QUOTE(Sula @ 2016 04 11, 14:37)
Nusipirkome Maximoje Dormeo čiužinuką Verde Eucalyptus. Jis buvo standžiai susuktas į ruloną. Išvyniojus gavosi kažkokie beformiai kalniukai. Paklojome, kad išsitiestų. Jau para praėjo, bet nelabai tiesinasi.
Ar taip turi būti? Gal reiktų grąžinti?

Ar taip turi būti? Gal reiktų grąžinti?
Ar issigulejo? Vakar nupirkau ir nesuprantu tu visokiu kalneliu ir borteliu. Jauciuos lyg guleciau duobej

QUOTE(*sim* @ 2016 05 26, 03:14)
Ar issigulejo? Vakar nupirkau ir nesuprantu tu visokiu kalneliu ir borteliu. Jauciuos lyg guleciau duobej 

Mums viskas puiku. Išvyniojus nei kvapo jokio nebuvo ir tiesus, be jokių kalnelių.
na nežinau, nusipirkom 160 cm čiužinuką, sulenktas trilinkas, bet išmiegojom vieną naktį ir nebeliko lenkimo žymių. kvapo jokio nebuvo.
QUOTE(egliosha @ 2016 05 18, 21:12)
nupirkau savo darželinukui, jam labai patinka tiek tas dviratukas, tiek susivynioti visam. plona (medžiaga-plonas sintepono sluoksnis-medžiaga), vasarinė, minkšta, medžiaga lygiai kaip kad Kuzmickaitės patalynės su drugeliais. man norėtųsi gal kiek storesnės, bet mano mažajam atominiam reaktoriui pats tas 

Ačiū už atsiliepimą

QUOTE(GITALE @ 2016 05 19, 18:10)
smirda labai, nors vedinu balkone..
Kaip ir minėjau, mes dvi skirtingas Dormeo pirkome Maximoje, tai mūsiškės neturi kvapo. Gal Jūsiškės tik išpakuotos ir į stendą įdėtos? Tai turėtų išsivėdinti.
Šiaip labai esu patenkinta savo bangelės formos pagalve, nes tvirta atrama galvai, bet ne per kieta, nenuspaudžia ausų

QUOTE(LiukaTi @ 2016 05 27, 15:01)
Aš irgi pirkau pagalvę iš Maximos, lenktą, irgi buvo su kvapu, bet kvapas ne baisus, tą pačią naktį ant jos miegojau, po kelių dienų kvapas dingo, pagalvė visai patogi, minkšta. Norėčiau čiužinio, tik nežinau ar verta jį pirkti 

Mes pirkome per ankstesnę Dormeo akciją, esame patenkinti. Atlaikė ir vaiko šokinėjimus - nei kažkokių duobių atsirado, nei persisuko. Kai jau esame įpratę, net nepastebim to čiužinuko, bet kai tik tenka kur pernakvoti, iš karto pajauti skirtumą (: Iš Dormeo Verde irgi žadam dar čiužinuką paimti, bus vaikui vietoje kelioninės lovytės. Esam savo išbandę, net ir ant žemės minkšta.
QUOTE(MisKaprizas @ 2016 05 06, 08:50)
Gal kas pirkote Dormeo antklodę iš Maximos (kur dabar su lipdukais)? Sūnui kaip ir reikėtų vasarinės antklodės, nusižiūrėjo stende, kad graži su dviračiais. Man irgi graži, įdomu būtų, kokie atsiliepimai jau išbandžiusių 

QUOTE(egliosha @ 2016 05 18, 21:12)
nupirkau savo darželinukui, jam labai patinka tiek tas dviratukas, tiek susivynioti visam. plona (medžiaga-plonas sintepono sluoksnis-medžiaga), vasarinė, minkšta, medžiaga lygiai kaip kad Kuzmickaitės patalynės su drugeliais. man norėtųsi gal kiek storesnės, bet mano mažajam atominiam reaktoriui pats tas 

Daugiau niekas nepirkot antklodės?
Noriu savo vyrui nupirkti vasarai, bet jis visą laiką šąla... Kažin ar jam tiks...
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 06 08, 22:51)
Noriu savo vyrui nupirkti vasarai, bet jis visą laiką šąla... Kažin ar jam tiks...
Seneliai pašnibždėjo, kad sūnui atostogoms paruoštas komplektukas Dormeo Bike, tai po savaitgalio galėsiu pasidalinti atsiliepimais

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 06 08, 22:51)
aš irgi dažniausiai šąlu, bet vieną naktį buvau nuvogusi, nesušalau. bet pati klojuosi vis tiek su storesne.
QUOTE(MisKaprizas @ 2016 06 09, 10:21)
Seneliai pašnibždėjo, kad sūnui atostogoms paruoštas komplektukas Dormeo Bike, tai po savaitgalio galėsiu pasidalinti atsiliepimais 

O kažin kaip išskalbus tos antklodės? Ar nesusimuša gumulais?
Galvoju ar šią pirkti ar vis tik imti iš Ikea.
QUOTE(egliosha @ 2016 06 09, 10:58)
aš irgi dažniausiai šąlu, bet vieną naktį buvau nuvogusi, nesušalau. bet pati klojuosi vis tiek su storesne.
Maniškis miega po senoviška vatine kaldra. Ir man aiškina, kad jam kaip tik. Bet kiek atsibundu naktį, jis dažnai atsiklojęs. Galvoju jam įpročius pakeisti.