QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 14, 09:36)
Kada tau į dekretą? Ir kada pilvinukas krapštysis lauk?
Labas rytas

atsikeliau nenoromis, kadangi cukrus buvo 2.1, tai silpna pasidare

Turejau vaziuoti siandien kraujo nusileisti, bet aj - vaziuosiu kita ketvirtadieni, gal geresne savijauta bus
Man i dekrreta kazkur pries didziasias gruodzio sventes, bet kadangi as atostogu nepanaaudotu turiu DAUUUg, tai iseisiu kazkur lapkricio pradzioj-vidury (tikiuosi grizus po kauno)
Nuomininkas sake issikraustys vasario 25d.

(pagal kauna) vasario 18d. (pagal siaulius)

o tikslia data gal antradieni jau suzinosim
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 14, 20:40)
Mergos, o gali būti, kad susileidus į pilvą insulinas veikia ne taip efektyviai, kaip susileidus į koją?

Blyn, jaučiu skirtumą ir nemažą
Man endo irgi sake, kad greita leisti geriau i pilva, nes ji greiciau pasiima organizmaas, nors ir i koja leido, tik kol jis prades veikti uztrunka ilgeliau. Seniau tik i kojas leidausi, dabar i pilveli
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 15, 07:22)
Kamillota, ar man vakar pasivaideno, ar jūsų pardos Brukline nebėr?
Cia juk senos naujienos

as kazkada rugpjucio pradzioj rasiau, kad kraustem parde lauk
Vakar koks bajeris buvo

Kaip tycia turejau dirbti viena, o taip nenorejau lyg kokia nuojauta butu buvus

Ateina laikas uzkandziauti, pasimatuoju cukru - 9

toks jis negalejo buti, turejau su kokiais 4 jau buti
Einu leistis insulina, pasispaudziu pompa, kad ji pradetu leisti - o ji staigiai pradejo klykti

ir ismetinejo kazkokia klaida

pabandziau kelis kartus, tas pats briedas

Persigandus skambinau i vilniu, kazkur buvo uzsikimsusi pompos dalis.. Svarbiausia, kad niekas negali atnesti pasikeisti detaliu, nei svirstuko, kad pati vis isileisciau

Tai va, patikrinau pirma sujungima, tad kad pasipyle insulinas, kuri bandziau leisti pries tai. Faktas, kad buvo pasikimsusi ta dalis, kur adata idurta. Prisidariau parduotuve ir nuejau save remontuotis. Issitraukiau adata, ijungiau, kad leistu insulina, visgi lasejo jis pro adatele, tad turbut jau kune buvo susidares sukietejimas ir insulinas nebeprabego... Tad as ta atbukusia adatele greit i save isiduriau vel tik kitoje vietoje, kadangi pleistriukas nebelipo, lipnia juosta prilipinau

ir prastumiau tas 11val viena, nusimusiau tuos cukriukus, dar ir siek tiek pahipuoti teko