QUOTE(Greta_forever @ 2011 10 24, 18:46)
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 10 26, 10:38)
Daivutiaaaaa - ar tikrai pirmas medelis, nes saldainiukai taip jau idealiai suklijuoti
Lauksit ir kitu darbeliu 
Tikrai pirmas ir tikrai nepaskutinis, susirgau medeliu liga
QUOTE(Daivutiaaaaa @ 2011 10 26, 12:17)
Tikrai pirmas ir tikrai nepaskutinis, susirgau medeliu liga
labai stengiausi, kad pirmas neprisviltu 
daug kam tai pasireiškia
Vau kaip grazu
Ducky - nuostabi spalva ir zinoma medelis. As siandien bandziau saviski daryti, bet su nusvyrusiom sakom nepavyks padaryti, nes ir taip gavosi didelis burbulas, palyginus su kotu ir vazoneliu
Tai dabar va abejonese, nes vistiek tom nusvirusiom sakom nemazai saldainiu iseina as jau sunaudojau 1kg idomu ar uztektu 600g nusvirimui padaryti?
Dėkui mielosios
vitalija.vilke - man atrodo kad turėtų užtekti šakoms
nors iš tiesų neįsivaizduoju kiek tarkim saldainių joms reikia. Viską darau iš akies. O kokio skersmens darei pagrindą?
mopsa - kaip visada iš putoplasto
vitalija.vilke - man atrodo kad turėtų užtekti šakoms
mopsa - kaip visada iš putoplasto
Grazus merginos jusu visu darbeliai
,Ducky-ta geltona spalva tikrai nuostabiai atrodo
,gaila,kad pas mane nera tokiu graziu saldainiu
,ten apskritai nera jokiu
.
Papildyta:
Man labai patiko Ducky tavo darytos vynuoges,tai pabandziau padaryti,ir aciu tau uz pamokeles,kurias radau ankstesniuose puslapiuose
Papildyta:
Man labai patiko Ducky tavo darytos vynuoges,tai pabandziau padaryti,ir aciu tau uz pamokeles,kurias radau ankstesniuose puslapiuose
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 26, 19:24)
.
Papildyta:
Papildyta:
super atrodo
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 26, 19:24)
.
Papildyta:

Papildyta:

Net nebesinori temos atsidaryt nes žiūrint į jūsų darbeliu net seilė tysta