QUOTE(jauniute @ 2011 09 25, 12:45)
ai nu zodziu Tepaluota nedraugauja su plonom, o as greit su visom nedraugausiu
vienos nescios ir laimingos, kitos apsivaikavusios ir dar su mojito, visos su briedziais, trecios svecioj saly, nu nak... kazkaip as cia ne i tema...
labas rytas
jaunute brungioji baik

Džiaukis savo jaunyste

Kai pasipils vaikai vienas po kito pasigesi senų gerų laikų
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 25, 16:35)
0rchideja, tu turėjai moliūgo ir nežinojai, ką su anuo daryt?

Ty va, pas mane šiuo metu vyksta įtartinas procesas

Moliūgo viršus nupjautas, vidus išskaptuotas, į jį pridėta apkepto faršo-morkų-svogūnų-ir dar velniaižin kokio marmalo ir kepama. Matau paruošta tarkuoto ferm.sūrio su smulkintais krapais beigi petruškomis. Įtariu, bus barstoma ant viršaus prieš pabaigą. Kai jau duos paragaut, tai srazu parašysiu kaip
Hmm, kai skaniai skamba..

Nu tikrai įdomiai, žinau cukinijų patiekalą, bet va moliūgus kad galima taip ruosti nedaėjo mano galvelėi
Lauksiu vertinimo būtinai
Papildyta:
Tiesa kepiau moliūgų pyraga, tai ką galiu pasakyti, man jis baisiai panašus į morkų pyragą(panašiu būdu kepamas)

Nekasdienis skonis sakyčiau,bet kai pyragas kepė butas kvepėjo pasakiškai

man labai tiko prie kavutės