Kas tuos hormonus dar galėtų pareguliuoti?
Aš geriu nakvišas, meflovan, dar našlaičių arbatą.. Bijau kad išvis nenusreguliuočiau.
QUOTE(katee @ 2012 12 20, 13:07)
O kai po gimdymo vartojau Yarina, tai priaugo svoris 5-6-7kg. Ir migrena kankindavo, ir kojos tindavo, paskaudedavo...ir pienlige kankindavo
na tikrai, ne sutapimas, ir del Yarinos irgi ne sutapimas
QUOTE(4puse @ 2012 12 20, 21:58)
Kas tuos hormonus dar galėtų pareguliuoti?
Aš geriu nakvišas, meflovan, dar našlaičių arbatą.. Bijau kad išvis nenusreguliuočiau.
Prefemin labai giria , o ir ginė patarė panaudot tik sakė po 1-2mėn tikėtis rezultato. Aš antrą tabletę dar tik gersiu tai labai tikiuosi , kad sušvelnins pms
Meciau KT pries 3men, jokiu salutiniu lyg ir nepastebejau, tik su mm va neaisku
pirma menesi atejo lyg ir laiku, antra keliom dienom anksciau, dabar va nuo vakar laukiu ir nematyti dar
nors si men ir pms lyg veliau prasidejo, tai tikriausiai ateis dovanu ant svenciu man
Tfu tfu tfu, plaukai neslenka, odos irgi neberia daugiau nei iprastai pasitaiko, svoris nukrito
Jei mm susireruliuotu, butu
dziaugciaus atsikaciusi tuo brudu gan lengvai... Nors profilaktiskai po svenciu reiks eiti pasitikrinti, nes kiausides kazko skaudena
Tfu tfu tfu, plaukai neslenka, odos irgi neberia daugiau nei iprastai pasitaiko, svoris nukrito
QUOTE(LgB @ 2012 12 22, 18:57)
Meciau KT pries 3men, jokiu salutiniu lyg ir nepastebejau, tik su mm va neaisku
pirma menesi atejo lyg ir laiku, antra keliom dienom anksciau, dabar va nuo vakar laukiu ir nematyti dar
nors si men ir pms lyg veliau prasidejo, tai tikriausiai ateis dovanu ant svenciu man
dziaugciaus atsikaciusi tuo brudu gan lengvai... Nors profilaktiskai po svenciu reiks eiti pasitikrinti, nes kiausides kazko skaudena 
atejo mano paklydeles siandien
QUOTE(LgB @ 2012 12 27, 19:53)
Sakyciau, kad nera labai dideli netikslumai dar po tiek dienu
Mano pirmosios mmm visai sklandziai praejo, nei skausmingo, nei ilgesnes nei iprastai... Ziuresiu, kaip bus toliau, siaip kazkokiu salutiniu dalyku nejauciu bent kol kas
QUOTE(-čiobrelis- @ 2012 12 27, 21:00)
Sakyciau, kad nera labai dideli netikslumai dar po tiek dienu 
Mano pirmosios mmm visai sklandziai praejo, nei skausmingo, nei ilgesnes nei iprastai... Ziuresiu, kaip bus toliau, siaip kazkokiu salutiniu dalyku nejauciu bent kol kas
meciau geguze pozymiai prasidejo rugseji ir tesesi 3 menesius
QUOTE(-čiobrelis- @ 2012 12 27, 18:00)
nera tokie dideli, bet kai nestumas nebutu laukiamiausia dovanele siuo metu, tai priverte sunerimti
Sveikos merginos,
Ir as noreciau savo patirtimi pasidalinti del KT nutraukimo. Geriau 4 metus, ir nutraukiau spalio menesi, nes pradejau taikyti NŠP praktika ir metu begyje noresim susilaukti leliuko. Tai po 2 sav. nuo nutraukimo pradejo ziauriai slinkti plaukai, galvos oda pradejo labai riebaluotis, tenka galva plauti kiekviena diena, isbere ziauriai, smulkiais puliniais + stambus ir skaudus. Veido oda visiskai pasikete, anksciau buvo sausa, dabar riebi misri, teko ismest visa kosmetika ir pirkti paaugliams nuo spuogu, bet ir ta nepadeda, kas ryta atsikeliu su naujais spogais
.
