Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(mothernorth @ 2011 09 06, 21:45)
sveikutes mergaitės  smile.gif

čia netyčia paskaičiau apie Cituką, tai žinok, jei labai dideli užkietiejimai (ne tokie kaip įprasta), tai gali būti, kad tikrai  nestuke.gif  ko is visos širdies linkiu  smile.gif man taip irgi buvo (deja, su bloga pabaiga), labai norisi, bet nieko negali išteneti... OK man pasakė, kad tie stenėjimai tai nieko tokio, nekenkia vaikeliui, ir išrase Forlax'a tam reikalui palengvinti smile.gif linkiu stiprybės smile.gif

Ale kaip smagu kai mano tryzniojimuose randat mergaites geru pozymiu tongue.gif Nu nera labai uzkieteje tiesiog nervina kad isvis stenet reikia smile.gif aciu 4u.gif gaila kad jums nepasiseke, bet gal jau vel koki plana rezgat bandyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 06, 20:11)
Ale kaip smagu kai mano tryzniojimuose randat mergaites geru pozymiu  tongue.gif  Nu nera labai uzkieteje tiesiog nervina kad isvis stenet reikia  smile.gif

Jeigu tau bus blogiau su uzkietejimais tai as zinok turiu tu forlax milteliu gan nemazai galesiu tau atsiust pastu, is lt anyta parveze nes daugiau kaip puse nestumo turejau tokia problema jeigu ka sauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Cituk, zinai, sedziu ir galvoju, na ka cia tau parasyti, noretusi kazka daug, nes galvoje irgi visko daug, bet zinai, nerasysiu nieko, tik tiek, kad man vistiek svieciasi gera nauja pradzia nestuke.gif . wub.gif 4u.gif Stresuok kiek nori, as labai tikiu ir viskas. bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites, kokiom nuotaikom gyvenat?
Noriu paklaust, jei nuvaziuosiu siandien i VK (Kaune) nusipirkti Crinono, o nesu ju paciente, ir net neturiu recepto. Man jie taip lengvai parduos?
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 06, 23:18)
Jeigu tau bus blogiau su uzkietejimais tai as zinok turiu tu forlax milteliu gan nemazai galesiu tau atsiust pastu, is lt anyta parveze nes daugiau kaip puse nestumo turejau tokia problema jeigu ka sauk  mirksiukas.gif

Aciu Reginiuk - atrodo viskas gerai dabar, vakar ilgokai uztrukau stenedama, bet tik del to kad nenorejau persistengti o laiko tai turiu siomis dienomis lotuliukas.gif bet sauksiu jei bus blogai biggrin.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 06, 23:22)
Cituk, zinai, sedziu ir galvoju, na ka cia tau parasyti, noretusi kazka daug, nes galvoje irgi visko daug, bet zinai, nerasysiu nieko, tik tiek, kad man vistiek svieciasi gera nauja pradzia  nestuke.gifwub.gif  4u.gif Stresuok kiek nori, as labai tikiu ir viskas.  bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif

Zemyna nieko ir nereikia sakyti as jauciu tavo ir kitu mergaiciu palaikyma ir be galo dekinga, o kaip jau bus taip, kai kuriu dalykai nulemti ten auksciau, mes tik pildome kas lemta wub.gif

QUOTE(norma @ 2011 09 07, 08:16)
Labas rytas, mergaites, kokiom nuotaikom gyvenat?
Noriu paklaust, jei nuvaziuosiu siandien i VK (Kaune) nusipirkti Crinono, o nesu ju paciente, ir net neturiu recepto. Man jie taip lengvai parduos?

