Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtojai

QUOTE(AninaNina @ 2011 09 12, 22:54)
Sveikutės, esu naujokė čia, tikiuosi priimsit į savo diskusijų būrelį  4u.gif  Šiemet pirmą kartą gavau auklėtinius, vargelio yra... Norėjau pklausti, ar auklėtojo planai pagal kažkokią forma rašomi, kurią susikuria mokykla ar yra nustatyta?

Galiu parodyti kokį planą padasidariau aš smile.gif Parašyk pašto adresą, atsiųsiu.
Atsakyti
Ar jums reikia pildyti tokius lapus dėl mokinių krepšelio? Ten visi duomenys apie mokinį, net tėvų gimimo vieta yra g.gif Prieš kažkiek metų tai žinau kai ką iš to lapo tėvai pildė, o dabar viskas auklėtojai. Įdomu, kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 09 12, 16:05)
Ar jums reikia pildyti tokius lapus dėl mokinių krepšelio? Ten visi duomenys apie mokinį, net tėvų gimimo vieta yra  g.gif  Prieš kažkiek metų tai žinau kai ką iš to lapo tėvai pildė, o dabar viskas auklėtojai. Įdomu, kaip pas jus?

blink.gif Pirma karta girdziu, mums nieko neliepe panasaus dar pildyti. rolleyes.gif Gal duos. biggrin.gif
Pas mus kai kurie tevai neduoda tel.numerio rolleyes.gif stebina mane toks poziuris, bet matyt galvoja , kad nereikia.
O jei dar gimimo datas reiks surasyti.... nezinau, kaip butu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 09 12, 15:05)
Ar jums reikia pildyti tokius lapus dėl mokinių krepšelio? Ten visi duomenys apie mokinį, net tėvų gimimo vieta yra  g.gif  Prieš kažkiek metų tai žinau kai ką iš to lapo tėvai pildė, o dabar viskas auklėtojai. Įdomu, kaip pas jus?

schmoll.gif Mums nieko tokio daryti nereikia. Pildo kas atsakingas už mokinių duomenų bazę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 09 12, 17:05)

Pas mus niekas nepraso pildyt jokiu lapu del krepselio.
Atsakyti

Tėvai pildo.
Atsakyti
Mums liepė tėvų asmens kodus surinktĄ O tai juk konfidenciali informacija...
Atsakyti

Tėvai pildo
Atsakyti
QUOTE(Forget-it @ 2011 09 12, 20:08)
Tėvai pildo

Ir dar socialinį pasą mokinio turim užpildyti, o ten tokie klausimai, kad liežuvis neapsiverčia paklaust vaikų. Tai dauguma auklėtojų sakė, kad nepildys smile.gif Nesuprantu, ar tokius dalykus turi pildyti auklėtojas, ar socialinė darbuotoja. Klasę turėjau senokai, tai dabar kai užgriuvo popierizmas, tai apšalus ir pažaliavus esu
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 09 12, 20:29)
Ir dar socialinį pasą mokinio turim užpildyti, o ten tokie klausimai, kad liežuvis neapsiverčia paklaust vaikų. Tai dauguma auklėtojų sakė, kad nepildys  smile.gif Nesuprantu, ar tokius dalykus turi pildyti auklėtojas, ar socialinė darbuotoja. Klasę turėjau senokai, tai dabar kai užgriuvo popierizmas, tai apšalus ir pažaliavus esu

Tai pildykit tik tuos laukus (duomenis), kurių išdrįstate paklausti. biggrin.gif Mums kažkada taip pat reikėjo užpildyti.
Atsakyti
QUOTE(justagnė @ 2011 09 12, 17:42)
schmoll.gif Mums nieko tokio daryti nereikia. Pildo kas atsakingas už mokinių duomenų bazę smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(TaGre @ 2011 09 12, 20:29)
Ir dar socialinį pasą mokinio turim užpildyti, o ten tokie klausimai, kad liežuvis neapsiverčia paklaust vaikų. Tai dauguma auklėtojų sakė, kad nepildys  smile.gif Nesuprantu, ar tokius dalykus turi pildyti auklėtojas, ar socialinė darbuotoja. Klasę turėjau senokai, tai dabar kai užgriuvo popierizmas, tai apšalus ir pažaliavus esu

Anketas padaryk ir išdalink, jie atsakys, o tu turėsi atsakymus reikalingus klasės soc. pasui, tik anketoj įrašyk, kad duomenys būtini klasės soc. pasui 4u.gif

Mes su kolege taip darėm, nes gi neetiška klausinėti apie materialinę padėtį, ar tėvai asocialiai ir t.t. biggrin.gif Suformulavom klausimus, sunešė anketas ir užpildėmpasą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 09 12, 19:29)

Mes atsisakėme pildyti. Ten klausimai... Tai ... Niekaip nesuprantu kam tai reikia. Neprivertė. Bet jau šiais metais nebedavė pildyti
Atsakyti