Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(savrina @ 2011 12 09, 10:00)
Praktiškai visos suknelės siuvamos Kinijoje  rolleyes.gif
Mane irgi domina ar viskas tiko, ar taisei ką nors ?
Aš užsisakiau suknelę iš tidebuy.com lapkričio pabaigoje, dar vis laukiu  smile.gif

Šiaip tai viskas tiko, tik va, nesusikalbėjom truputi. Prieš užsisakydama tą suknelę, parašiau pardavėjui, nes norėjau foto be švarkelio (dar tada nebuvo tos antros foto iš nugaros), tai ji man parašė, kad užsegimas iš nugaros gali būti suvarstomas, arba užtrauktukas. Tai, kai sumokėjau pinigėlius, aš iš karto nusiunčiau savo išmatavvimus ir kažkaip užmiršau paprašyti, kad darytų usegimą suvarstomą (tikėjausi, kad dar patys paklaus, o dar ir pačioj foto manekenė su suvarstomu užsegimu). Po dviejų savaičių pasiteiravau, ar bus galimybė suknelę gauti iki Kalėdų, o man atrašė, kad ji jau išsiųsta smile.gif Na ir gavusi pamačiau, kad užsegimas su užtrauktuku, tai dėl saugumo, petnešėles dar prisisiūsiu, kad laisviau jausčiausi biggrin.gif Tiesa, aš išmatavimu pridėjau daugiau nei jie prašė, paprašiau, kad draugės mama, profesionali suvėja, išmatuotų.
Papildyta:
QUOTE(rimulee @ 2011 12 09, 02:39)
Na tai pasiseke smile.gif o suknele lygiai tokia pat kaip parodyta nuotraukoje gavai ar kas uzkliuvo netaip?

Suknelė lygiai tokia, kokia ir nuotraukoje, tik dar normaliai nepasimatavau, nes po kelių dienų visma laikui grįžtu į LT, o čia Anglijoje kartu su MB gyvenam, nenorėjau, kad pamatytų 4u.gif , tai didysis pasimatavimas dar laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2011 12 09, 17:05)
Zadu sausi uzsisakineti,tai jei atsius kokiu nuotrauku kaip realiai atrodo pasiusiu ir tau smile.gif

Ačiū, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2011 12 09, 14:16)
sveikos, noriu jusu patarimu ir konsultacijos blush2.gif

radau cia savo svajoniu suknele, norejau pklausti,kaip zinoti,kad ji bus kokybiska? g.gif

Kazkam arteja grazi svente? smile.gif
As irgi sakiausi nematukais ir kazkaip nenusivyliau, tik kadangi pas mane liemuo karoliukais issiuvinetas buvo, tai nuo originalo skyresi, bet labai pigiai irgi neatrode. mirksiukas.gif O siaip gali paskaitinet apie ta tiekeja komentarus ir paziuret jo vertinima. Cia kaip loterija, arba gausi daikta ir liksi patenkinta arba nusivilsi. rolleyes.gif Bet kadangi tavo issirinktoje suknuteje kazkokiu labai prasmatnybiu nera, manau neturetu "nugrybauti" tik be abejones originaliai medziaga ir atspalvis atrodys kitaip nei sioje foto. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 11 gruodžio 2011 - 17:31
Siaip siulyciau ziureti ar pardavejas leidzia daryti grazinima. Dazniausia duoda 7 arba 14d laikotarpi grazinti preke. As galvoju jei man netiks tai atgal issiusiu ir susigrazinsiu pinigelius,tada galesiu toliau testi paieskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 12 11, 17:31)
Kazkam arteja grazi svente? smile.gif
As irgi sakiausi nematukais ir kazkaip nenusivyliau, tik kadangi pas mane liemuo karoliukais issiuvinetas buvo, tai nuo originalo skyresi, bet labai pigiai irgi neatrode.  mirksiukas.gif  O siaip gali paskaitinet apie ta tiekeja komentarus ir paziuret jo vertinima. Cia kaip loterija, arba gausi daikta ir liksi patenkinta arba nusivilsi. rolleyes.gif Bet kadangi tavo issirinktoje suknuteje kazkokiu labai prasmatnybiu nera, manau neturetu "nugrybauti" tik be abejones originaliai medziaga ir atspalvis atrodys kitaip nei sioje foto. smile.gif

na mes dar kolkas apstrakciai, bet jau planuojam i prieky..tai kad nebutu staigaus soko, pradejau jau ziuretis kas bus ir ko noretumem.. aciu uz pamokymus ir komentarus..butinai patirinesiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos:) kaip aš gailiuosi, kad neradau šios temos anksčiau schmoll.gif
norėjau Jums pasiguosti - mano istorija tokia - užsisakiau iš Dhgate.com iš pardavėjo dress_beautiful - labai maloniai bendravo, feedback'as 100% (nors paskui pamačiau, kad negatyvūs feedback'ai po kelių dienų dingsta) ir užsisakiau - viskas kainavo nepilnai 500 Lt, bet kai jie man atsiuntė nuotraukas - išsigandau! ir net ne dėl raštų ir karoliukų - jie padaryti dar pakankamai kokybiškai, bet sijonas doh.gif doh.gif doh.gif dabar jis bando viską persiųti iš naujo, bet aš jau ruošiuosi atidaryti disputą schmoll.gif
bandau įkelti foto:

