kagi siunciu dar... telebim bam nakteles ziedai, keletas rusisku daineliu is multfilmu, dar mamos suknele telebim bam gauidykit klausykit Papildyta: beje gal lopsiniu ar pasaku dar keleta imest?
issiunciau Katineli ir Gaideli i daineliu@gmail.com Paskubekit, kol neistryne. Galbut galima pakeisti slaptazodi, ir pasidalinti juo e-pastu tarp nariu, kurie nori dalintis muzika, o ne forume? Ar tai priestarauja taisyklems?
Aš ištryniau vieną pasaką ... bet tik vieną . Pati nesuprantu kaip čia gavosi... bet faktas toks- ištryniau . Ir dabar niekaip mano paštas nepersiunčia jos atgal- todėl dedu tokią nuorodą iš kur galėsite ją sau parsisiūsti (deja, siūsti bus galima tik 7 dienas.. oi, kadangi SM vakar neveikė- tai siūsti galėsite tik 6 dienas ) http://www.yousendit...8EE0A340B226587 - ten tik paspausite "download now" ir viskas
DAR KARTĄ RAŠAU: MIELOSIOS JUK NE AŠ GI TAS DAINELES IŠTRINU, TODĖL BŪKIT MIELOS IR MALONIOS GERBKIT KITŲ LAIKĄ IR DARBĄ, NEKAITALIOKIT PASWORDŲ, NETRINKIT DAINELIŲ
nA O JEI NUOLAT SKAITYSIU PRIEKAIŠTUS KAIP BLOGAI KĄ GI ATLEISKIT, IEŠKOKIT GERESNIŲ IR LABIAU APSAUGOTŲ BŪDŲ DAINELĖMIS DALINTIS.
mamytes bukit geros ir man zioplei pasakykit kur ir kokiu adresu kokiam paste ziuret, nes man cia visur pasvardai netinka:(Labai noriu nes pati tik mursina kate moku dainuot