Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto (ebay ir t.t.)

QUOTE(MissR @ 2012 01 02, 17:53)
Gavau šiandien savo suknelę iš landybridal
ji fantastiška! pasiuta idealiai man, atrodo identiškai kaip foto
kiniečiai savo darbą atliko idealiai, pasiuvo dar anksčiau nei žadėjo, suknelė atkeliavo vos per kelias dienas, ir neteko mokėti muitų  smile.gif
negaliu atsidžiaugti  4u.gif rekomenduoju visoms šį tinklapį, pateisino mano lūkesčius 110 % !
prisegu foto, nekreipkit dėmesio i liemenuką, is to strioko uzmiršau nusiimti doh.gif

Laaaabai dailu bigsmile.gif
Beje, jus cia pasijoni vilkite?
Atsakyti
Vilkejau be pasijonio 4u.gif
pasijoni pirkau is kito kinieciu tinklapio, jis dar tik keliauja pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 01 03, 12:43)
Vilkejau be pasijonio  4u.gif
pasijoni pirkau is kito kinieciu tinklapio, jis dar tik keliauja pas mane  smile.gif

Na tada jau ir dabar pustumo uztenka.. bet zinoma prikelt apacia nebet reikia, kad apie kojas nesiveltu..o tai kiek suknele ten tu sluoksniu turi? virsus kiek iziuriu tai tiulis?
Atsakyti
Sluoksniu labai daug turi, sijonas pagrinde vien tiulis, jo sluoksniu gal kokiu 10, nemaziau, ir dar pamusalas yra
noreciau kad butu imanoma apsieiti be pasijonio, nes nemegstu lanku g.gif bet manau tai neimanoma nes labai malasi tie sijono sluoksniai palei kojas, labai lengva uzkliuti, uzminti, ar iplesti
o jau kaip nezmoniskai su ja karsta geriau neklauskit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 01 02, 18:53)
Gavau šiandien savo suknelę iš landybridal

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
MissR princesiska suknele bigsmile.gif
as siandien taip pat uzsisakiau suknele is landybridal
nors savo pasiuloje jie ir neturejo mano pageidaujamo modelio , pasiule jiems atsiusti nuotraukas ir pagal jas pasius.pazadejo labai pasistengti ir pagaminti tobula kopija biggrin.gif bei gyre savo siuvamu sukneliu kokybe.
labai maloniai bendrauja, paprase su siuntimu 220$ , dar nusiderejau 20$ hihihi.gif
sumokejau ir nusiunciau ismatavimus, dabar liko tik laukti smile.gif
zinoma su Jumis pasidalinsiu realios sukneles foto , kai tik gausiu ja .
user posted image
Atsakyti
Nu va jau savaitę renkuosi suknelę ir aš, kaip ir išsirinkau.
Bet dabar pastebėjau tokį dalyką, kad wholesale-dress suknelės dvigubai ar net trigubai pigesnės, nei landybridal, o modeliai irgi tie patys.
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2012 01 04, 15:52)
Bet dabar pastebėjau tokį dalyką, kad wholesale-dress suknelės dvigubai ar net trigubai pigesnės, nei landybridal, o modeliai irgi tie patys.

Taip, bet siuvėjai kiti. Jei suknelė bus su nėriniais, tai tikrai rinkčiausi landybridal, nes jie turi kokybiškesnius nėrinius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 01 04, 16:59)
Taip, bet siuvėjai kiti. Jei suknelė bus su nėriniais, tai tikrai rinkčiausi landybridal, nes jie turi kokybiškesnius nėrinius. mirksiukas.gif

O jeigu be nėrinių, ką tada daryti? Labai sunku apsispresti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2012 01 04, 16:52)

jus nejuokaukit taip baisiai, lyginti wholesale-dress ir landybridal yra tikrai neprotinga doh.gif tas pats kas lyginti diena su naktim.

perskaitykit visa sia tema, ir ankstesnes, pamatysit kokiu baisumu prisiuna wholesale , atsoks visas noras pirkti

as pati, kai tik pradejau dometis sukneles pirkimu, buvau susidomejusi wholesale, bet uzteko ju pvz sukneliu siutu pamatyti tai bet koks noras is ten pirkti dingo.

aisku jusu valia rinktis, tik jus pati galite nuspresti kiek skirsite suknelei, visdelto ir nuo skiriamos sumos priklauso is kur siusites.

buna ir wholesale pasiuna gan padoriu variantu, bet tik tada jei suknele paprastute, su puosnesnemis jie dazniausiai nusigrybauja labai stipriai .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 04 sausio 2012 - 20:01

Iš patirties galiu pasakyti, kad dauguma suknelių atkeliauja ne tokios spalvos, ne tokio modelio, ne tokių medžiagų doh.gif
Atsakyti

as taip pat lyginau internetinius siuvejus, pagal kaina, atsiliepimus, nuotraukas ir pan. Pasirinkau landybridal , nes jie turi ISO kokybes standarta, atsiliepimai tiek uzsienieciu ir lietuvaiciu puikus, kaina didesne, bet kiek ? 100$ .nemanau , kad verta rizikuoti derl tiek , net landybridal garantuoja , kad tik 90 % suknele bus tokia kaip foto, o tai ko reikia is kitu tiketis...
bent is landybaridal didesne tikimybe gauti kazka panasaus biggrin.gif
Atsakyti