Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

Tikrai apsaugėlės reaikalingos, mano nuomone dėl saugumo, kad kojytės, rankytės neįkištų tarp strypų, o ir pačiam mažyliui smagiau gulėti... drinks_cheers.gif
Atsakyti
aga mes naudojam, tokias aukstas, minkstas, spalvotas nupirkau, juk saugiau, kad neremtu galvytes, nes amzinai kaip astuonetukas kazinkaip susiraicius miega ir silciau, saugiau, ir man graziau smile.gif
4u.gif
Atsakyti
o kur pirkot tokias aukstas,minkstas?i AZ parasykit
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2009 10 15, 09:58)
Sveikos. Manau, apsaugėlės reikalingos- apsaugo vaikutį nuo lengvų sumušimų, nepatogumų miegant (remiasi į strypus), paaugęs domisi paveiksliukais, "šneka" su jais  wub.gif , o man asmeniškai dar buvo patogu, kad čiulptukas likdavo lovytėje, o ne išmestas per "grotas"  biggrin.gif , nors ir tas pasitaikydavo, bet žyyymiai rečiau, negu be apsaugėlių smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir reikalinga ir gražu thumbup.gif Mes turim ir esam patenkinti ax.gif
Atsakyti
manau tikrai reikalinga. Labai jau megsta maziukai galvom isiremti i lovytes krastus. O kai yra apsauga - ramybe.
Atsakyti
Maniškė, tai labai mėgsta tas apsaugėles žiūrinėti, krapšto, traukia 4u.gif
tad ne tik naudinga, bet galima naudoti ir vietoj kokios lavinamojo žaislo, jei kokią
aplikaciją ar įdomesnį paveiksliuką prisiuvus rolleyes.gif
Atsakyti
Kam tos apsaugėlės,kai vaikas dvigulėj lovoj miega lotuliukas.gif
Atsakyti
mes pirkom specialiai pora komplektuku patalynes, kuriu komlekte buvo ir apsaugos, kazkaip man ramiau, o vaikui jaukiau.. Viena kompletukas ferreti, kitas lenkiskas canpol.. smile.gif
Atsakyti
Mes kai pirkom tai komplekete buvo, o siaip dalykas labai reikalingas mirksiukas.gif Turim ir baldakima, bet jis jau mano nuomone tik del grozio ax.gif
Atsakyti
Apsaugėles naudojam nuo mažylės gimimo. Ir gražu ir naudinga.
Atsakyti
Jei vaikutis miega savo lovyteje, tai tikrai gerai turet ir apsaugeles, kaip dauguma rase - vaikuciui saugiau taip, nesusitrenks smarkiai galvytes. Mums dar buvo gerai vasaros metu, pradarius balkono duris, vejukas tiesiogiai nepusdavo i vaikiuka 4u.gif
Atsakyti