliktų. Bet reikia ne kratyti buteliuką, o sukti ratu, kad nesuputotų. Vaistukai tiršti, todėl šiek tiek skausminga injekcija, bet dėl tokio tikslo iškęsčiau ir dešimt kartų skausmingesnę procedūrą
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 09 24, 17:35)
Ooooo Tanga, geros ir pas tave naujienos. Su sekmingu startu

Bet tikrai idomiai, kodel tik po 7 dienu?
Ačiū, mergyte. Na nežinau, kodėl taip ilgai jis nori laukti. Man kai darė IUI, tai nuo Clostilbegyt'o kur kas geriau augo folikulai nei nuo Gonalio. Bet aišku, tada dozė mažesnė buvo.