Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai statosi svajonių namus

QUOTE(braškytė @ 2011 09 05, 20:02)
Buvai? O tu ne Ginkūnuose statais? ax.gif O šiaip tai dalį padalino sklypais, o dalį atitvėrė, darys vis dėlto parką smile.gif

kur statys, kurioje puseje padalino?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveiki visi po vasaros...
Grizom mes su visa seimyna is pajurio, tai bandysim vytis jus, skaityt pasibaigusias temas... bigsmile.gif
Kadangi pas mus dabar isore,aplinka eileje stovi, tai isikisiu kai kas apie tai kalbesit, o siaip zadu daug jums netrukdyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek kainuoja dazymas vidaus patalpu 1 kv.m.? 15 Lt normali kaina su paruosimu?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 09 06, 07:55)
kur statys, kurioje puseje padalino?

Aš iki galo nebuvau. Vyras sakė, lyg ir mūsų gatvėje padaryti sklypai, tipo vistiek jau gatvė suformuota, tai kad būtų iki galo užpildyta, o giliau jau atitverta.
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2011 09 06, 16:51)
Aš iki galo nebuvau. Vyras sakė, lyg ir mūsų gatvėje padaryti sklypai, tipo vistiek jau gatvė suformuota, tai kad būtų iki galo užpildyta, o giliau jau atitverta.

siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 09 05, 16:38)

P.S. uz kokiu poros trejetos savaiciu vainika kelsim... Tai ar cia man reiks pint  ar statybininkai turi pint? lotuliukas.gif  pas draugus kazkoki plastmasini pakabino-tai as kaip minimum  tikro azuolinio noreciau lotuliukas.gif

As galiu nupinti biggrin.gif Ant kiemo azuolas auga, bet ir vaaaises man lotuliukas.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 09 06, 18:19)
As galiu nupinti biggrin.gif Ant kiemo azuolas auga, bet ir vaaaises man  lotuliukas.gif  alc.gif

Tai kaip tie tavo stogininkai, ar pasirode? Gal jau savo stogui vainika pini.
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2011 09 05, 17:51)
darbinikai iskels biggrin.gif ir neis toliau dirbti jei ju tinkamai nepavaisinsit biggrin.gif

Tai o kaip vaisinti? Butelis su uzkanda? g.gif

QUOTE(biesas66 @ 2011 09 05, 17:56)
Tai cia jau statybininkai organizuotis turi,o savininkai vaises uz vainika  drinks_cheers.gif

jei irgi plastikini vainika atsives- tai nevaisinsiu biggrin.gif

QUOTE(airise @ 2011 09 05, 18:38)
Tai pratęskim apie garų ir šilumos išvedimą, ąčiū,kas atsiliepėt ir parašėt.gal dar kas kokių minčių turi.

Mes tai kazkaip su rekuperatorium garintuva jungsim-bet as ten nieko nesuprantu ir nesikisu...
QUOTE(Susena @ 2011 09 05, 21:26)
Na tai galima sakyti kaimynai. Mes Ajeru gatvej bigsmile.gif

Malonu girdeti 4u.gif Kada jusu gatve zada " atsirasti" ? Lyg ir kuoliukus sukaltus maciau...

QUOTE(Agnestar @ 2011 09 06, 19:19)
As galiu nupinti biggrin.gif Ant kiemo azuolas auga, bet ir vaaaises man  lotuliukas.gif  alc.gif

Tu savo stogui pink- mazu greiciau uzdengs- bijos statybininkai , kad vainikas sudzius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambre: 07 rugsėjo 2011 - 09:38
QUOTE(ambre @ 2011 09 07, 10:36)
Tai o kaip vaisinti? Butelis su uzkanda? g.gif
jei irgi plastikini vainika  atsives- tai nevaisinsiu biggrin.gif
Mes tai kazkaip su rekuperatorium garintuva jungsim-bet as ten nieko nesuprantu ir nesikisu...

Malonu girdeti 4u.gif Kada jusu gatve zada " atsirasti" ? Lyg ir kuoliukus sukaltus maciau...
Tu savo stogui pink- mazu greiciau uzdengs- bijos statybininkai , kad vainikas sudzius biggrin.gif

Galetum daugiau pasidometi del rekupo ir gartraukio nes as ta varijanta svarsciau taippat bet nenoriu kad riebalai eitu i vamzdzius kuriuos veliau reiks valyti,o tai gana sudetinga.

Seip pagal geras tradicijas tai reiktu ir buteliuko ir uzkandos.. Bet patariu tik savaitgali duoti po darbu,nes kitaip po vaisiu gali ir vainikas sudziuti kol darbai vel pajudes. Beje,pagal sena tradicija (nors nesu mates) jei zmogus nevaisina,darbininkai kelia kiaule........ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 07, 09:44)
........  jei zmogus nevaisina,darbininkai  kelia kiaule........  lotuliukas.gif

Nu nekoks vaizdelis būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 07, 10:44)
Galetum daugiau pasidometi del rekupo ir gartraukio nes as ta varijanta svarsciau taippat bet nenoriu kad riebalai eitu i vamzdzius kuriuos veliau reiks valyti,o tai gana sudetinga. 

Seip pagal geras tradicijas tai reiktu ir buteliuko ir uzkandos.. Bet patariu tik savaitgali duoti po darbu,nes kitaip po vaisiu gali ir vainikas sudziuti kol darbai vel pajudes.  Beje,pagal sena tradicija (nors nesu mates)  jei zmogus nevaisina,darbininkai  kelia kiaule........  lotuliukas.gif

Girdetas dalykas - "kiaule" smile.gif Kadangi pas mane tevukas statybininkas, tai pasakojo ivairiausiu istoriju: ir "kiaule" yra teke kelt ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuzinas: 07 rugsėjo 2011 - 10:06
QUOTE(ambre @ 2011 09 07, 09:36)

labai tiksliai nepasakė. Ir sklypo kuoliukus jau sukalė. O jūs grunto tyrimus darėt? kokiu pamatus darėt?
Atsakyti