Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(jediara @ 2011 12 24, 14:58)
Žinoma, rinkitės kokie Jums patinka. Bendradarbio žiedas balto aukso - subraižymai, kaip ir bet kurio kito žiedo, tik jie gailinasi ne dėl subraižymų, o todėl, kad atrodo, kaip paprasti sidabriniai žiedai ir per penkerių metų vestuvių sukaktį žada juos keisti.

va butent del to as tik uz geltonojo aukso ziedus, nes balto aukso atrodo kaip paprasti sidabro ziedai , ir daznai, visai nevestuviniai ziedai. nesuprasi, ar cia zmogus zieda del grozio uzsidejes, ar del to kad vedes/istekejusi yra . g.gif
aisku cia mano nuomone, visi renkasi kas kam patinka. bet as lieku istikima tradicijoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 26 gruodžio 2011 - 14:09
Vestuviniai žiedai pagal tradicijas turi būti auksiniai o ar balto ar geltono-skonio reikalas,man tikrai neįdomu, ką kiti pasakys ar pamanys. Baltam auksui teikčiui pirmenybę dėl to, kad geltono nemėgstu.
Atsakyti
Kaip nešiojasi toks žiedelis, ar ta akutė stabiliai laikosi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 12 28, 17:18)
Kaip nešiojasi toks žiedelis, ar ta akutė stabiliai laikosi?

user posted image

Esu matavusis panasu zieda, tai net nesuabejojau del akutes stabilumo. Juvelyras aiskino man, kad visi ziedai su deimantais yra pagaminti taip, kad tas akutes ne taip ir lengva isjundinti. Aisku, galima juos suspausti, pvz su durim. Tada ziedas lenkiasi per silpniausia vieta, ty per akutes. Na bet tam reikia sugebejimu biggrin.gif
Atsakyti
Sie tokie idomus kas akutes megstat ax.gif user posted image
Atsakyti
Ką ketinate graviruoti ant žiedų ?

Mes norime kažką subtilaus ir tik mums suprantamo, tai sukam galvas g.gif
Atsakyti
kokia jusu nuomone apie volframo ziedus? kokie pliusai, minusai?

domejausi kainomis, tai tikrai nebrangus ,kaina mazdaug 300-400 lt uz viena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 29 gruodžio 2011 - 12:57
QUOTE(Echmėja @ 2011 12 22, 23:00)
sveikos,gal pasidalinsit kokius ziedelius pirkote?kiek mokejote ir kur butu galima juos rasti? 4u.gif manau daugeliui butu idomu smile.gif

Sveika, mes savo ziedelius uzsisakeme Vilniuje, Uzupio gatveje. Daromes pagal uzsakyma nes turim savo geltono aukso ir kaina perkant tokius ziedus nereali. Su juvelyro darbu, akutemis ir baltu auksu viskas kainuos 1000Lt.

http://www.vestuviniaiziedai.lt/
Musu ziedeliai yra cia GERSTNER katalogas, 5 puslapis, numeris 27434/6 - 4/27434/6.

Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 12 29, 12:57)
Pagrindinis pliusas mano manymu, tai kad nesibraižo. Minusas (bent jau tada kai domėjausi) tai į LT juos vežė iš Vokietijos (patys negamino), tad jei reiktų mažinti ar didinti LT to nedaro, nes nėra spec aparato (tikiuosi, kad pasikeitė tai).
Atsakyti
Sveikos merginos,

Žiedukus teko pasimatuoti prieš kelias dienas wub.gif vyrui truputuką mažins, man tiko viskas, grožio jokio dar nesimatė, bet ir perspėjo juvelyras, kad neišsigąstume ir kad viskas gamybos procese, žadėjo jau šiandien paskambinti, kad galėtume atsiimti bigsmile.gif `
Jei viskas pagal planą, šiandieną jau turėsime juos biggrin.gif
Foto būtinai parodysiu, gaminamės žiedus aukso centre, pas juvelyrą Arūną Diksą. Kaina 450lt (su savo auksu).

negaliu sulaukti jau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 12 30, 10:40)
Kiek gramu aukso suejo i abu ziedus?

apie 12gr.
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 12 26, 22:11)
sveikos merginos,noreciau issgirsti jusu atsiliepimu apie tai kas daresi is savo aukso ziedelius?ir padaro gerus ziedus,o ne apsuka ir padaro prastesnes kokybes?aktualiau butu kauno miestas 4u.gif  ax.gif

mes nesem savo auksa ir tikrai nesijauciam apgauti, nes pasvere prie musu akiu visa auksa, o kiek truko jie dadejo is savo, sumokejom uz grama tiek pat kiek jie ivertino musu auksa, tik darbas dasidejo. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2011 12 29, 13:57)

domejausi kainomis, tai tikrai nebrangus ,kaina mazdaug 300-400 lt uz viena

Kazkas jau yra aprases, kad ju tamsokas metalas tad jie neatrodys kaip baltos aukso, cia gal pagrindinis trukumas ju butu.. g.gif Mes irgi pradzioje svarsteme apie volframa, bet nusprendem, kad auksas lieka auksu. mirksiukas.gif
Atsakyti