Įkraunama...
Įkraunama...

LCD monitoriai

Apklausa: Kokios firmos monitorių rinktis? (71 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Tučka @ 2007 01 06, 10:17)
O kaip jais naudotis  g.gif  blush2.gif  As ne kompiuteriste, tai nelabai nusimanau apie tai  doh.gif  rolleyes.gif

Na nereikia būti kompiuteriste, kad susikalibruotumėte monitoriaus vaizdą. Pasinaudokite vartotojo vadovu.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 06, 13:04-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 06, 13:04)
Na nereikia būti kompiuteriste, kad susikalibruotumėte monitoriaus vaizdą. Pasinaudokite vartotojo vadovu.

Su tais klavisais ant monitoriaus jau viska isbandziau, bet niekas nesikeicia schmoll.gif vaizda galima tempti pvz i kaire puse ar zemyn, kaip man reikia, bet tada lieka juoda juosta desinej ir virsuj (o taip neturetu but ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 01 06, 15:33)
Su tais klavisais ant monitoriaus jau viska isbandziau, bet niekas nesikeicia  schmoll.gif  vaizda galima tempti pvz i kaire puse ar zemyn, kaip man reikia, bet tada lieka juoda juosta desinej ir virsuj (o taip neturetu but ) doh.gif

Argi nėra AUTO nustatymų??
Atsakyti
tam skirtomis priemonemis smile.gif pas mane LCD monitoriaus centre atsirado "kaladele" blink.gif atrodo teks i garantini nesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 01 06, 14:33)
Su tais klavisais ant monitoriaus jau viska isbandziau, bet niekas nesikeicia  schmoll.gif  vaizda galima tempti pvz i kaire puse ar zemyn, kaip man reikia, bet tada lieka juoda juosta desinej ir virsuj (o taip neturetu but ) doh.gif

Kaip jau ir rašė, reikia pasinaudoti klavišais ant pačio minitoriaus. Paprastai nuspaudus išmeta meniu, jame būna įvairūs piešinukai ir ant jų užėjus dar parašo kas po tuo meniu slepiasi. Jei vaizdas suspaustas - gali būt kad jį tiesiog reikia išplėsti. Pažiūrėk tikrai tūrėtų būti kad vienas plėčia į šonus, kitas į viršų. Arba dar reikia visą vaizdą pasiukt į kažkurį šoną arba į apačią arba į viršų. Žodžiu vaizdą reikia pareguliuoti atitinkamai ekrano kraštinėms.
Atsakyti
Siu monitoriu laidai kartai blogi buna... reiktu nauja nusipirkti ...topo centre 35 lt. tik pigesnio nepirkciau nes rezultatas nesikeicia...
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2007 01 07, 02:28)
Siu monitoriu laidai kartai blogi buna... reiktu nauja nusipirkti ...topo centre 35 lt. tik pigesnio nepirkciau nes rezultatas nesikeicia...

Prie ko čia laidai? biggrin.gif Jei rodo normalias spalvas (tačiau yra bėdų kitur) -- bėda tarpinėje tarp monitoriaus ir klaviatūros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skautux @ 2006 08 31, 23:41)
Neradau atskiros temos apie monitorių "švarą",tad bandau parašyti į šią. Kuo valote LCD monitorius? Ar tiktai specialiomis servetėlėmis ir specialiais aerozoliais? O gal yra koks pigesnis būdas?

Pigiausias būdas -- pirkti spec. drėgnas servetėles. Kitaip nieko gero nebus...
Atsakyti
Tučka, padaryk taip: padaryk, kad ekrane matytųsi tik desktopas, tada dešinėj klaviatūroj paspausk Print Scr, nueik į Paint'ą, padaryk Paste. Išsaugok ekrano vaizdą ir įdėk čia. Tada matysim kaip ten atrodo. Man tokia durna mintis, o gal monitorius buvo pritaikytas mažesnei rezoliucijai, ją pakeitei ir vaizdas išsikreipė, todėl dabar ir reikia pareguliuot. Esmė, kad tikrai niekas nesugedo, tik mum nepavyksta paaiškint, ką turėtum daryti.
Pradžiai, pabandyk pakeist rezoliuciją ir pažiūrėk kaip keičiasi vaizdas. Geriausia, naudoti tokią, kurią rekomenduoja monitoriaus gamintojas.
O šiaip pažaisk su pačiu monitoriaus meniu ir pažiūrėk kaip keičiasi, dabar pažiūrėjau, kad ir mano senuke LCD nėra funkcijos išplėčiačios vaizdą į šoną ar viršų, bet raudonai apibrėžta funkcija (ne ta kur ekrane aktyvi), ji kraipo vaizdą kaip trapeciją, va gal tokiu būdu galima išgauti norimą ekrano formą.
user posted image
Atsakyti
Beje, prie monitoriaus turėjo būti pridėtas tvarkyklių CD. Įdiekite tvarkykles.
Atsakyti
Kaip suprantu, tai shito monitoriaus ryshkumas, kontrastas ir visi kiti parametrai yra nustatomi ne ant monitoriaus esanciai mysgtukais, o programa MagicTune, ji turetu but prie monitoriaus duota.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 07, 18:30-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 07, 18:30)
Beje, prie monitoriaus turėjo būti pridėtas tvarkyklių CD. Įdiekite tvarkykles.

QUOTE(Julius3 @ 2007 01 08, 07:42)
Kaip suprantu, tai shito monitoriaus ryshkumas, kontrastas ir visi kiti parametrai yra nustatomi ne ant monitoriaus esanciai mysgtukais, o programa MagicTune, ji turetu but prie monitoriaus duota.

Monitoriu as pirkau ne nauja ir nebuvo jokiu disku prie jo doh.gif schmoll.gif Kitaip cia nerasyciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 09 sausio 2007 - 07:45