Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

A s taip pat uz apsaugas ,nes kojytes per tuos strypus neislenda ,kai vaikas vartosi ir kaip cia rase ,kad galvytei taip pat minksciau. drinks_cheers.gif O del uzuolaideliu tai man jos nelabai buvo reikalingos tik pazaist nebent g.gif
Atsakyti
reikalinga ar ne,bet uztat kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
Mums jau 9 men. ir apsaugyciu nenaudojam. As tik vystykliuka uzdejau ant lovytes is lango puses, kad per pietu miega sviesa netrukdytu. Bubteli kartais kakta, bet nieko, juk mes irgi be apsaugu uzaugom. Manau, loveles pakankamai saugios - nekampuotos. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus apsaugėlės ant lovelės yra rolleyes.gif . Vyresnėlis maldavosi, vartydavosi ir rankas kojas kaišiodavo tarp pagalių, tai kažkiek apsaugodavo, o mažėlis dabar sugeba nusispirt ir galva įsiremt į apsaugėlę doh.gif
Atsakyti
mums jau greit puse metuku bet gana rami panelė apsaugėlę turiu,bet dar nededu nes naktį nematyčiau per apsaugą ką mano mazoji veike.O jei mtysiu kad nerami tai uzdesiu nes pagal jos aktyvumą tai jaučiu,kad be apsaugėlės neapseisim.
Atsakyti
kadangi mūsų kambarys į rytų pusę, tai mes labai džiaugiamės tiek apsaugom, tiek baldakimu, nes tikrai sudarydavo pakankamą pavėsį nuo ryškios saulės miegoti naujagimiui, kurio akytės pakankamai jautrios... o vėliau tiesiog mažiau blaškydavo mažiuką veiksmas kambaryje,kai gulėdavo lovytėj thumbup.gif be to tie paveikslėliai jam taip patikdavo, jis juos pažindavo ir nubudęs nusiramindavo, kad yra pažįstamoj aplinkoj. "kalbėdavo" su tais zuikiais, tyrinėdavo juos. nuleidus jau iki 2 lygio dugną, jie netenka prasmės ir pritaisymas patikimas tampa sudėtingu, tada ir nuėmėm apsaugas, baldakimas dar porą mėn mums talkino ir puošė kambarį thumbup.gif
Atsakyti
man irgi laaaaabai grazu! del to ir isigijom!
Atsakyti
mes gavom juos dovanų krikštynų proga. Man tai labai patinka - ir gražu, ir praktiška - nuo saulės, nuo teliko Taip romantiškai kambarys atrodo.
Atsakyti
apsaugos superinis dalykas, tikrai reikalinga smile.gif ypac kai neramuolis vaikas biggrin.gif
Atsakyti
na kam gali nepatikti toks grozis wub.gif baldakimai, pataleliai ir apsaugos
Atsakyti
Baldakimo neturim, nes ir taip yra nuo kur dulkes valyt.
O apsaugėlės reikalingos, ypač dėl to, kad mūsų mažiukas mėgsta kaišiot pro lovytės strypelius kojytes. Jam įstringa ir jis nebegali ištraukt. Baisu, kad pats netrukteltų smarkiau ir neišsinarintų.
Tačiau kol kas esu nusivylus apsaugėlių kokybe dėl to, kad 5 mėnesiu būdamas jis nudraskė raištelius. Reikės dabar pačiai prisiūti tvirtesnės medžiagos. Mačiau parduotuvėj yra tokių apsaugėlių su storesniais raišteliais, tačiau jos tik per pusę lovytės. O mūsiškis duodasi skersai išilgai, tai reikia apsaugėlių visai lovytei.
Atsakyti
baldakimo neturim ir neturėjom. o apsaugas naudojom. pirma kad daug jaukiau atrodo lovyte, o antra- soske neiskrenta is lovos smile.gif
Atsakyti