Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas.

QUOTE(0rchideja @ 2011 09 25, 07:45)

Labas rytas cukrus 10mol  topsecret.gif unsure.gif

Labas rytas 4u.gif

O mano 4.3 bigsmile.gif atsikeliau pirmas taikymas prie saldytuvo, valgyt kazkas nori rolleyes.gif wub.gif

O as nei stora, nei plona - ir man gerai thumbup.gif maziausiai suku plaucius delto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 25, 07:45)
Bet labai graži mamytė..  flirt.gif assa.gif

aciu blush2.gif blush2.gif blush2.gif

labas rytas, o mes vieni su mazium namie, MB vakar isleidau i firmos baliu, isivaizduoju kokioj formoj grys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 09 25, 09:38)
MB vakar isleidau i firmos baliu, isivaizduoju kokioj formoj grys smile.gif

O dar negrizo? g.gif kiek ten paru zada svesti? g.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 09 25, 09:49)
O dar negrizo?  g.gif kiek ten paru zada svesti?  g.gif  doh.gif  blink.gif

ai ten isvare i kazkokia sodyba biggrin.gif niekas ilgai ten nelaikys, sugrys kur jis desis biggrin.gif
Atsakyti
Labas. O as siandien atsikeliau su HIPO. Net nesimatavau cukraus, puoliau prie saldainiu.

Vakar puikia diena apturejom, Su vaikais prisisiutom HBH, paskui privalgem bulviniu blynu su mesa tongue.gif Nuvaziavom i Palanga, pasigrozejom jura, beje buvo vienas drasuolis, kuris maudesi doh.gif Paskui i bara suauge MOJITO, vaikais sokoladiniu kokteiliu biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Liuks dienele. Tik mano dickis, ejo pasivaikscioti bare prie tvenkinuko, ar kaip ji ten pavadinti, o parejo visas varvantis iki ausu galiuku, nes ikrito i vandeni smile.gif Gerai, kad visada paimu atsarginius rubus ax.gif
Atsakyti
ai nu zodziu Tepaluota nedraugauja su plonom, o as greit su visom nedraugausiu schmoll.gif
vienos nescios ir laimingos, kitos apsivaikavusios ir dar su mojito, visos su briedziais, trecios svecioj saly, nu nak... kazkaip as cia ne i tema... schmoll.gif

labas rytas 4u.gif
siandien as p-rotestuoju ir vietoj kavos myzaltaske pasidariau 4u.gif
Atsakyti
0rchideja, tu turėjai moliūgo ir nežinojai, ką su anuo daryt? unsure.gif Ty va, pas mane šiuo metu vyksta įtartinas procesas unsure.gif Moliūgo viršus nupjautas, vidus išskaptuotas, į jį pridėta apkepto faršo-morkų-svogūnų-ir dar velniaižin kokio marmalo ir kepama. Matau paruošta tarkuoto ferm.sūrio su smulkintais krapais beigi petruškomis. Įtariu, bus barstoma ant viršaus prieš pabaigą. Kai jau duos paragaut, tai srazu parašysiu kaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 25, 16:35)
0rchideja, tu turėjai moliūgo ir nežinojai, ką su anuo daryt?  unsure.gif Ty va, pas mane šiuo metu vyksta įtartinas procesas  unsure.gif Moliūgo viršus nupjautas, vidus išskaptuotas, į jį pridėta apkepto faršo-morkų-svogūnų-ir dar velniaižin kokio marmalo ir kepama. Matau paruošta tarkuoto ferm.sūrio su smulkintais krapais beigi petruškomis. Įtariu, bus barstoma ant viršaus prieš pabaigą. Kai jau duos paragaut, tai srazu parašysiu kaip  rolleyes.gif

o moliugo zieve nulupta,ar palikta?ir koks dar marmalas idetas prie farso?
as irgi turiu daug ivairaus dydzio moliugu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2011 09 25, 16:46)
o moliugo zieve nulupta,ar palikta?ir koks dar marmalas idetas prie farso?

Palikta. Bet jos kažkaip nevalgyt reiks. Apie marmalą papasakosiu, kai paragausiu, dabar man ne viskas išduodama laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 25, 16:56)
Palikta. Bet jos kažkaip nevalgyt reiks. Apie marmalą papasakosiu, kai paragausiu, dabar man ne viskas išduodama laugh.gif

cukinijos irgi lupti nereikia,kai ciela farsiruoji,o nevalgyti,tai nesudetinga,is cielo gi nekasi biggrin.gif ,o atsipjovus gabaliuka bus nesunku odele nulupti,kas gi cia vykdo ta plana-chuligana su moliugu?labai nekantriai laukiu visu smulkmenu,turetu buti skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 09 25, 12:45)
ai nu zodziu Tepaluota nedraugauja su plonom, o as greit su visom nedraugausiu schmoll.gif
vienos nescios ir laimingos, kitos apsivaikavusios ir dar su mojito, visos su briedziais, trecios svecioj saly, nu nak... kazkaip as cia ne i tema... schmoll.gif
labas rytas 4u.gif

jaunute brungioji baik doh.gif Džiaukis savo jaunyste mirksiukas.gif Kai pasipils vaikai vienas po kito pasigesi senų gerų laikų biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 25, 16:35)
0rchideja, tu turėjai moliūgo ir nežinojai, ką su anuo daryt?  unsure.gif Ty va, pas mane šiuo metu vyksta įtartinas procesas  unsure.gif Moliūgo viršus nupjautas, vidus išskaptuotas, į jį pridėta apkepto faršo-morkų-svogūnų-ir dar velniaižin kokio marmalo ir kepama. Matau paruošta tarkuoto ferm.sūrio su smulkintais krapais beigi petruškomis. Įtariu, bus barstoma ant viršaus prieš pabaigą. Kai jau duos paragaut, tai srazu parašysiu kaip  rolleyes.gif

Hmm, kai skaniai skamba.. wub.gif Nu tikrai įdomiai, žinau cukinijų patiekalą, bet va moliūgus kad galima taip ruosti nedaėjo mano galvelėi doh.gif blush2.gif
Lauksiu vertinimo būtinai bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa kepiau moliūgų pyraga, tai ką galiu pasakyti, man jis baisiai panašus į morkų pyragą(panašiu būdu kepamas) rolleyes.gif Nekasdienis skonis sakyčiau,bet kai pyragas kepė butas kvepėjo pasakiškai wub.gif man labai tiko prie kavutės wub.gif
Atsakyti
o koks moliugo skonis, saldus?man tai jie tik hellowynui atrodo tinka biggrin.gif
Atsakyti