user posted image
user posted image
user posted image

svarbiausia, kad užsispyriau ir noriu būtent šitos suknelės doh.gif

tikiuosi kam nors mano patirtis bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
na sveikos,
as ir noriu pasidalinti savo patirtimi. Pirkau is tidebuy.com (kinieciu) suknele, tokia neriniuota, bendravo labai maloniai, kol uzsakinejau, nes dar pries tai klausimu turejau, o kai atsiunte issigandau. Uzsakinejau 4 dydis (US) ugis ~ 165 cm, tai issimatavusi turejau itilpti vos vos, o ugis mano 162 cm, tai pamaniau, kad su bateliais tiks labai gerai...bet medziaga kaip senovine uzuolaida, karoliai neissiuvineti, o tiesiog padrikai prisiuti, o sukneles ilgis buvo toks, kad ant kedes lipau... siaubas, parasiau jiems komentara po ta suknele, o jie neigiamu pasirodo nededa
va sita suknele uzsisakinejau...
http://www.tidebuy.c...ses-204081.html
Atsakyti
rasiuxe-man tai labai grazi suknele. ir sijonas nekliuna. aisku, ne toks kaip foto, bet vistiek bent jau man labai graziai atrodo,

QUOTE(Geranuotaika @ 2011 12 28, 14:10)
na sveikos,
as ir noriu pasidalinti savo patirtimi. Pirkau is tidebuy.com (kinieciu) suknele, tokia neriniuota, bendravo labai maloniai, kol uzsakinejau, nes dar pries tai klausimu turejau, o kai atsiunte issigandau. Uzsakinejau 4 dydis (US) ugis ~ 165 cm, tai issimatavusi turejau itilpti vos vos, o ugis mano 162 cm, tai pamaniau, kad su bateliais tiks labai gerai...bet medziaga kaip senovine uzuolaida, karoliai neissiuvineti, o tiesiog padrikai prisiuti, o sukneles ilgis buvo toks, kad ant kedes lipau... siaubas, parasiau jiems komentara po ta suknele, o jie neigiamu pasirodo nededa
va sita suknele uzsisakinejau...
http://www.tidebuy.c...ses-204081.html

imeskit foto kaip atrode jusu gauta suknele
Atsakyti
QUOTE(rasiuxe @ 2011 12 27, 19:55)
Sveikos būsimos nuotakos:) kaip aš gailiuosi, kad neradau šios temos anksčiau  schmoll.gif
norėjau Jums pasiguosti - mano istorija tokia - užsisakiau iš Dhgate.com iš pardavėjo dress_beautiful - labai maloniai bendravo, feedback'as 100% (nors paskui pamačiau, kad negatyvūs feedback'ai po kelių dienų dingsta) ir užsisakiau - viskas kainavo nepilnai 500 Lt, bet kai jie man atsiuntė nuotraukas - išsigandau! ir net ne dėl raštų ir karoliukų - jie padaryti dar pakankamai kokybiškai, bet sijonas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  dabar jis bando viską persiųti iš naujo, bet aš jau ruošiuosi atidaryti disputą  schmoll.gif
bandau įkelti foto:

user posted image
user posted image
user posted image

svarbiausia, kad užsispyriau ir noriu būtent šitos suknelės doh.gif

tikiuosi kam nors mano patirtis bus naudinga 4u.gif

Tikrai gražiai pasūta suknelė, sijonas ne kaip nuotraukoje, tačiau vaizdas tikrai geras, manau be reikalo pergyvenate tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 12 28, 17:25)
Tikrai gražiai pasūta suknelė, sijonas ne kaip nuotraukoje, tačiau vaizdas tikrai geras, manau be reikalo pergyvenate tiek  smile.gif

raminat mane, bet aš su šita tikrai neisiu prie altoriaus:) Svarbiausia, kad užsakinėdama labiausiai pergyvenau dėl viršutinės dalies, bet gavosi atvirkščiai:) na, lauksiu ką naujo jie man pasiųs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuxe @ 2011 12 28, 17:42)
raminat mane, bet aš su šita tikrai neisiu prie altoriaus:) Svarbiausia, kad užsakinėdama labiausiai pergyvenau dėl viršutinės dalies, bet gavosi atvirkščiai:) na, lauksiu ką naujo jie man pasiųs 4u.gif

Faktas, kad sijonui yra naudota ne tokia medžiaga blush2.gif turėjo būti tiulis ar bent organza, o naudotas satinas... tuomet vaizdas būtų kitoks. Bet visumoje-suknelė graži 4u.gif
Atsakyti
Aš suknelę rinkausi maždaug 2 mėnesius doh.gif nes prekiavau suknelėmis, iš viso jų pardavusi esu ne mažiau 15, dar ir namie keleta likusių yra, bet visada žinojau, kad kokios gražios jos bebūtų,mano vestuvėms turės būti tokia suknelė, kurios dar niekada neturėjau pardavimui biggrin.gif
Ir štai ką įsirinkau wub.gif
user posted image

Ką galiu pasakyti iš patirties užsakinėjant sukneles, didžiausia rizika užsakant suknelę su gipiūru smile.gif
Atsakyti