Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 06, 16:10)
O kuriuo nr skambinti, kad pas ji nepataikyciau? Nes ana karta skambinau tuo kur lyg vietinis atrodo, tai jis eme ir atsiliepe, o po to kai skambinau i mob, tai Baiba pakele g.gif

Baibai skambink 6 7 54 33 50. Taip, kartais ir jis pats pakelia 4u.gif
Sėkmės tau. Kad nebereiktų visko atidėti šį kartą, labai linkiu, nes tas laukimas tai žudo swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 09 06, 16:15)
Baibai skambink 6 7 54 33 50. Taip, kartais ir jis pats pakelia 4u.gif
Sėkmės tau. Kad nebereiktų visko atidėti šį kartą, labai linkiu, nes tas laukimas tai žudo swoon.gif

egk dekui tau 4u.gif Na taip man jau ir atsibodo laukti blush2.gif Jau geguze buvom suplanave darytis LT, po to persigalvojom ir isvaziavom i LV, po to kaip ir rugpjuti turejo buti startas, bet butume nespeja...vienu zodziu.
O kaip tavo reikaliukai? Kada tu planuoji?
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 06, 16:18)
egk dekui tau 4u.gif Na taip man jau ir atsibodo laukti blush2.gif Jau geguze buvom suplanave darytis LT, po to persigalvojom ir isvaziavom i LV, po to kaip ir rugpjuti turejo buti startas, bet butume nespeja...vienu zodziu.
O kaip tavo reikaliukai? Kada tu planuoji?

Prisimenu tavo istoriją 4u.gif
Aš irgi planuoju pradėt po mmm, jau bus po atostogų Treijsas. Žinoma, jei ciklas vėl nenublūdys.
Gal jau skambinai Baibai?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 09 06, 17:17)
Prisimenu tavo istoriją  4u.gif
Aš irgi planuoju pradėt po mmm, jau bus po atostogų Treijsas. Žinoma, jei ciklas vėl nenublūdys.
Gal jau skambinai Baibai?

Malonu, kad prisimeni blush2.gif 4u.gif Ne dar neskambinau, nelabai turejau laiko. Manau, kad rytoj skambinsiu.
Labai tikiuosi, kad pas tave viskas susitvarke ir mm taves nepaves smile.gif Nes kiek galima laukt irnesakyk.gif
Atsakyti
Na ir kurgi musu Lalabamba?? Greiciau ji pasirodytu ir mus nuramintu;)
Atsakyti
Sveikos, as kolkas dar pas jus nesiprasau, dar noriu tik paklausti 4u.gif Kiek mazdaug kartu tenka vaziuoti i LV taikant ilga ir trumpa schemas? Suprantu, kad tai gali buti labai individualu, na bet vis tiek gal bent mazdaug kiek (1-5 kartus, 5-10 kartu ar daugiau) reikia skirti kelionems g.gif
Atsakyti
man teko vaziuoti 8 kartus, pirmi du kartai buvo pries pradedant stimuliacija darem du kartus ten kraujo tyrimus, jei grynai IVF procedurai tai 6 kartai su trumpa schema.
Atsakyti
Ka tik grizom... ax.gif Bet nudziuginti deja, negaliu. Mano skaiciukai <2... Siaip ne taip stenda parodoj susitvarkem, o jau masinoj leidau sau atsipalaiduot...
Noreciau patustinti vyno atsargas ir as, bet kad jau gal per velu g.gif O ryt gi vel isaus nauja diena, ir vel eisim i prieki cool.gif Su Laurynaa uz rankuciu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 09 06, 19:36)
Ka tik grizom...  ax.gif  Bet nudziuginti deja, negaliu. Mano skaiciukai <2... Siaip ne taip stenda parodoj susitvarkem, o jau masinoj leidau sau atsipalaiduot...
Noreciau patustinti vyno atsargas ir as, bet kad jau gal per velu  g.gif  O ryt gi vel isaus nauja diena, ir vel eisim i prieki  cool.gif  Su Laurynaa uz rankuciu  mirksiukas.gif

o tu gerai i rezultatus paziurejai? gal visgi 200 kokie o ne 2 blink.gif as negaliu patiketi ir nezinau net ka pasakyti. nors turbut tu zodziu ir nebereikia angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2011 09 06, 20:36)
Ka tik grizom...  ax.gif   Bet nudziuginti deja, negaliu. Mano skaiciukai <2... Siaip ne taip stenda parodoj susitvarkem, o jau masinoj leidau sau atsipalaiduot...
Noreciau patustinti vyno atsargas ir as, bet kad jau gal per velu  g.gif  O ryt gi vel isaus nauja diena, ir vel eisim i prieki  cool.gif  Su Laurynaa uz rankuciu  mirksiukas.gif

Neeeee, kaip tikejau !!!! blink.gif
Lalabamba, be zodziu ...... nesuprantu jau nieko ..........
Laikykis, mergyt ... cray.gif

http://www.youtube.c...Q&feature=share
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 06 rugsėjo 2011 - 19:59
Ka tik grizom...  ax.gif  Bet nudziuginti deja, negaliu. Mano skaiciukai <2... Siaip ne taip stenda parodoj susitvarkem, o jau masinoj leidau sau atsipalaiduot...

Lalabamba, viespatie kaip gaila ir taip norisi rasti kazkokius zodzius kad tave paguosti..bet zinau kad nera tokiu..tiesiog labai uzjauciu,labai-nes tikrai tikejau kad bus bumas nestuke.gif uzjauciu saulyte,stiprybes-tu ne viena console.gif console.gif console.gif As mintimis tave labai stipriai apkabinu friends.gif Stiprybes tau ir vyrui,issiverkit,isgerkit vynelio ir nenuleiskite ranku 4u.gif
As su kerzaka rankytem susikybe einam link savo stebuklo ir tikiu kad ji pasieksime drinks_cheers.gif
Tu kartu su Laurynaa-ir greit busit nestuke.gif
Laikykis,tu stipri-rasi savyje stiprybes ir po kiek laiko patikek,saulyte,drasiu zingsniu eisi link stebuklo 4u.gif
Atsakyti

Lalabamba as be zodziu verysad.gif tiesiog console.gif
Atsakyti