Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 32 tema

QUOTE(success @ 2011 09 10, 14:40)

Sunku paskayti, nes Jcrew kartais sugeba nustebinti ne tik išvaizda, bet ir svoriu g.gif Ne visi papuošalai pas juos masyvūs, yra ir nelaužančių kaklo  smile.gif
O šiaip 'lengvas' turėjau omeny jo bendrą vaizdą, ne svorį  mirksiukas.gif

Taip taip, supratau biggrin.gif Fainas man, vasariskas gal labiau, bet tikrai rasiu, kur pritaikyt wub.gif
Atsakyti
Merginos, gavau siandien sijonuka ir dirziuka - labai labai patiko wub.gif pasirodau, visa kita irgi jcrew bigsmile.gif
Fringe loop skirt XS dydis
Pin slim patent belt S dydis
user posted image
Prasau nedeti i facebook blush2.gif
Atsakyti
Benita, super atrodote thumbup.gif Sijonukas toks idomus ir dirziukas labai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2011 09 10, 16:25)
Benita, super atrodote  thumbup.gif Sijonukas toks idomus ir dirziukas labai fainas  wub.gif

... ir spalviškai visas derinukas good.gif
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 09 10, 16:17)

Grazu paziureti thumbup.gif Tik man iskart klausimas kyla, o kur su tokiu sijonu eiti mastau.gif rolleyes.gif
Giriu grazias kojas ir superine figura, nes man i akis cia krenta butent tai biggrin.gif wub.gif
Ai, tiesa, batukai labai dailus, kokie ten, mestelk nuoroda bigsmile.gif
Atsakyti
man tas sijonas taip tragiskai ant manekenes atrode doh.gif o ant Benitos super graziai 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz komplimentus aciuks.gif

Sijonas toks labiau proginis, i koki koncerta, gimtadieni ar panasioms progoms pats tas, kaip ir pvz drabuziai su zvyneliais ar siaip zerintys, ar net aukstakulniai (bent man biggrin.gif ). Bet is kitos puses jis ir prie balerinkiu graziai ziurisi smile.gif
Bateliai sie, pagal vidpadi dydis atitinka, bet labai siauri, tai reiktu imti puse dydzio didesnius, kaip ir aprasyme rekomenduoja
http://www.jcrew.com...D=1311847229481
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 09 10, 16:17)
Merginos, gavau siandien sijonuka ir dirziuka - labai labai patiko wub.gif pasirodau, visa kita irgi jcrew  bigsmile.gif

tai jūs matyt irgi iš jcrew katalogo biggrin.gif nes pas jus modelio figūra, o jau kojos bigsmile.gif

labai gražūs visi drabužėliai, sijonas toks įdomus, bet gražiam žmogui viskas tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 09 10, 17:37)
tai jūs matyt irgi iš jcrew katalogo  biggrin.gif nes pas jus modelio figūra, o jau kojos  bigsmile.gif

labai gražūs visi drabužėliai, sijonas toks įdomus, bet gražiam žmogui viskas tinka  mirksiukas.gif

blush2.gif cia as savitos manekeniska fotkinimosi poza ivaldziau lotuliukas.gif

O sijonas sutinku - tikrai isskirtinis, as pati ilgai masciau apie ji, kol vis tik isigijau - ir dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Labai labai grazus derinukas,tiek sijonukas tiek batukai man super smile.gif
Atsakyti
Benita, grazu paziureti bigsmile.gif
Gal galit paziureti kaip vadinasi ir sijonuko, ir maikutes spalva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 09 10, 18:05)
Benita, grazu paziureti  bigsmile.gif
Gal galit paziureti kaip vadinasi ir sijonuko, ir maikutes spalva ax.gif

Sijonuko - hthr graphite, o bliuskos - smoky charcoal 4u.gif
Atsakyti