Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namučiai

QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 12, 14:44)
parejo mano mmm..  cray.gif

vargsiuke... ikalk vyno...
as irgi ne/laukiu mmm. NT su ryskiu I. Nu ko daugiau tiketis... 10DPO.
Atsakyti
As ne pro kur nebesuprantu gamtos. Spermiju kiekis fantastiskas, viskas pratekama, O ivykusi, tuo irenginiu suvaro spermiukus i pasimatyma pas kiausialastes - ir nie-ko. Visiskai nieko. Nu kur logika? As ne-be-su-pran-tu... Gamta, tikriausiai tyciojasi. O vat, pvz, gimda uzsisukusi, spermiju kokie 2 mln, jokiu intervenciju - ir prasome, alia - sveiki grazus trynukai.... Nu kas man paaiskins - NU KODEEEEEELLLLLL???????
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 12, 17:11)
As ne pro kur nebesuprantu gamtos. Spermiju kiekis fantastiskas, viskas pratekama, O ivykusi, tuo irenginiu suvaro spermiukus i pasimatyma pas kiausialastes - ir nie-ko. Visiskai nieko. Nu kur logika? As ne-be-su-pran-tu... Gamta, tikriausiai tyciojasi. O vat, pvz, gimda uzsisukusi, spermiju kokie 2 mln, jokiu intervenciju - ir prasome, alia - sveiki grazus trynukai.... Nu kas man paaiskins - NU KODEEEEEELLLLLL???????

As ir sita klausima daznai sau uzduodu verysad.gif bet... atsakymo nezinau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 09 12, 16:18)
As ir sita klausima daznai sau uzduodu verysad.gif  bet... atsakymo nezinau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nesvietiskai supykau ant gamtos ir i ja nebevaziuosiu. lai pati sau saslykus kepa.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 09 12, 17:20)
nesvietiskai supykau ant gamtos ir i ja nebevaziuosiu. lai pati sau saslykus kepa.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

saulyt, na jau taip norėjom kad tau pasisektu console.gif laikykis drauge
Atsakyti
Labas mergytės uogytės mirksiukas.gif

boruziukas1 mazute, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif isivaiozduoju kaip sunku, nesekmingas mano IUI rugpjuti taip mane nuvyle, tai ne tas zodis, zliumbiau, kelias dienas. o dabar pykstu ant saves, kad tikejausi geru rezultatu doh.gif
Liko dvi RUGPJUCIO viltys wub.gif
Na o dabar, tesiame maratona. Neplanuotai bet si menesi darysim dar viena, treciaji IUI. Pavyko vyra ikalbeti, atideti isvikima savaitei, kad spetume padaryti IUI, tik va padareme sprendima kad sis kartas bus paskutinis ir nebemetisim pinigeliu IUI, nes neaisku ar mano kiausintakiai pratekami, tad IUI yra beviltiski bandymai, S sako reikia kantrybes, bet esant tokiai situacijai gali sulaukt ir gyvenimo saulelydzio, o rezultatu nebus...

Tai vat ir as issiliejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 12 rugsėjo 2011 - 16:41

console.gif verysad.gif neliudėk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mas S rekomenduoja daryti dar viena 7 IUI bet as galvoju ar verta rytoj keliauju pas S ir ziuresim kas kaip
Atsakyti
Boruziukai verysad.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 09 12, 17:39)
padareme sprendima kad sis kartas bus paskutinis ir nebemetisim pinigeliu IUI, nes neaisku ar mano kiausintakiai pratekami, tad IUI yra beviltiski bandymai, S sako reikia kantrybes, bet esant tokiai situacijai gali sulaukt ir gyvenimo saulelydzio, o rezultatu nebus...

Nepyk, bet niekaip nesuprantu, kaip gydytoja siulo daryti IUI kai neaisku del kiausintakiu. Juk tai gali buti ne tik pinigu svaistymas, bet ir laiko, emociju ir pan. Gaunasi kaip ir zaidimas su musu gyvenimu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 09 12, 17:53)
Boruziukai  verysad.gif  4u.gif
Papildyta:
Nepyk, bet niekaip nesuprantu, kaip gydytoja siulo daryti IUI kai neaisku del kiausintakiu. Juk tai gali buti ne tik pinigu svaistymas, bet ir laiko, emociju ir pan. Gaunasi kaip ir zaidimas su musu gyvenimu... sad.gif
Na dare man GN kiausintakiai pratekami, bet sunkiai, padare LP pakoregavo juos, bet tai negarantuoja, kad su jeis viskas gerai...
Tai va butent, ir man pradeda susidaryti toks ispudis kad IUI vis siuloma tik del finansiniu priezasciu g.gif Vyras taip pat jau ima pykti ant jos kad iki IUI visas grazu, viskas gerai, o kai rezultatu nera, sako reikia kantrybes doh.gif matomai neviskas taip grazu ir gerai kaip yra sakoma, jei rezultatu nera g.gif

nu zodziu, nera zodziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 12 rugsėjo 2011 - 17:41
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 09 12, 13:44)

Velnias kaip gaila... verysad.gif laikykis console.gif 4u.gif paliūdėk truptį ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti