Įkraunama...
Įkraunama...

Diabetas.

QUOTE(inge37 @ 2011 10 08, 23:13)
o man tai jau negalima? lotuliukas.gif

Saunuole, Inge, jau seniai reikejo, gal ateis laikas ir nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 10 09, 00:30)
Saunuole, Inge, jau seniai reikejo, gal ateis laikas ir  nestuke.gif  thumbup.gif  4u.gif

nu cia jau dar viena staigmena butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 10 09, 03:32)
nu cia jau dar viena staigmena butu biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif as tai nieko pries ta staigmena neturiu ax.gif tai gal jau nebeplanuoji grizti i Lt? Liksi ten visam? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 10 08, 23:13)

Galima. Seniai aišku viskas buvo irnesakyk.gif Tik va, kad ašaros nubraukt ir torto negavom beigi nuogų pabrolių šokio nematėm, ty pykstam dry.gif
Dafaj, pasakok viską ir duok fotkių normaliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 10 09, 03:32)

tai negi cia rimtai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
niu inge kirtai mum is peties, as vos neisgriuvau smile.gif
tai ka tad biggrin.gif sveikinimai tau mieloji, laimes laimes ir viso kito bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 09, 09:17)
Galima. Seniai aišku viskas buvo  irnesakyk.gif Tik va, kad ašaros nubraukt ir  torto negavom beigi nuogų pabrolių šokio nematėm, ty pykstam dry.gif
Dafaj, pasakok viską ir duok fotkių normaliai  rolleyes.gif

gal kam ir buvo aisku,o man visiska staigmena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 10 08, 22:13)

na tai dieliausi sveikinimai 4u.gif

as tai iskankinta darbu, net netiriu laiko su jumis paplepeti.... dar vakar buvo sunaus gimtadienis, namuose 10 vaiku 3-10 m. na neisprotejau smile.gif

pagaliau priveikiau savo cukrus nebeuzkyla daugiau nei 10 rolleyes.gif gerai, kad praeita menesi taip ir nepavyko nestuke.gif dabar su gerais cukrais galesime darbuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavinija @ 2011 10 09, 13:41)
na tai dieliausi sveikinimai  4u.gif

as tai iskankinta darbu, net netiriu laiko su jumis paplepeti.... dar vakar buvo sunaus gimtadienis, namuose 10 vaiku 3-10 m. na neisprotejau smile.gif

pagaliau priveikiau savo cukrus nebeuzkyla daugiau nei 10 rolleyes.gif gerai, kad praeita menesi taip ir nepavyko  nestuke.gif dabar su gerais cukrais galesime darbuotis  biggrin.gif

o man kosmosas su cukrais smile.gif kyla nuo oro, dvigubas dozes leidziu db smile.gif o kai pradedi lauktis is pat pradziu cukrus nekyla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 09, 15:57)
o man kosmosas su cukrais smile.gif kyla nuo oro, dvigubas dozes leidziu db smile.gif o kai pradedi lauktis is pat pradziu cukrus nekyla? g.gif

Man tai buvo uzkile iki aukstu, ir kokias dvi savaites tai tikrai laikesi. O po to staigiai krito ir vos ne hipo pastoviai turedavau nors ir vaistus buvau susimazinus g.gif

O kodel, Jauniute, klausi? blush2.gif gal ka itari? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 09, 14:57)

atrodo is pat pradziu nekyla tik apie 9 sav. uzkyla

man irgi buvo kosmosas tai zemas tai aukstas, pabandziau lantusa vakare 4 vnt. sumazint, nes naktim atsibodo i saldituva landziot smile.gif ir ryte tuos 4 vnt. susileisti - tai dabar isryto cukrus apie 3.5 buna ir vakarui uztenka apie 7 buna, nors jis gi visa para turetu veikti
Atsakyti
QUOTE(Lavinija @ 2011 10 09, 17:31)
, nors jis gi visa para turetu veikti

netempia lantusas visos paros,apie 18-20 val veikia,todel daugumai vieno leidimo paroj ir neuztenka ax.gif
Atsakyti
Aš negaliu patikėti, nu bet visa nuostaba dedu šonan, spaudžiu dešinę ir linkiu daug daug laimės slapukei mirksiukas.gif 4u.gif Kodėl taip viskas slaptai? g.gif

Beje laba ax.gif
Atsakyti