Įkraunama...
Įkraunama...

Idejų Lobynas

QUOTE(Lotari @ 2012 11 27, 10:59)
o as tokios figuros  ax.gif

man irgi nepakenktu smile.gif figura tai "apsitvarkiau" ismokusi valgyti o ne ėsti,ka sėkmingai dariau anksčiau, bet va ūgio tai jau nepasitvarkysiu lotuliukas.gif tik tiek kad mano sportines kelnes su tokiais mankietais ir tik siek tiek platesnes ir mano nuomone toks modelis man tinka tai va ir svaigstu nusimegzt smile.gif
Atsakyti
user posted image

paprasta ir grazu
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 11 26, 09:22)
wow, įdomu čia atskiros detalės sunertos ar nerta kaip visuma. Gal kuri panašią darėte  g.gif

man toks ispudis, kad cia frivolite neriniai seivute, - nepaprastas grozis
Atsakyti
user posted image
paleistos akys..

dar sitos lyg nerodziau:

user posted image

o sita, tik su kai kuriais pakeitimais ir "ne toki nuoga" jau turiu ax.gif
user posted image

puiki tema thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 27 lapkričio 2012 - 14:12
Aš ir turiu idėjų skrynią ax.gif Gal kam padės
user posted image
user posted image
user posted image
(Man kaip tiek naktų kalusiai anatomiją, šitas labai prie širdies lotuliukas.gif)
O šitas toks poniškas ir balinis mirksiukas.gif
user posted image
Nuostabios Prados kojinės wub.gif
user posted image
Ir iš odinių juostelių megztas delninukas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o jau paskutinis megztukas wub.gif wub.gif
tik tokiu storu siulu savo mieste niekur nerandu.....
Atsakyti
Man irgi jis kojas pakirto kai pirma kart pamaciau, kad niekur neteko man tokiu matyt storu, buna ten parduotuvese jau atseit super stori ir 5 giju sukti o cia tai kaip trys tie dar susukti biggrin.gif Išeitų čia nebent jei merino vilnos giją imt ir iš jos megzt, bet kaip skalbt tada? O ir nešiojant ji nesuvelta nusivargtų.
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2012 11 28, 15:03)
Man irgi jis kojas pakirto kai pirma kart pamaciau, kad niekur neteko man tokiu matyt storu, buna ten parduotuvese jau atseit super stori ir  5 giju sukti o cia tai kaip trys tie dar susukti biggrin.gif Išeitų čia nebent jei merino vilnos giją imt ir iš jos megzt, bet kaip skalbt tada? O ir nešiojant ji nesuvelta nusivargtų.

labai aciu uz nuoroda, as ji butinai turesiu kazkokiu budu smile.gif zinoma su savo korekcijomis, bet arba apykakle arba rankoves isliks wub.gif
as maciau tokiu "super storu" manau sudesiu 3 ir bus super... kainuos tai kainuos bet.. ax.gif
dar:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 28 lapkričio 2012 - 15:21
Uzkliuvo uz akiu FB platybese. Negalejau nepasidalinti.
user posted image
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2012 11 27, 21:45)
user posted image

Va mano kopija megzta pries 4 metus. Vienintelis megztinis kuri tikrai nukopijavau blush2.gif
user posted image

Tas toras rankoves mezgiau keturgubu siulu, ir pakui vis nukirpdavau po viena gija ir baigiau viengubu siulu. Kai siulas silpnai suktas nelebai matosi kad jis keturgubas.
Atsakyti
Koks idomus bigsmile.gif Jei nepaslaptis, kur Jus toki nesiojat?Kai salta, tai ir bamba norisi uzdengt, o kai bambai galima laisve duot taigi tada virsus kaista blush2.gif
O kokia siulu sudetis? Bet siaip labai liuks atrodo ypac kaklas thumbup.gif Jus tokia saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 16 gruodžio 2012 - 01:10
QUOTE(k@mylye @ 2012 12 15, 08:53)
Uzkliuvo uz akiu FB platybese. Negalejau nepasidalinti.
user posted image
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sniego zmogus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti