Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai statosi svajonių namus

QUOTE(ambre @ 2011 09 24, 13:22)
Mane irgi  tai neramina ...bet davem paskaiciuoti tuos ju siltuosius langus su Geneo- tai ~30KV.- 20000LT
Turbut apie tuos vadybininkas ir kalbejo.  g.gif  patenkinti kokybe?
aciu uz pasiulyma 4u.gif  smile.gif 
O kamstis- silta, jauku, bet negrazu man.  Pas draugus yra  virtuveje toks lopas (kaip "a la" kilimas)  tarp plyteliu- na kojoms tai malonu, bet atrodo doh.gif 
Taigi reik galvoti- kas svarbiau grozis ar komfortas kojoms. smile.gif

O griztant prie langu temos- tai pasimete - turim kelis pasiulymus mediniu ir plastikiniu. Dusia linksta prie medzio, bet jie nusileidzia savo siluminems savybemis.
Tai va irgi nors persiplesk frusty.gif

Kokias langu U verte?
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 09 24, 13:22)

O kamstis- silta, jauku, bet negrazu man.  Pas draugus yra  virtuveje toks lopas (kaip "a la" kilimas)  tarp plyteliu- na kojoms tai malonu, bet atrodo doh.gif 
Taigi reik galvoti- kas svarbiau grozis ar komfortas kojoms. smile.gif

O griztant prie langu temos- tai pasimete - turim kelis pasiulymus mediniu ir plastikiniu. Dusia linksta prie medzio, bet jie nusileidzia savo siluminems savybemis.
Tai va irgi nors persiplesk frusty.gif

Na tu kamsciu visokiu irgi ir spalvu ir rastu yra.. aisku tokie savotiski jie mirksiukas.gif
Del langu nepavydziu apsisprest doh.gif
Mes siandien issirinkom plyteles jau vonios ir tulike apacioj, tai ramu beveik, tik beliko sugalvot kur kokia spalva ir dekora det reiks.. smile.gif

Janna kazkada i tema buvai ikelus vonioj uzuolaidas, uz kuriu lentyneles su tais pintais krepseliais.. gal dar turi kur foto? Ar reiks ieskot per temas doh.gif Itariu pirmam aukste kazka panasaus teks daryt, nes niekaip nesigauna man stumdomu duru idet verysad.gif itariu uzuolaida kabinsiu, o uz jos bus skalbianke ir dziovykle..
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 09 24, 12:40)
Na tu kamsciu visokiu irgi ir spalvu ir rastu yra.. aisku tokie savotiski jie  mirksiukas.gif
Del langu nepavydziu apsisprest  doh.gif
Mes siandien issirinkom plyteles jau vonios ir tulike apacioj, tai ramu beveik, tik beliko sugalvot kur kokia spalva ir dekora det reiks.. smile.gif

Janna kazkada i tema buvai ikelus vonioj uzuolaidas, uz kuriu lentyneles su tais pintais krepseliais.. gal dar turi kur foto? Ar reiks ieskot per temas  doh.gif  Itariu pirmam aukste kazka panasaus teks daryt, nes niekaip nesigauna man stumdomu duru idet  verysad.gif  itariu uzuolaida kabinsiu, o uz jos bus skalbianke ir dziovykle..

Ne, neturesiu. As tuomet kazko kitko ieskojau, ir uzklydau netyciom. Patiko ir imeciau. Kadangi man tai jau neaktualu, ir as tokii nisu neturiu, tai ir nepasilikau.
O siaip ideja man pasirode superine. Jei tik techniniai dalykai "isnesa" be jokio papildomo nisu irengimo, kiek gi pinigeliu susitaupo thumbup.gif nuo spintos stumdomom durim.

