Tikrai apsaugėlės reaikalingos, mano nuomone dėl saugumo, kad kojytės, rankytės neįkištų tarp strypų, o ir pačiam mažyliui smagiau gulėti...

aga mes naudojam, tokias aukstas, minkstas, spalvotas nupirkau, juk saugiau, kad neremtu galvytes, nes amzinai kaip astuonetukas kazinkaip susiraicius miega ir silciau, saugiau, ir man graziau 

o kur pirkot tokias aukstas,minkstas?i AZ parasykit
QUOTE(aleksiuke @ 2009 10 15, 09:58)
Sveikos. Manau, apsaugėlės reikalingos- apsaugo vaikutį nuo lengvų sumušimų, nepatogumų miegant (remiasi į strypus), paaugęs domisi paveiksliukais, "šneka" su jais
, o man asmeniškai dar buvo patogu, kad čiulptukas likdavo lovytėje, o ne išmestas per "grotas"
, nors ir tas pasitaikydavo, bet žyyymiai rečiau, negu be apsaugėlių 

Ir reikalinga ir gražu
Mes turim ir esam patenkinti

Maniškė, tai labai mėgsta tas apsaugėles žiūrinėti, krapšto, traukia
tad ne tik naudinga, bet galima naudoti ir vietoj kokios lavinamojo žaislo, jei kokią
aplikaciją ar įdomesnį paveiksliuką prisiuvus

tad ne tik naudinga, bet galima naudoti ir vietoj kokios lavinamojo žaislo, jei kokią
aplikaciją ar įdomesnį paveiksliuką prisiuvus

Kam tos apsaugėlės,kai vaikas dvigulėj lovoj miega

Mes kai pirkom tai komplekete buvo, o siaip dalykas labai reikalingas
Turim ir baldakima, bet jis jau mano nuomone tik del grozio

Jei vaikutis miega savo lovyteje, tai tikrai gerai turet ir apsaugeles, kaip dauguma rase - vaikuciui saugiau taip, nesusitrenks smarkiai galvytes. Mums dar buvo gerai vasaros metu, pradarius balkono duris, vejukas tiesiogiai nepusdavo i vaikiuka