Nu nemanau kad butu problemu, juk jie vis tiek gauna kazkoki pelna nuo pardavimu, tikrai parduos smile.gif

Turiu klausima naujai nestukems - ar jus visos jautes tuos implantacijos skausmelius pilvo apacioj ir sonuose? nes as tai kaip ir nieko nejauciu blink.gif

g.gif 2dpi - gal koki NT apsysiot g.gif ? ne ne dar neisprotejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas visoms bendrakeleivems thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 09:01)
*Turiu klausima naujai nestukems - ar jus visos jautes tuos implantacijos skausmelius pilvo apacioj ir sonuose? nes as tai kaip ir nieko nejauciu  blink.gif

** g.gif 2dpi - gal koki NT apsysiot g.gif ? ne ne dar neisprotejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

* tu geriau paklausk ar yra tokiu kurios jaute tuos implantacinius skausmus ar kas tai ten turetu buti, neisivaizduoju biggrin.gif Bet as uztat tiksliai pamenu kaip per visa foruma rekiau, kad nieko nejauciu per visa laukima, ka cia dabar daryt lotuliukas.gif

** tu mergyt nebandyk cia perspjauti veteranes, kuri pirma testa daresi 4 dpi hihihi.gif
Atsakyti
Turiu klausima naujai nestukems - ar jus visos jautes tuos implantacijos skausmelius pilvo apacioj ir sonuose? nes as tai kaip ir nieko nejauciu blink.gif

g.gif 2dpi - gal koki NT apsysiot g.gif ? ne ne dar neisprotejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas visoms bendrakeleivems thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

As pradejau jausti jau kokia 5-6 dpi, man baisiai suskausdavo pilvo apacia, nu toks tempimas atsirasdavo, ir juosmeni skaudedavo. Bet zinok grynai kaip pries menesines panasus skausmai. Jau galvojau tikrai pramus memes, nes paskutinem dienom ypatingai pries kraujo tyrima.
Tau dar yi 2 dpi? ax.gif tikrai nieko dar neturi jausti. Juk implantuojasi apie 6-9 dienas po isodinimo.
Laikykis wink.gif
Tiesa, dar pora dienu baisiai (.)(.) pradejo skaudet, dar tokio skausmo nebuvau gyvenime jautus, net vaiksciot bijojau, galvojau pamesiu papulius doh.gif Bet tas sakau, truko gal pora dienu ir praejo.
Papildyta:

** tu mergyt nebandyk cia perspjauti veteranes, kuri pirma testa daresi 4 dpi hihihi.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu merginos duodat jus cia.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 07, 09:07)
* tu geriau paklausk ar yra tokiu kurios jaute tuos implantacinius skausmus ar kas tai ten turetu buti, neisivaizduoju  biggrin.gif  Bet as uztat tiksliai pamenu kaip per visa foruma rekiau, kad nieko nejauciu per visa laukima, ka cia dabar daryt  lotuliukas.gif

** tu mergyt nebandyk cia perspjauti veteranes, kuri pirma testa daresi 4 dpi  hihihi.gif

Vajezau kazkaip man veliau atrode tu darei, 4dpi po 3d embrioniuku isodinimo bigsmile.gif Ne nu sakes, niekas cia taves neperspjaus lotuliukas.gif Tai gerai kad nejautei, ir as nejauciu schmoll.gif

QUOTE(norma @ 2011 09 07, 09:16)
As pradejau jausti jau kokia 5-6 dpi, man baisiai suskausdavo pilvo apacia, nu toks tempimas atsirasdavo, ir juosmeni skaudedavo. Bet zinok grynai kaip pries menesines panasus skausmai. Jau galvojau tikrai pramus memes, nes paskutinem dienom ypatingai pries kraujo tyrima.
Tau dar yi 2 dpi?  ax.gif  tikrai nieko dar neturi jausti. Juk implantuojasi apie 6-9 dienas po isodinimo.
Laikykis wink.gif
Tiesa, dar pora dienu baisiai (.)(.) pradejo skaudet, dar tokio skausmo nebuvau gyvenime jautus, net vaiksciot bijojau, galvojau pamesiu papulius  doh.gif  Bet tas sakau, truko gal pora dienu ir praejo.

