Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 14 tema

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 13, 22:36)
O gal galėtum tą laimės receptą įmesti į mano paštą: baidare@auto.lt? 4u.gif jau senokai ieškojau idėjų, kaip paįvairinti klasės stendus. Tai tik Zuzanėlė minčių konkrečiai gerų pažėrė. Ačiū jai smile.gif
O gal iš anksto ir Tau?  ax.gif

Būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif
Receptas jau turėtų būti tavo pašte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 14, 14:55)
Uždavinį tinkamai formuluoti tikrai sunku.
pvz. dirbdami porose perskaitys tekstą, gebės atsakyti į 5 klausimus iš 8.
Pamokos pabaigoje sugrįžti prie uždavinio, pasitikrini ir įsivertina.
Reikia konkrečią pamoką žiūrėti.
Kaip darbeliuose panaudojat žurnalus, laikraščius? kokius darbelius iš jų darot?

Mano vaikams labai patiko pamoka, kai reikėjo iš laikraščių, naudojant
lipnią juostelę, sukurti baldus. Darbas grupėmis. Tai vieni susigalvojo
daryti komodą, kiti - kėdę ir t.t. Dydis baldų apie pusę metro. Kėdė
net stovėjo. Žinoma,laikraščių reikėjo daug. Temą galima pasirinkti
ir kitokią, pvz. indai, drabužiai ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, SOS, jeigu kuri turite Nendrės 2klasei pratybų sąsiuvinį, labai prašau nuskanuoti, nes reikia labai labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 15, 14:28)
Mergaitės, SOS, jeigu kuri turite Nendrės 2klasei pratybų sąsiuvinį, labai prašau nuskanuoti, nes reikia labai labai labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Turiu, bet nemoku nuskenuot, arba mano aparatas neveikia schmoll.gif

Jei pavyks, nusiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 09 15, 15:44)
Turiu, bet nemoku nuskenuot, arba mano aparatas neveikia schmoll.gif

Jei pavyks, nusiusiu 4u.gif

Labai labai lauksiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2011 09 15, 15:41)
Labas visoms,
Ir labai ačiū už naujus namus. Labau jau gražūs ir jaukūs jie. Oi kaip nebespėju, taip greitai keičiasi temos, daug bendravimo, o tai rodo, kad visos kibom į darbus. Aš tai  net čia užsukti nebespėju, nes namie ir prie kompo eilėsmile.gif

O dėl etikos pamokų norėčiau patikslinti, kad nieko pradinių klasių mokytoja neturi atiduoti kitiems, išskyrus anglų pamokas, jei nėra baigus atskirų mokymų, o etiką, muziką, kūno kultūrą ir t.t, galime dėstyti pačios,su savo pradinių klasių mokytojo specialybę. Taip kaip ten pas jus neduoda? Drąsiai galite nesutikti.

Klausimėlis. Gal kas turite 2 klasei Riešuto papildomas užduotis Nr.1 nebegaunu nusipirkti. Turiu NR.2 , jei kam reiktų, nuskanuočiau darbe.

jei ka ryt parsinesusi pabandysiu, nes namie neturiu
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 09 14, 20:31)
Bet kaip jums pavyksta juos visus suvaldyti, aš jeigu leidžiu užsiimti patinkančia veikla, tai mano pirmokai kaip laukiniai pasileidžia po visą salę doh.gif Jie nori daryti tai kas jiems patinka.

Aš dirbu su jungtine klase, turiu 13 vaikų. Tai man nėra sunku juos suvaldyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 14, 19:23)
Nuotraukas kelk į nuotraukų galeriją  smile.gif

Aha, o kaip tai padaryt? Kai į kokį aplanką, tai moku, o į tą galeriją - nesugalvoju kaip blush2.gif
QUOTE(b.s @ 2011 09 14, 20:00)
Labai šaunūs ananasai. Ar pagal trafaretą darei?

Ačiuks 4u.gif Iš interneto ananaso trafaretas. Vaikai tik lapus nusispalvino, o žvynelius žymim už knygas. Tik baisiai nenori skaityti doh.gif verysad.gif
QUOTE(b.s @ 2011 09 14, 20:05)
Ar galima tiksliau?

Jau auglina patikslino mirksiukas.gif
QUOTE(b.s @ 2011 09 14, 20:55)
Kaip jums duoda etikos pamokų? Gal kokius kursus išklausėte? Kažkaip mūsų mokykloje tokio dalyko mums pačiom nesiūlo. O galėtų...

Aš vedu. Pas mus 8 vaikų užtenka grupei susidaryti. O mano visi pasirinko etiką. Tikybai, tai reikia turėti pažymėjimą, o etikai - ne 4u.gif

Sveikutės 4u.gif

Liūdna diena kažkokia...Ir po krepšinio, ir vaikai šiandien prinervino - nieko nespėja, nieko nepadaro, svajoja, nosis krapšto doh.gif Patarkit, kaip didinti tempą darbo???? Nieko nepadarom...Labai silpni vaikai. Viena mergaitė per pamoką ir iš vadovėlio, ir pratybas, ir dar du testus per pamoką padaro. O kiti, vos iš vadovėlio sukrapšto verysad.gif Antrokės, pasakykit, ar jūs spėjat viską iš pupos, riešuto? Ar kasdien dar papildomos medžiagos duodat? Ar pratybas gal išvis tik namie paliekat? Patarkit, kaip kokybiškiau tvarkytis. Nevilty esu verysad.gif ....
Atsakyti
b.s., dideli ir silti sveikinimai gimtadienio proga! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 15 rugsėjo 2011 - 15:58
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 15, 16:58)
b.s., dideli ir silti sveikinimai gimtadienio proga!  4u.gif

Prisijungiu prie sveikinimų. birthday.gif Skanaus gimtadienio tortuko! clap.gif
Atsakyti
b.s., su gimtadieniu user posted image Sveikatos, šypsenos ir energijos kasdien happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 15 rugsėjo 2011 - 16:27
4u.gif Su gimtadieniu !

Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2011 09 15, 15:41)

O dėl etikos pamokų norėčiau patikslinti, kad nieko pradinių klasių mokytoja neturi atiduoti kitiems, išskyrus anglų pamokas, jei nėra baigus atskirų mokymų, o etiką, muziką, kūno kultūrą ir t.t, galime dėstyti pačios,su savo pradinių klasių mokytojo specialybę. Taip kaip ten pas jus neduoda? Drąsiai galite nesutikti.

Drasiai ar nedrasia vistiek neduoda, motyvuoja jog visiems kruvis mazeja schmoll.gif ir taskas taip kad suns balsas i dangu neina verysad.gif o nepatinka tuoj pat lieps susirinkti mantkes ir pirmyn unsure.gif
Atsakyti