Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 32 tema

QUOTE(skyeyes @ 2011 09 09, 14:34)
As nusipirkau bralettes is AE Aerie, bet kai uzsidejau, tai nezinau prie ko jas nesiosiu...nebent namie g.gif Nes po  maikytemis, bliuskytemis ir visa kuo graziau ziurisi tos normalios liemeneles, nors ir neperku push up, bet vis tiek forma duoda ax.gif O tos bralettes (minkstos liemeneles) krutine turbut 2 dydziais vizualiai sumazina man biggrin.gif Tai net su 34C, ner vaizdo, prie kurio esu pripratusi rolleyes.gif
As kazkaip nepavargstu nuo paprastu liemeneliu, visad ir taip perku patogias, be jokiu papuosimu ax.gif Po to kai pabandziau Maidenform, nebegaliu nieko kito nesioti, nes nepatogu..visi groziai stovi sekmingai stalciuje doh.gif  http://www.maidenfor...-back-bra-07746

Parasyk, kai gausi liemenele, ar patiko ir verta pinigu ax.gif
As toki turiu juoda ir ilga, tai vasara buvo vienas megiamiausiu megstuku thumbup.gif Ir dar nusipirkau irgi S dydi, atsargini toki pat doh.gif Norejau ilgo sviesasu, bet su nuolaida nebeistaikiau kazkaip ax.gif

Mano siaip irgi liemeneles visos paprastos, nemegstu gelyciu/raukinuku. Bet va man kaip tik nesinori savo 75A labai didinti, visa gyvenima buvo B-C, tai svajojau kad zumazetu doh.gif lotuliukas.gif
Nors drauges galvoja kad nesveika as turbut rolleyes.gif
Nepirkau as jos dabar, nes rode pilna kaina ir nebutu nuolaideles pritaike.
Ilgaji megztukeli ir as turiu, sviesiai zalsva - superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 09 09, 14:32)

vėjai kažkokie...
Atsakyti
As zydro sito norejau, bet nera.

Kokia graziau juoda ar rozine?

http://www.jcrew.com...~~~~~/41103.jsp

Kol galvojau kazkas greiciau sugalvojo:) Nera rozinio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 09 rugsėjo 2011 - 13:52
QUOTE(aniuta241 @ 2011 09 09, 15:49)
Mano siaip irgi liemeneles visos paprastos, nemegstu gelyciu/raukinuku. Bet va man kaip tik nesinori savo 75A labai didinti, visa gyvenima buvo B-C, tai svajojau kad zumazetu  doh.gif  lotuliukas.gif
Nors drauges galvoja kad nesveika as turbut  rolleyes.gif
Nepirkau as jos dabar, nes rode pilna kaina ir nebutu nuolaideles pritaike.
Ilgaji megztukeli ir as turiu, sviesiai zalsva - superinis  thumbup.gif

biggrin.gif Tai tiek sumazejo po vaikuciu dvieju? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 09 09, 14:57)
biggrin.gif Tai tiek sumazejo po vaikuciu dvieju? blink.gif

man po vieno nuo C iki A-B sumažėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 09, 15:01)
man po vieno nuo C iki A-B sumažėjo  unsure.gif

Oho, tai jei mano dabar A-B, tai kas bus po.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 09, 16:01)
man po vieno nuo C iki A-B sumažėjo  unsure.gif

QUOTE(Dzinte @ 2011 09 09, 16:04)

Negasdinkit... doh.gif Man lyg po vieno vaiko nesumazejo, pasirodo kol naudojau KT, o kai nustojau, ziuriu, kad kazkas nito doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 09 09, 14:04)

Man kaip buvo A taip ir poto A liko, bet man cia tik dziaugsmas, negalejau pakest kai po gimdymo i C buvo virte, ojoj schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 09 09, 15:04)

Kažkas bus, daugiau mažiau, bet bus.
Pas mane ir po 4 vis dar tebėra.
Kai nedaug tebuvo, tai ir tas mažėjimas ne toks akivaizdus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 09 09, 14:04)

Pas mane is A turbut AA virto unsure.gif
Betgi buna, kad kaip tik padideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 09 09, 16:12)
Man kaip buvo A taip ir poto A liko, bet man cia tik dziaugsmas, negalejau pakest kai po gimdymo i C buvo virte, ojoj schmoll.gif

Man kai per nestuma jau nebetilpo turtas i B-C liemenele, tai buvo nekas doh.gif Bet likes C visai patiko ax.gif Tik nebevartojant KT ziuriu, kad mazeja g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 09 rugsėjo 2011 - 14:17
aš niekad didelės nenorėjau ... man tas A visai nemaišo.. bet forma baisi doh.gif visiška pliuškė doh.gif iki nėštumo laisvai galėjau vaikščiot be liemenėlės, o dabar be pakietintos liemenėlės nė iš vietos unsure.gif net vasarą nebegaliu paprastų bikini užsidėt.. labai kompleksuoju verysad.gif matyt, todėl, kad laaaabai daug pieno turėjau.. labai norėčiau pasitvarkyt kadanors blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 09 rugsėjo 2011 - 14:18