Nu dar truputi palauksiu tada mirksiukas.gif Bet norma tau kaip ir man dejo blastukes tai implantacija 1-5 dpi o ne 6-9 dpi turetu buti g.gif Vienaip ar kitaip dar anksti tongue.gif Lauksiu papu skausmo ir kokio pilvo skausmelio savaitgali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 09:23)
Vajezau kazkaip man veliau atrode tu darei, 4dpi po 3d embrioniuku isodinimo  bigsmile.gif  Ne nu sakes, niekas cia taves neperspjaus  lotuliukas.gif Tai gerai kad nejautei, ir as nejauciu schmoll.gif
Nu dar truputi palauksiu tada  mirksiukas.gif  Bet norma tau kaip ir man dejo blastukes tai implantacija 1-5 dpi o ne 6-9 dpi turetu buti  g.gif  Vienaip ar kitaip dar anksti  tongue.gif Lauksiu papu skausmo ir kokio pilvo skausmelio savaitgali  lotuliukas.gif

Cituk, man ne blastukes dejo schmoll.gif
Aaaa, kaip as buvau pamirsus, kad tau blastukes.
Tu neieskok tu pozymiu, vienos isvis nieko nejaucia, o viskas oki buna.
Aisku, lengva man dabar kalbet .... pati trizniojau kaip turi buti.
Stiprybes tau mergyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 07 rugsėjo 2011 - 08:26
QUOTE(norma @ 2011 09 07, 09:24)
Cituk,  man ne blastukes dejo  schmoll.gif
Aaaa, kaip as buvau pamirsus, kad tau blastukes.
Tu neieskok tu pozymiu, vienos isvis nieko nejaucia, o viskas oki buna.
Aisku, lengva man dabar kalbet .... pati trizniojau kaip turi buti.
Stiprybes tau mergyt  4u.gif

Oi sumaisiau su Rinti doh.gif , jei saldytas blastukes dejo smile.gif Neieskosiu, bet save vis tiek stebesiu mirksiukas.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Citas, man siokie tokie skausmeliai buvo... bet tokie daugiau ne maudimas, o trumpas nudelgimas per sonus.. artejant kraujo tyrimui pilva tikrai pamaudendavo kaip pries ar per menesines.
Krutines neskaudejo ir neskauda... Tik va beda - nusipirkau apatiniu nauju ir ismatavimai tokie kaip visa laika, bet kazkaip nebetelpa viskas.. blush2.gif sakau gal kiek padidejo krutine.. nors ji pas mane ir siaip nemaza (visa as "nemaza" biggrin.gif ), tai sunku pastebeti ta nezymu padidejima buvo biggrin.gif
Siaip tai bandyk susirasti koki uzsiemima, nes visai galva susisuks nuo ieskojimu ir prisigalvojimu. Maniskis vis klausinedavo - ka jauti? ar viskas taip, kaip turi buti? ir t.t. as jam sakiau - paimk ir visa viena diena galvok - ar man viskas gerai? ar nieko nejauciu pilve? ar cia turi pagurguliuoti? ir t.t. o tada jau vakare galesi papasakot, ar viskas taip, kaip turi buti.. biggrin.gif Juk jeigu ieskai ir prisigalvoji, visada kazka atrandi biggrin.gif
Visos tikim tavo sekme, taip kad tau tik reikia dar truputi pakenteti 4u.gif

Nors ka as cia gudria vaidinu... pati vis dar netikiu ir nesugebu dorai pasidziaugti... kazkokia paranoja po to nesivystancio. Penktadieni vel bandysiu krauja pakartoti, o pas gydytoja dar tik kita savaite... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 05, 21:02)
ir dar nu noreciau eiti i tulika ant didelio, bet ziauriai bijau steneti, ka daryt?  blink.gif

Bykova man po isodinimo rekomendavo stai ka daryti del gero tustinimosi:

1h pries miega nesaldaus naturalaus jogurto virskinimui.
Ryte kamb.temp.stil.vandens ideti citrinos griezineli ir puse medaus a.saukstelio-gerti mazais gurksneliais. Po 30min galima valgyti.
Arba jei tas nepadeda: 1arb.saukst. alyvuogiu aliejaus uzgerti stikline kamb.t. stikline vandens.
Atsakyti