Plaukai nustojo slinkti po 1.5 menesio, o oda visai nesitvarko
Buvau pradejus gerti kontraceptikus del odos, bet jau taip baisiai ir tada nebudavo ir oda taip nesiriebalavo, siaubas zodziu.
Kadangi stiebiu vaisinguma, tai nuo pirmo menesio ivyko ovuliacija, aisku ciklas pailgeja labai, anksciau buvo apie 30 d., dabar apie 40. Svoris gal nukrites kazkiek (-1/2 kg), saldunimu nesinori, potraukis vyrams atsirado
, turbut vienintelis pliusas ir nuotaiku svyravimai nestiprus pasidare.
Geriu papildomai Prefemin ir Mg., bet nzn ar man padeda, tikiuosi kad kazkiek.
Po kiek menesiu ir as susitvarke isvis berimas jums? Nes perskaiciau visa tema ir neradau, kad kas parasytu, kad praejo ar iki minimumo sumazetu berimas. Taip norisi vilties
Ir ar issprestu nestumas ir gimdymas sias problemas, gal reik greiciau vaikelio pirkt.
Ir as noreciau savo patirtimi pasidalinti del KT nutraukimo. Geriau 4 metus, ir nutraukiau spalio menesi, nes pradejau taikyti NŠP praktika ir metu begyje noresim susilaukti leliuko. Tai po 2 sav. nuo nutraukimo pradejo ziauriai slinkti plaukai, galvos oda pradejo labai riebaluotis, tenka galva plauti kiekviena diena, isbere ziauriai, smulkiais puliniais + stambus ir skaudus. Veido oda visiskai pasikete, anksciau buvo sausa, dabar riebi misri, teko ismest visa kosmetika ir pirkti paaugliams nuo spuogu, bet ir ta nepadeda, kas ryta atsikeliu su naujais spogais
Plaukai nustojo slinkti po 1.5 menesio, o oda visai nesitvarko
Buvau pradejus gerti kontraceptikus del odos, bet jau taip baisiai ir tada nebudavo ir oda taip nesiriebalavo, siaubas zodziu.
Kadangi stiebiu vaisinguma, tai nuo pirmo menesio ivyko ovuliacija, aisku ciklas pailgeja labai, anksciau buvo apie 30 d., dabar apie 40. Svoris gal nukrites kazkiek (-1/2 kg), saldunimu nesinori, potraukis vyrams atsirado
Geriu papildomai Prefemin ir Mg., bet nzn ar man padeda, tikiuosi kad kazkiek.
Po kiek menesiu ir as susitvarke isvis berimas jums? Nes perskaiciau visa tema ir neradau, kad kas parasytu, kad praejo ar iki minimumo sumazetu berimas. Taip norisi vilties
Ir ar issprestu nestumas ir gimdymas sias problemas, gal reik greiciau vaikelio pirkt.
QUOTE(Meskute_as @ 2012 12 27, 20:18)
Man irgi po 3-ju menesiu prasidejo visokios nesamones
Papildyta:
QUOTE(Tanyte83 @ 2012 12 28, 11:55)
1. Po kiek menesiu ir as susitvarke isvis berimas jums? Nes perskaiciau visa tema ir neradau, kad kas parasytu, kad praejo ar iki minimumo sumazetu berimas. Taip norisi vilties
2. Ir ar issprestu nestumas ir gimdymas sias problemas, gal reik greiciau vaikelio pirkt.
1. Man tik po 3-ju menesiu prasidejo tas berimas. Nepasakyciau, kad baisus
2. Man issprende
Dziugu, kad plaukai bent jums nustojo slinkti
Aš nebeįsivaizduoju kaip tuos hormonus sureguliuot... Gi turi būti kažkokia alternatyva... Aš metusi dar priaugau svorio.. Va tau hormonų disbalansas.. Vakar stovėdama vaistinėje vos nenusipirkau kt vėl.. Nes bėrimas BAISUS... Bet sukaupiau jėgas ir vietoj to nusipirkau DUAC.. Dar turiu vilties.. Bėrė tik smakrą, o dabar beria ir skruostus, kaktą, smilkinius...