Įkraunama...
Įkraunama...

LCD monitoriai

Apklausa: Kokios firmos monitorių rinktis? (71 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(grange @ 2007 03 25, 20:39)
nu pažiūrėjau mastau.gif bet nelabai daeina, bet jaučiu kad integruota tada pagal pasakymą tokį, nes iš monitoriaus eina du laidai, vienas į rozetę, o kitas su tokiais melynais dviem medvarsčiais prisisuka apačioj įkišus į lizdą  g.gif

O problema dingo? Esant reikalui spresime kitus klausimus. Linkęs manyti, kad daugiau tokie cirkai nepasikartos smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 25, 21:45)
O problema dingo? Esant reikalui spresime kitus klausimus. Linkęs manyti, kad daugiau tokie cirkai nepasikartos smile.gif.

pas mane tai nedingo, ruzava................
Atsakyti
QUOTE(saulutes mama @ 2007 03 25, 20:43)
atsiprasau visu padedanciu man, buvau i kaima isvykus. o kaip sita reikala screenshotą padaryti reikia?????

ant kalviatūros kur visi f1 f2 ir tt.t. klavišai yra toks print screen. ji paspausk, ir tada eik i paintą ir paste daryk. išsaugok tą foto kokiam albume ir įkelk čia kaip nuotrauką 4u.gif

QUOTE(Taktas @ 2007 03 25, 20:45)

šiuo metu dingo, bet ir tada buvo ne pastoviai. Žiūrėsim kas bus toliau.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 25 kovo 2007 - 20:52
QUOTE(saulutes mama @ 2007 03 25, 20:46)
pas mane tai nedingo, ruzava................

ruzava, visas ekranas ar tik kampas kuris?
Atsakyti
viskas su ruzavu atspalviu, pvz. vorde kur irankiu juosta turetu buti spalva pilka o ten ruzava nuotrauku padariau tik cia ideti nemoku,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutes mama: 25 kovo 2007 - 21:18
QUOTE(saulutes mama @ 2007 03 25, 21:13)
viskas su ruzavu atspalviu, pvz. vorde kur irankiu juosta turetu buti spalva pilka o ten ruzava nuotrauku padariau tik cia ideti nemoku,

Pamegink pasižiurėti : display properties ->appearance-> Color scheme
kokia spalva nurodyta?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 25, 22:27)
Pamegink pasižiurėti : display properties ->appearance-> Color scheme
kokia spalva nurodyta?

nustatyta ant difaunt (blue)
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 09, 15:31)
Tai kad čia mirusias temas nagrinėjat

kodel mirusias - man si tema dabar kaip tik labai aktuali: kur ir koki pirkti. nebrangu ir pusetinai gera...
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2007 03 27, 19:15)
kodel mirusias - man si tema dabar kaip tik labai aktuali: kur ir koki pirkti. nebrangu ir pusetinai gera...

Jeigu pirkti, tai tik gerą. Kiek pinigų pasiruošei išleisti ?
Atsakyti
o kas siandien pasistumejo i prieki? noriu pirkti, manau pakaktu 17'', ka verta rinktis. man pasirode neovo ar kaip ten jie grazus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 27, 19:18)
Jeigu pirkti, tai tik gerą. Kiek pinigų pasiruošei išleisti ?

patiktu kuo maziau lotuliukas.gif . galvoju gal kokius 700 - na koks 50 virsau gal nebutu tragedija, o jei labai vertetu ir 100. man pakanka 17 ''.
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2007 03 27, 18:32)
o kas siandien pasistumejo i prieki? noriu pirkti, manau pakaktu 17'', ka verta rinktis. man pasirode neovo ar kaip ten jie grazus  blush2.gif

O ne geriau imti 19? Vietos užima ne ką daugiau, o darbas malonesnis.
Atsakyti