Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(melana @ 2011 09 28, 11:04)
All Good Things (2010) - aktoriai geri, bet filmas man visai nepatiko, toks nuobodus ir nekabinantis visai, šiaip ne taip per du kartus damušiau doh.gif

Užvakar žiūrėjau - labai patiko!!! bigsmile.gif Man patinka filmai, kur rodomi psichologinių problemų turintys herojai. Daug netikėtų, kartais net šokiruojančių vietų buvo. Pasibaigus dar mąsčiau - ar aš žiūrėdama kažką praleidau, ar nebuvo parodytas žmonos dingimas? Ar jis ją nužudė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 30, 12:04)
Užvakar žiūrėjau - labai patiko!!!  bigsmile.gif Man patinka filmai, kur rodomi psichologinių problemų turintys herojai. Daug netikėtų, kartais net šokiruojančių vietų buvo. Pasibaigus dar mąsčiau - ar aš žiūrėdama kažką praleidau, ar nebuvo parodytas žmonos dingimas? Ar jis ją nužudė?  g.gif

nuzude - tada kai nakti atejo pas teva apie motinos mirti kalbet, pakalbejo, isejo, o tevas jo masinos banazine atidare - manau, ten lavonas gulejo
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 29, 12:36)
gal žinai, kur galima rasti?

mačiau torrent.lt jau yra
Atsakyti
o piratuose maciau angliskas TS yra (apie In time cia as)
Atsakyti
Pasižiūrėjau One day, na labai jau didelio įspūdžio nepadarė, bet žiūrėt galima biggrin.gif
Žiūrėdama vis galvojau, čia perskaičius kaip gi Ema mirs, gal kokia liga, gal dar kas, bet kad taip nesitikėjau.
Žodžiu žiūrėt galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinariuke: 30 spalio 2011 - 11:04
QUOTE(LEEja @ 2011 10 30, 10:13)
nuzude - tada kai nakti atejo pas teva apie motinos mirti kalbet, pakalbejo, isejo, o tevas jo masinos banazine atidare - manau, ten lavonas gulejo

Aš taip pat ir pagalvojau. Tik keista, kad niekas taip ir nesužinojo to, net kūno nerado. g.gif

Aš bandysiu pažiūrėti filmą Mergina su perlo auskaru (2003) - beje rodys per BTV.
Kas nematę smagios lengvos komedijos - per LNK šiandien Nuotykiai su Diku ir Džeine (2005). Aš su mezginiu rankose žiūrėsiu trečią kartą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 30 spalio 2011 - 11:07
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 29, 23:02)
paziurejau  One day.Pffffff.....kokio velnio jai reikejo mirt? Hudson neseniai mire,daabar Hathaway.Romantines komedijos,o jos cia mirsta visos is eiles  doh.gif

O kokioje Hudson mirė?
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 30, 13:03)
Aš taip pat ir pagalvojau. Tik keista, kad niekas taip ir nesužinojo to, net kūno nerado.  g.gif

tai tevas sutvarke gerai plius gi ta mergina juodaplauke ja suvaidino - su sviesiu peruku ir jos paltu isejo is namo kita diena ir i taxi sedo - tai visi galvojo, kad ji gyva, tik pati kazkur slapstosi. del to paskui ta jyodaplauke ir nuseve, nes ji pagrasino pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 30, 12:04)
O kokioje Hudson mirė?

a little bit of heaven
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 21, 16:57)
Taisyk šią klaidą, Fanatikas (2001)/ The Believer tikrai vertas dėmesio thumbup.gif

Bandžiau žiūrėti. Deja per 3 kartus aš iki galo nepabaigiau blush2.gif Labai jau man tematika ne prie širdies. Nemėgstu temų apie religijas, nes man tai šventas reikalas. Sudėtinga man žiūrėti buvo, sunkus emociškai filmas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 30, 11:03)

Kas nematę smagios lengvos komedijos  - per LNK šiandien Nuotykiai su Diku ir Džeine (2005). Aš su mezginiu rankose žiūrėsiu trečią kartą  biggrin.gif

smagus šitas filmas biggrin.gif

rytoj per LNK 23:35 rodys filmą Amaya su Mamontovu. Kas matėt? Ar vertas dėmesio filmas?

Beje rytoj dar per LTV rodys 13:40 rodys filmą Mažoji Maskva rolleyes.gif Sakyčiau labai neblogas filmas ir šitoj temoj daug gerų atsiliepimų apie jį buvo.

2012 (2009) - gulėjo gulėjo tas filmas pas mane, kol pagaliau įsijungiau..Geriau jis ir būtų likęs ten gulėti lotuliukas.gif Košmaras kažkoks, nei baisu nei baugu, nei juokinga. Jokių emocijų, viskas taip dirbtina neįtikinama. Kai tam filme į pabaigą prasidėjo titaniko vaizdai su skęstančiais žmonių vaizdeliais jungiau lauk tą filmūkštį ir visai neįdomu kas ten gyvas liko tongue.gif
duočiau maximum 2/10.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 30 spalio 2011 - 11:49
QUOTE(melana @ 2011 10 30, 11:46)
smagus šitas filmas biggrin.gif
rytoj per LNK 23:35 rodys filmą Amaya su Mamontovu. Kas matėt? Ar vertas dėmesio filmas?

mačiau, dar kai kine rodė. visiškai nepatiko, bent jau man :>

O One day reiktų pažiūrėt.
Atsakyti