Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

Šiokios tokios mūsų temelės taisyklės:
Mūsų paštas: mokytojureikalai@gmail.com

Čia mes siunčiame ir dalinamės viskuo: savo turima metodine, vaizdine ar kita vertinga medžiaga.
NAUJOKĖMS IR NAUJOKAMS prisijungimo duomenys duodami:
• nuoširdžiai pasidalinus patirtimi ir idėjomis (bendravimas turi trukti ne mažiau nei du mėnesius temoje)
• į mūsų paštą atsiuntus turimą sukauptą metodinę medžiagą... (tai turi būti ne vienas ir ne du prisegtukai...)

Norint į paštą įkelti informaciją - slaptažodžio nereikia. Tą galite kuo puikiausiai padaryti ir iš savo elektroninio pašto.
Ir dar...
-SM ,,Klasės aklėtojų" paštas yra ne dokumentų talpykla.
-SM "Klasės auklėtojos" neprivalo dalintis tuo, į ką įdėjo daug pastangų, kūrė, rašė, ko nenori ar net neturi.
-SM tema ,,Klasės auklėtojos" nėra oficiali įstaiga, kur visi dokumentai privalo būti pateikiami visiems.
Bendradarbiavimas tarp klasės auklėtojų yra geranoriškas ir laisvanoriškas, jos geranoriškai bendrauja, jei bendrauja su jomis.

Temos senbuvės smile.gif

Alicija.ali
Dinariuke
Dykuma5
Ernoja
Ezra
Jugeta
Jurginė
Lili*
Mandra Sandra
Pulina
Raiduke
dangiuk
rozete2

Tos, kurių nepaminėjau- nenusiminkit mirksiukas.gif
Greitai ir jus į tą sąrašą įtrauksim smile.gif
Su kiekviena tema jis pasipildys ax.gif Šį kartą sąrašą papildžiau tom,kurios praeitoj temoj parašė 20 ir daugiau žinučių.
Atsakyti
QUOTE(rasa 123 @ 2011 09 07, 06:54)
na as ir turi penktokus tai mes vaziuojame rugsejo 17 i labai idomia eksursija.
www.nuotykiuakademija.lt thumbup.gif

Mes esam buve tokioj ekskursijoj drinks_cheers.gif Smagu labai, su jais yra kas uzsiima, aukletojoms tik vaikstinet, stebet belieka biggrin.gif

QUOTE(libaja @ 2011 09 07, 17:05)
Merginos, ar turite mokyklose uniformas? Kokia tvarka jų nešiojimo?

Privalomi svarkai gimnazistams, t.y. nuo 9tos klases smile.gif Mano aukletiniai dar 8tokai, tai kol kas tos problemos neturiu. Bet mokau dvi 9toku klases, tai pas mus tokia tvarka, kad mokiniui atejus be svarko, duodamas rasyt spec. lapelis pasiaiskinti, tai keliauja pas aukletoja, si skambina tevams ir t.t. Klasej leidziama svarka ant kedes pasikabint, jei karsta, nes kol kas dar silta, mano klase apskritai viena is silciausiu lotuliukas.gif Pati kepu biggrin.gif

QUOTE(Novule @ 2011 09 08, 02:24)
Mūsų mokykloje visų pirma kalbama su mokiniu, tada informuojami tėvai. Jei situacija nesikeičia, į mokyklą yra iškviečiami tėvai ir kalbama su jais bei mokiniu. Jei tai nepadeda, tada problema "nešama" pavaduotojai, o galiausiai - direktoriui, kuris sprendžia, ką daryti.

Butent taip ir pas mus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nors šiemet ir neturiu auklėtinių, bet jungiuosi........ tikiuosi kada nors turėsiu vėl... rolleyes.gif
Atsakyti
Registras 4u.gif
Maniau, kad temos nebebus unsure.gif
Atsakyti
Mes mokykloje vieningai visi mokytojai reikalaujam,kad i pamokas ateitu su uniforma.Jei be jos-siunciam,kad pasiimtu(is rubines,spinteles...O jei namuos,tai ispejam,kad kitakart neisileisim i pamoka).Netgi as itraukus uniforma i isivertinima pamokos pabaigoje(netenkama 3 balu uz elgesio kultura.
Informuojam aukletojus,jie tevus.O jei dar ne kas,tai direktorius su jais kalba,tevai kvieciami...Uniformos devejimas gi itrauktas i musu mokyklos sutarti.Tai va,jei ka,tai nesilaiko sutarties...
Kazkada penktokus lydejau i traukiniu muzieju ir astronomijos(uzstrigo blush2.gif na ten,kur ant lubu apie dangaus kunus)Vilniuje.
Kitos dazasvydi buvo uzsake.
Atsakyti
Dėl uniformų. Aš ir auklėtinius planuoju supažindint su mokinio taisyklėmis pasirašytinai, o jei bus kelias kartus įspėtas dėl uniformos nenešiojimo, rizikuoja nebūt įtrauktas į stovyklos sąrašus (mūsų mokykla veža vaikus nemokamai savaitei į stovyklą palei Kurtuvėnus), o mokiniams pakišau rašyt pasiaiškinimus, kodėl be švarkų, vieniems užtenka ir tokio drausminimo, o kitiems pabumbu, kad turiu teisę išgrūst iš pamokos, nes mokinys be uniformos - ne mūsų mokyklos mokinys, o svetimų priimt negaliu (nei grūdu, nei ką, bet ir paburbėjimas veikia).... tik nežinau, ar administracija būtų sužavėta mano tais burbesiais.... biggrin.gif

Klausimas: gal jūsų kolektyvuose turite kolektyvinę darbo sutartį ir yra galimybė kur nors pasiskaitinėt? g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir aš jungiuosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 09 08, 13:38)
Registras 4u.gif
Maniau, kad temos nebebus  unsure.gif

O sukurt negalėjai bigsmile.gif
Aš tai šiemet nesu auklėtoja, tai kaip ir nepriklausytų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 09 08, 17:37)

Klausimas: gal jūsų kolektyvuose turite kolektyvinę darbo sutartį ir yra galimybė kur nors pasiskaitinėt?  g.gif  4u.gif  4u.gif

Mano sutartis tai ... schmoll.gif punktų jokių, tik informacija viename lape. Net nežinau kokia ji . blink.gif
Atsakyti
Mes neturim uniformų, o visai gerai būtų. Direktorius motyvuoja, kad yra labai daug tėvų mūsų mokykloje, kurie negalėtų nupirkti uniformų. Bet aš kažkaip abejoju, ar vis tik tai motyvas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 09 08, 18:39)
Mes neturim uniformų, o visai gerai būtų. Direktorius motyvuoja, kad yra labai daug tėvų mūsų mokykloje, kurie negalėtų nupirkti uniformų. Bet aš kažkaip abejoju, ar vis tik tai motyvas. unsure.gif

pas mus už uniformas mokėjo per du kartus - avansas matuojant ir likutis pasiimant, taip iš tiesų neužgulė tėvų piniginių. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 09 08, 19:56)
pas mus už uniformas mokėjo per du kartus - avansas matuojant ir likutis pasiimant, taip iš tiesų neužgulė tėvų piniginių.  drinks_cheers.gif

O, geras variantas. Reiks pasiūlyt kaip alternatyvą.
Atsakyti