As tai nusprendziau, kad nepirksiu, jei jau matysiu, kad trukdo tie lovytes pagaliai vaikui- tada ir isigysiu.
Kažkiek tai mados reikalas, kažkiek- reikalinga. Turiu ir apsaugas, ir baldakimą. Man tai gražiau. Juk prabėgs tas trumputis vaikystės laikas ir jau nebepanaudosi didesniam, tad geriau pasidžiaugti laiku.
Dėl baldakimo tai nežinau man jo neprireikė
Bet del apsaugelių tai as da nieščia budama jas pasisiuvau, nu kam pirkt jei galiu pasisiūt
tai va ir aš jau buvau tada už jas, kadangi prieš tai prižiūrėjau mergyte ir kudiki, tai ji budavo į tarpus labai dažnai kojytes kišdavo ir rėkdavo, kad ištraukt nemoka
, o savo merginai tai tikrai dejau nuo pat gimimo, tik kol ji buvo kudikis tai gal pirma men tai buvau viena šona nuėmus, kad ja matyčiau, o velaiu tai vėl uždėjau. ir tikrai kaip ji vartos, tai neužsigauna galvos, ir daba tas kojytes užsideda ir labai mėgsta laikyt ant tų apsaugu
tik jei daba siūciau tai šiek tiek aukštesnes praverstu manau bent vienas šonas kur prie sienos, tai kai va daba sedi tai but kur atsiremt, tai reiks paduškes matyt pasiūt

Bet del apsaugelių tai as da nieščia budama jas pasisiuvau, nu kam pirkt jei galiu pasisiūt

Baldakimo nepirkau, nes man asmeniškai nelabai gražu
, o apsaugėles turėjom, iš pradžių tikrai reikalingas daiktas buvo, bet vėliau teko nuimti - visų pirma mažylis "atrado" raištelius ir pradėjo juos atrišinėti, o kai pradėjo sėstis ir stotis - apsaugėlės ėmė trukdyti įsikibti - tai nuėmėm

Baldakima ir mes turejom, bet po pirmo skalbimo taip ir nebeuzdejom, labai jau daug terliones, o skalbti daznai reikia, bet, pritariu, kad grazu 
O apsaugos reikalingos, tik tos aukstesnes. Kol buvo mazyte, uzdedavau tik galvugaly ir vienoj pusej. Paskui keleta menesiu nebenaudojau, nes nereikejo, bet va dabar tai jau ieskau tu aukstesniu apsaugu, nes malasi nakti toj lovoj, ropoja, griuna ant sono ir trinksi galva i virbus, baisu... tenka vaika keltis pas save i lova, o nuo to nukencia visu triju miegas

O apsaugos reikalingos, tik tos aukstesnes. Kol buvo mazyte, uzdedavau tik galvugaly ir vienoj pusej. Paskui keleta menesiu nebenaudojau, nes nereikejo, bet va dabar tai jau ieskau tu aukstesniu apsaugu, nes malasi nakti toj lovoj, ropoja, griuna ant sono ir trinksi galva i virbus, baisu... tenka vaika keltis pas save i lova, o nuo to nukencia visu triju miegas

QUOTE(KreKre @ 2006 05 03, 21:09)
Baldakima ir mes turejom, bet po pirmo skalbimo taip ir nebeuzdejom, labai jau daug terliones, o skalbti daznai reikia, bet, pritariu, kad grazu 

pas mus tas pats

Lovytės apsaugėlės geros tuo, kad vaikutis galvytės taip į lovytės strypus nesusidaužia. Man jos tikrai patinka. O dėl matymo, tai vaikutis miega galima jas tiesiog atrišti. Bet kai vaikutis laovytėj žaidžia, man ramiau kai apsaugėlės uždėtos.
O baldakimas manau daugiau dėl grožio, nei naudos iš jo. Na gal šviesai truputi pridengti. bet kai migdau mažiuką tiesiog paimu ir užtraukiu užuolaidas kambary. Man baldakimo neprireikė. (mažiau dulkių prie vaiko lovelės, nes jis tai tikrai dulkių ne mažai prirenka, o plauti tai jo neplaunam kas antra diena).
O baldakimas manau daugiau dėl grožio, nei naudos iš jo. Na gal šviesai truputi pridengti. bet kai migdau mažiuką tiesiog paimu ir užtraukiu užuolaidas kambary. Man baldakimo neprireikė. (mažiau dulkių prie vaiko lovelės, nes jis tai tikrai dulkių ne mažai prirenka, o plauti tai jo neplaunam kas antra diena).
QUOTE(*EDITA* @ 2006 05 05, 00:58)
Lovytės apsaugėlės geros tuo, kad vaikutis galvytės taip į lovytės strypus nesusidaužia. Man jos tikrai patinka.

Mums tai ir tas ir tos tiko ir buvo naudojama naudingai
apsaugeles turejo dvi paskirtis : kol maziukas kad galvyte saugotu ir kaip jus rasot, o kai paaugo ir dantukai astrejo tai mes ant lovytes virsaus krastus aprisom nes jau buvo pradejes mediena grauzt
o baldakimas tai labai gerai sviesa dengdavo, mazasis buvo jautrokas tai dengdavom. o po to kai jau nebe reikejo tai vasara kartais uzklodavau (aisku nuardzius nuo strypu)
tai va taip va

o baldakimas tai labai gerai sviesa dengdavo, mazasis buvo jautrokas tai dengdavom. o po to kai jau nebe reikejo tai vasara kartais uzklodavau (aisku nuardzius nuo strypu)

O mes nei pirmam vaikui, nei dabar jokiu apsaugu ir baldakimu nenaudojom ir nesiruosiam naudot... del tu apsaugu - jei kam butina, tai gal gal..., bet baldakimai - tai, sorry, bet man asmeniskai ne tik kad negrazu, bet ir juokinga... idomu, is kur cia ta mada parejo...

QUOTE(Kaliteja @ 2006 05 11, 21:15)

labai