QUOTE(*Mirabella* @ 2011 10 27, 13:22)
KV gali buti naudojama ne tik siekiant naudos SAU. Stai cia ir pasireiskia
ribotumas ir paziuros i pasauli. Kai nezinai apie ka kalbi,
kai supratimas tik is nuogirdu ar trumpu aprasymu, tai ir nuomone susiformuoja klaidinga.
Laimes siekimas yra naturalus, kaip noras valgyti ar miegoti. Taip sutverta Dievo. Gal nereiketu prisiristi prie miegojimo?
Sutinku, sunkumai mus brandina. Taciau yra zmoniu, kuriu istisas gyvenimas yra vienas nesiliaujantis sunkumas. Ar nemanote, kad taip buti neturetu?
Kodel neimanomas?
Tai jus tikite i velnia? Kaip jus i ji tikite? Pripazistate, kad jis daro itaka jusu gyvenimui? Bet juk atsitinka tai, kuo tikime.
Mano replika buvo ne vizualizacijos, o okultizmo atžvilgiu..Tiesiog negali visada labai įsiplėst...Tiesiog yra žmonių, kuriems nelemta viens kito suprast...
O dėl velnio, tai vėl gi-siūlau Jums pastudijuot šitą temą giliau...Nes vienu sakiniu aš Jums neįrodysiu, kad jis egzistuoja, ir kažin ar būsiu šitoj vietoj autoritetas..Paskaitykit rimtesnių teologų, egzorcistų pamąstymus..Jei ir nepatikėsit, bus akiračio praplėtimui..
O dėl to, ar daro įtaką mano gyvenimui, tai gal pabandysiu šiek tikek apibendrint...Manau, kad dar ir kaip daug įtakos padarė...Nuo vaikystės man gyvenime viskas sekėsi , o sėkmės žmogų užliūliuoja..Anksti pajutau, kad galiu daryt įtaką žmonėms, įvykiams ir aišku tuom naudojausi...Bet kokioj situacijoj sugebėdavau sutelkt visą protą, energiją ir viską pasukt sau naudinga linkme..Skaitau apie jūsų vizualizacijas ir man tai taip pažįstama-visada gaudavau tai ko noriu...Diplomai, geri darbai, naudingi žmonės...Visas gyvenimas kuo puikiausiai vizualizavosi-anksti pasiekiau viską, apie ką jaunystėje svajojau..Vienintelio dalyko niekada neturėjau ir iki šiol neturiu-ramybės...Tiesa, turiu laikiną žemišką ramybę, nes intensyviai jos siekiu..Sudėlioju, sukontroliuoju, viską išsprendžiu..Bet tik dabar suprantu, kad tokios ramybės neužtenka, o tos-dieviškos aš kol kas negaliu gaut-nes perdaug gėrybių turbūt gavau avansu....
Sakysit, o kodėl aš manau, kad tai iš velnio, o ne iš Dievo..O gi todėl, kad giliau panagrinėjus pradedu suprast, kad protas, energija, pasąmonės galia, deja tai ne Dievo, o būtent velnio ginklai...O žmogus įtikėjęs savo nepaprastom galiom deja artėja ne Dievo, o kitų jėgų link...Dievas aplamai neturi jokių ginklų-tik meilę...
Gali turėt viską, bet kol nesivadovausi TIK meile, ramybės nebus..
Apie tai kalba pasaulinės literatūros šedevrai-paskaitykit, kad ir Oskaro Vaidlo "Dorijano Grėjaus portretą"...Aišku buvau tą knygą skaičius jaunystėj-maža to jinai ištikrųjų tada atrodė tokia VELNIŠKAI gera...