Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai statosi svajonių namus

Na va uzsisakem laiptus jau thumbup.gif reiks tik spalva issirinkt smile.gif
Antram aukstui kamstine nusipirkom danga, marga, tai nesimatys nieko, galesiu neplaut biggrin.gif
Dabar suku galva, ar is uosinio parketo, nudazyto tamsiai tamsiai rudai, galima padaryt sviesu, baltai pilka bigsmile.gif ir i ka tokiu klausimu kreiptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 10 04, 23:20)
Na va uzsisakem laiptus jau  thumbup.gif  reiks tik spalva issirinkt smile.gif
Antram aukstui kamstine nusipirkom danga, marga, tai nesimatys nieko, galesiu neplaut  biggrin.gif
Dabar suku galva, ar is uosinio parketo, nudazyto tamsiai tamsiai rudai, galima padaryt sviesu, baltai pilka  bigsmile.gif  ir i ka tokiu klausimu kreiptis?  g.gif

Parketa perslifuoji ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 10 05, 08:21)
Parketa perslifuoji ir viskas.

Nebus dazai labai isigere kazin...?
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 10 05, 08:52)
Nebus dazai labai isigere kazin...?

Lakas tai neisigiaria. Labai,labai abejoju kad dazai butu giliai isigere. Kaipten bebutu jei norite patamsinti jum teks slifuoti. O seip tai jei ruosiates tikrai atspalvi keisti,pabandykit patrinti su svitriniu popieriu nematomoje vietoje ir matysite kokia situacija. Bet seip tai pigmentas tik pavirsiu padengia.. Nors zinant kiek siais laikais rusiu ir gamintoju,galvos neduociau nukirst.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, man pries desimti metu teko bute nuimti senus tamsiai rudus dazus nuo lentiniu grindu (kvieciau meistrus, su baisiai urzgiancia masina nuslifavo), ir nulakuoti matiniu laku... Nu vaizdelis buvo super... thumbup.gif
Niekas neisigere buvo, labai grazi pilksva spalva naturali mediena...
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 05, 12:43)
Sveiki, man  pries desimti metu teko bute nuimti senus tamsiai rudus dazus  nuo lentiniu grindu (kvieciau meistrus, su baisiai urzgiancia masina nuslifavo), ir nulakuoti matiniu laku... Nu vaizdelis buvo super... thumbup.gif
Niekas neisigere buvo, labai grazi pilksva spalva naturali mediena...

Vienas dalykas yra aliejiniai dazai,kitas dalykas yra beicas kuriuo isgaunamas atspalvis ant parketo,jis turi savybiu isigerti giliau,bet visgi manau jis nusislifuos.
Atsakyti
NU pas mus ten jauciu gryn dazyta, nes net nesimato rasto parketo jokio, lygu lygu uzdazyta.. ar kai beicuoja irgi nesimato rasto? Man tai gryn dazai ten biggrin.gif na bandysim nusliffuot, ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
Gal kas uzmatete kur akcija roletams?? kazkur pati maciau 30 proc roletam ir niekaip neatgaminu kur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 10 05, 16:19)
Gal  kas uzmatete kur akcija roletams?? kazkur pati maciau 30 proc roletam ir niekaip neatgaminu kur  verysad.gif

dexteroje, bet ten del kainu reikia atidžiai žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 10 05, 17:19)
Gal  kas uzmatete kur akcija roletams?? kazkur pati maciau 30 proc roletam ir niekaip neatgaminu kur  verysad.gif

Lauresta sako labai prastas zaliuzes, roletus gamina, tuoj detales subyra... (vienas ju filialu Brukline yra). Nepakibk ant AKCIJOS mirksiukas.gif

radau - skundai.lt
DEXTERA - DARBUOJASI AFERISTAS LAURYNAS!
DARBUOJASI AFERISTAS yra toksai Laurynas,apsimeta dexteros kreditoriumi,kazkoks draugelis duoda skelbima kad suteikia paskolas iki 100000 euru be uzstato,taciau jis nurodo p.Lauryno tel nr.,kai su juo zmogus susisiekia,jis padiktuoja savo emeila:laurynas@dextera.lt papraso kad atsiustu savo asmens koda,duomenims patikrinti,po to atraso kad reikia pazymu ir pasu kopiju,naivus zmones,tikintys tokiais aferistais patiki ir nukencia del siuo metu taip populiariu ju duomenu panaudojimo! BUKIT ATSARGUS!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 05 spalio 2011 - 15:37
Reiks iki dexteros pavaziuot smile.gif nors ziuriu ju tinklapy raso 30 proc kazkokiem aukstos klases audiniams g.gif o man reik paciu paprasciausiu i mociutes buta biggrin.gif
Nu gal rasiu dar kokiu akciju.. smile.gif
O Laurestos roletai pas mane visam bute, per du kartus deti, ir dar tinkleliai nuo uodu..jokiu problemu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 05 spalio 2011 - 16:52
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 10 05, 16:44)
Reiks iki dexteros pavaziuot smile.gif nors ziuriu ju tinklapy raso 30 proc kazkokiem aukstos klases audiniams  g.gif  o man reik paciu paprasciausiu i mociutes buta  biggrin.gif
Nu gal rasiu dar kokiu akciju.. smile.gif
O Laurestos roletai pas mane visam bute, per du kartus deti, ir dar tinkleliai nuo uodu..jokiu problemu  4u.gif

Pries kokius 7 metus ju mechanizmai, tikrai buvo blogi. Bute turejome neivienas nelaike, o jau dabar pries 4 metus kai dejomes, tai ir patys sake kad pasikeite ju sudetis, tai tfu tfu laike kuo puikiausiai... mirksiukas.gif Nors ir vaikai tampydavo per diena keliolika kartu ax.gif
Atsakyti