Bet pagooginus kazka panasaus galima rasti. Kiek pamenu ten buvo nisa, joje pastatytos kalbkle su dziovinimo masina ir lentineles su tais pintais krepsiais. o viskas paslepta uz tokiu sunkiu uzuolaideliu. Galima panasias gal ir ant lango pakabinti graziai parisus ... Zodziu kazka tokio primastyti.
Buvo is merginu kazkas imetes nuotrauka pagalbines patalpos, kurioje ir skalbykle su dziovykla, ir lyginimo lenta su visasi priedas, ir staliukas su siuvimo masina ir sofkute..... zodziu superinei irengta patalpele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 24 rugsėjo 2011 - 13:33
O man reikalingas didelis veidrodis kabinti ant sienos paprastame mediniame reme, kuri galima butu dazyti. Apvaziavau puse Siauliu, niekur neradau.
Anksciau tokiu buvo pilna. Ir paciai teko pirkti.
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2011 09 23, 12:31)
Laba,

mes pirkom kartotinį namo projektą iš Archipelag,bet iškart sutarėm,kad jie turi architektą,kuris padaro pririšimą ir gauna statybų leidimą.Tai jau vat "ant dienų" turim gauti leidimą.O šiaip su svetimais projektais nelabai kas nori apsiimt,taip kad reikia apsidraust ir sutart su firma,iš kurios ruošiatės pirkt projektą

gal galima ju kontaktus i az? Jei nepaslaptis, kiek kainuoja pririsimas bei leidimo gavimas? As esu nuziurejes Dublina is euronamas. Gal kas esat tureje reikalu su jais? nezinau ar jie turi savo atstovu Siauliuose. Siunciau jiems emaila, tai jokiu ziniu kolkas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 09 24, 14:40)
O man reikalingas didelis veidrodis kabinti ant sienos paprastame mediniame reme, kuri galima butu dazyti. Apvaziavau puse Siauliu, niekur neradau.

Tai gal galima nusipirkt norima veidrodi, issipjaut, ir tada jau remeliu paieskoti, kur gamina mirksiukas.gif Pasirinkimas didelis ten. Pries keleta metu mes taip darem..
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 09 24, 18:10)
Tai gal galima nusipirkt norima veidrodi, issipjaut, ir tada jau remeliu paieskoti, kur gamina  mirksiukas.gif  Pasirinkimas didelis ten. Pries keleta metu mes taip darem..

tai galima, turbut. tik gi norisi viska paprasciau susiorganizuot biggrin.gif mirksiukas.gif

ten kur gamina remelius - labai jau jie imantrus. o man reikia paprasciausio medinio plataus.
ziuresim, gal taip galiausiai ir reikes padaryti.

Atsakyti
Netradicines dangos.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 24, 14:37)
Kokias langu U verte?

plastikiniu tai 0.8,o mediniu tai tingiu skaiciuot, bet kazi ar 1 traukia. Tie kur jau link 0.8- tai 26000 uz 30kv.

QUOTE(janna @ 2011 09 24, 15:40)

Galiu duoti remininko tel. Jis daro remus tai parduotuvei Tilzes gatvej (netoli Kotesos).Bet as su juo tariuosi tiesiai ir imu paprastus nedazytus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 09 24, 21:46)
plastikiniu tai 0.8,o mediniu tai tingiu skaiciuot, bet kazi ar 1 traukia.  Tie kur jau link 0.8- tai 26000 uz 30kv.
Galiu duoti remininko tel. Jis daro remus tai parduotuvei Tilzes gatvej (netoli Kotesos).Bet as su juo tariuosi tiesiai ir imu paprastus nedazytus. smile.gif

As ziurejau ,megrame gali padaryti medinius maziau nei 1,bet.. kaina didoka. Bet jusu plastikiniai neka pigesni..Maciau tiks langai turi U 0,6 paketa..idomu kai i rema idedi kiek lieka tos u vertes g.gif
Atsakyti
Gal kas statotes nama Ginkunuose- netoli apvaziavimo prie netoli esancio tvenkinio?(naujas rajonas)? Parasykit zinute

QUOTE(biesas66 @ 2011 09 24, 22:09)
As ziurejau ,megrame gali padaryti medinius maziau nei 1,bet.. kaina didoka. Bet jusu plastikiniai neka pigesni..Maciau tiks langai turi U 0,6 paketa..idomu  kai i rema idedi kiek lieka tos u vertes g.gif

Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 09 24, 20:46)

Kas per parduotuve? Truputi placiau.
Agum, butu gerai. Galima ir Az.
Atsakyti