Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas.

nenori, nori prie juros
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 09 26, 16:24)

Dabar susimasčiau, gal bandyt in Kauna pasiskambint, jug siuntima turėsim. Pas ka rekomenduotumėt? ax.gif

Brangioji, tik ji i Kauna reikia tempti 4u.gif as kaip visada pasisakau uz D 4u.gif nyte, jau sesti metai lankausi, einu visada su dziugesiu, su daug klausimu ir man viskas paaiskinama, beje ji dabar kliniku diabeto skyriaus vedeja yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inge37 @ 2011 09 26, 17:32)
nieko zuikeliai pas mane naujo, neturiu ko ir pasakoti,vakar mano dukrai pirslybos buvo, ale ana isikandus i savo meile Lietuvoje ir nieko jai nereikia biggrin.gif .

Ale tik nu nu pasakok, idomu bigsmile.gif kas do pirslybos? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

ir kaip mano brolis gyvena? g.gif
Papildyta:
QUOTE(auga57 @ 2011 09 26, 17:47)
is manes prastas rekomendatorius,as paskutini karta klinikose pas endokrinologus buvau 1999m  blush2.gif

o tai kur tu lankaisi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inge37 @ 2011 09 26, 18:06)
norim tevams padovanoti penkiom dienom poilsi i Palanga su procedurom, niekaip neisrenku tai per brangu, o ten kur pigu ir nenoriu.nerandu vidurio, yra savaitgaliniai pasiulymai visai neblogi, bet per mazai dienu.Gal kuri nors buvot pailseti kur nors sveciu namuose?

O kodel ne i Druskininkus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 09 26, 19:13)

Papildyta:
o tai kur tu lankaisi? smile.gif

savo poliklinikoj pas vidaus ir kartais pas endokrinologe uzeinu
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2011 09 26, 19:20)
savo poliklinikoj pas vidaus ir kartais pas endokrinologe uzeinu

o tai akytes, mikroalbuminurijas tikriniesi?smile.gif
Atsakyti
Labukas rytukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 09 26, 23:54)

akytes,tai vazinejau i klinikas,bet dabar liepe tikrintis poliklinikoj ir atvaziuot tik kai pabloges,o mikroalbuminurijos,kas cia per zveris? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2011 09 27, 07:16)
kas cia per zveris?  blush2.gif

Kai myžaltaškę visą parą į trilitriaką rinkti reikia laugh.gif Bet dabar nebeskiria to tyrimo taip, kaip anksčiau skirdavo, bent kartą per mėnesį, tik gulint stacionare ar kai yra įtarimų. Dabar pažangesnių būdų tyrimams yra.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 09 26, 23:54)

oi sita tyrioausi pries gerus pusanteru metu,kai ligoninej nescia gulejau...o ,amo seimos daktaras ir neskiria tokiu dalyku, ai buvau paprasius kad bendra kraujo tyrima padarytu, tai viskas pk ir nebesuku saugalvos.

praeita ketvirtadieni buvau pas oftalmologe, man viena akis pasaudyta su lazeriu, tai aciu D nieko nerado, bet jau pas Jurgeleviciene neinu (cia kur dirba endo), nors man pas visai patikdavo

del tu trilitriaku, atsimenat kaip ji visa reikedavo ir tysti doh.gif doh.gif dabar tai is viso gerio, tik maziuka buteliuka nesi,o ankciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 27 rugsėjo 2011 - 08:11
QUOTE(slitka @ 2011 09 27, 09:10)
del tu trilitriaku, atsimenat kaip ji visa reikedavo ir tysti  doh.gif  doh.gif  dabar tai is viso gerio, tik maziuka buteliuka nesi,o ankciau  doh.gif

Nu man tokio turto(kur dienomis renkama) neteko rinkti nei neštumo metu nei ne neštumo hihihi.gif Aš tik kukliai, kaip ir priklauso profilaktiškai nešu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 27 rugsėjo 2011 - 08:23
Labas rytas 4u.gif

As ta trilitriaka ligoninej rinkau praeita syki, gerai, kad ne vienai teko rolleyes.gif bet jau kaip nemalonu, bet ka padarysi ax.gif svarbu zinau, kad su inkstais viskas thumbup.gif
Tikiuosi kita karta nereiks, juk tik 3men skirtumas bus tarp rinkimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 27, 07:24)
Kai myžaltaškę visą parą į trilitriaką rinkti reikia laugh.gif Bet dabar nebeskiria to tyrimo taip, kaip anksčiau skirdavo, bent kartą per mėnesį, tik gulint stacionare ar kai yra įtarimų. Dabar pažangesnių būdų tyrimams yra.

a man visa laika skiria, nors stacionare 10 metu negulejus, a myzaltaske bent karta i metu renku 4u.gif
Papildyta:
Dabar pažangesnių būdų tyrimams yra.

A kokiu? bigsmile.gif as ne nezinau nieko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 27, 09:21)
Nu man tokio turto(kur dienomis renkama) neteko rinkti nei neštumo metu nei ne neštumo  hihihi.gif Aš tik kukliai, kaip ir priklauso profilaktiškai nešu  biggrin.gif

as vel kaip visada iskrentu is konteksto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet man rimtai kiekvienais metais paros slapima rinkti reikia, nors rodikliai geri mano ( tfu tfu tfu per kairi peti kaip sakoma) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamillota @ 2011 09 27, 09:45)
Labas rytas  4u.gif

As ta trilitriaka ligoninej rinkau praeita syki, gerai, kad ne vienai teko  rolleyes.gif bet jau kaip nemalonu, bet ka padarysi  ax.gif svarbu zinau, kad su inkstais viskas  thumbup.gif
Tikiuosi kita karta nereiks, juk tik 3men skirtumas bus tarp rinkimu  lotuliukas.gif

manau kad tikrai reiks blush2.gif bet nesijaudink kaiip tik kai tu gulesi as eisiu pas danyte, tai galesim kartu rinkiti biggrin.gif dviese linksmiau smile.gif beje kaip tavo sveikatyte? smile.gif kaip cukriukai? smile.gif
Atsakyti

as is viso tokio tyrimo nesu dariusi blink.gif del inkstu paima krauja,paziuri urea,kali,dar kazka,baltyma slapime paziuri ir viskas blush2.gif
bendra kraujo vaizda darausi kelis kartus per metus,nes turiu problemu su hemoglobinu,ir is viso,tyrimus darom tuos,kuriuos as sugalvoju,kad reikia daryti,nes vidaus gydytoja nesugalvoja kokiu reikia isskyrus gliukota mirksiukas.gif
Atsakyti