Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(Chiromante @ 2011 09 12, 10:47)
  Nepavyko apzaisti niekaip smile.gif

na taip, jau baigiu įsitikint, kad nepavyks man jų apžaisti smile.gif o kartais taip norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 12, 10:52)
Katik ismeciau, kokios yra vieno zmogaus mintys apie mane, lukesciai ar siaip kazkas, zodziu jo poziuris  4u.gif

Lazdu dama, monetu karalius ir tauriu pazas, kaip idomiai  g.gif  turit kas kokiu minciu, trumpai  blush2.gif

nu ok, bandau pati blush2.gif
Tam zmogui as sukeliu labai gerus jausmus, as jam idomi ir skleidzianti bei sukelianti geras emocijas, taip pat jis mano , kad as esu apsirupinusi ir tvirto budo, bet vistik jis is musu bendravimo tikisi kazkokio nuotykio, ar tai butu teisinga blush2.gif beja visos iskrito dvaro kortos ar ir tai galetu kazka pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 12, 10:49)
Na taip, bet ziurint kokia tema klausimas. Jei tai patarimas - tai jis yra pabaigti.

Cia patarimas del mano santykiu su vyru ax.gif
Tai tipo cia issiskirti ar ka pabaigti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimcė: 12 rugsėjo 2011 - 10:15
QUOTE(lilget @ 2011 09 12, 10:05)
nu ok, bandau pati  blush2.gif
Tam zmogui as sukeliu labai gerus jausmus, as jam idomi ir skleidzianti bei sukelianti geras emocijas, taip pat jis mano , kad as esu apsirupinusi ir tvirto budo, bet vistik jis is musu bendravimo tikisi kazkokio nuotykio, ar tai butu teisinga  blush2.gif  beja visos iskrito dvaro kortos ar ir tai galetu kazka pasakyti  ax.gif

Hmz o as gal noreciau sakyti, kad jo poziuris i jumis yra geras ir visa kita, taciau jis gal preis jumis jaucias kiek per prastas biggrin.gif Taprasme.... man taip asocijuojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimcė @ 2011 09 12, 10:13)

nemanai, kad patarimas būtų pakelti santykius į naują lygmenį?
atgaivinti aukštesniam? tame.... blush2.gif jau buvote ir iš jo išaugote.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 12, 11:24)
Hmz o as gal noreciau sakyti, kad jo poziuris i jumis yra geras  ir visa kita, taciau jis gal preis jumis jaucias kiek per prastas biggrin.gif Taprasme.... man taip asocijuojas biggrin.gif

uhu, gali buti lotuliukas.gif idomu ka dar kas pasakytu bigsmile.gif
Atsakyti
turiu klausimą dėl santykių, kurie panašu keliauja žemyn atgaivinimo. Ar turiu galimybių atgaivinti santykius? Krito šios kortos:
Kardų 5 (panašu ji ir rodo, kad santykiai ne kokie) sekanti korta Taurių 4( liūdnoka korta, rodo kažkokią apatiją, gal jau nusivylimą, netikėjimą, kad kažkas gali išeit iš to, tiesiog aklas nematymas tų dangaus galimybių) ir trečioji taurių pažas (kaip ir palanki korta) nu net nežinau, manau, mano būseną labai gerai atspindi ta vidurinė korta, nu nematau galimybių nors tu ką doh.gif

Kaip šios kortos Jums atrodo iš šalies? ar čia iš tiesų jokių galimybių ar čia aš tokia užsidebresavus?

Ką turėčiau daryti, kad santykiai pasikeistų į gerą?

Pasaulis +lazdų 3+Likimo ratas

Pabaigoje likimo ratas matyt sako, kad nieko negaliu pakeist g.gif

esu siaubingai pasimetus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 12 rugsėjo 2011 - 10:59
QUOTE(skm @ 2011 09 12, 11:33)
turiu klausimą dėl santykių, kurie panašu keliauja žemyn atgaivinimo. Ar turiu galimybių atgaivinti santykius? Krito šios kortos:
Kardų 5 (panašu ji ir rodo, kad santykiai ne kokie) sekanti korta Taurių 4( liūdnoka korta, rodo kažkokią apatiją, gal jau nusivylimą, netikėjimą, kad kažkas gali išeit iš to, tiesiog aklas nematymas tų dangaus galimybių) ir trečioji taurių pažas (kaip ir palanki korta) nu net nežinau, manau, mano būseną labai gerai atspindi ta vidurinė korta, nu nematau galimybių nors tu ką  doh.gif

Kaip šios kortos Jums atrodo iš šalies? ar čia iš tiesų jokių galimybių ar čia aš tokia užsidebresavus?

Is salies labai panasia ir atrodo, kad tarsi kazkas ivyko kazkoks musis, o greziojamasi i tai kas buvo grazuas, tarsi ieskoma dar vienos galimybes ir tas tauriu pazas tai man cia irgi nieko gero nerodo, o tik ta troskima , kad viska atgaivinti, jei pasitelkt i pagalba patarima ir supliusuot kortas , Jums patarimas - Vienuolis, kuris manau Jums siulo paleisti siuos santykius, o gal padaryti pertauka, gal tiesiog isvykti pailseti, apmastyti viska, pamedituoti, pazvelgt i savo vidu ir i santykius is salies 4u.gif
Bet eilini karta gal as nusikalbu, kazkaip mazai mano postus kas komentuoja, o gal as demesio verge ir nematau tu komentaru doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 12 rugsėjo 2011 - 10:44

QUOTE(laimcė @ 2011 09 12, 11:13)

Man labiau atrodo kad pabaigti "ciklintis" ir isiklausyti i DAXI patarima...kuri labai tiksliai parase Chiromante. Kai deliojau - vis tai atsispindejo mano galvoj analizuojant kortas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 09 12, 11:25)
nemanai, kad patarimas būtų pakelti santykius į naują lygmenį?
atgaivinti aukštesniam? tame.... blush2.gif  jau buvote ir iš jo išaugote.

O, kad as zinociau, kaip ta padaryti tongue.gif
Kad taip butu paprasta, kaip recepta gaut

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 12, 12:04)
Man labiau atrodo kad pabaigti "ciklintis" ir isiklausyti i DAXI patarima...kuri labai tiksliai parase Chiromante. Kai deliojau - vis tai atsispindejo mano galvoj analizuojant kortas  ax.gif

Tai va, kad as per klaida, juk dirbu.. skubedama, suskaiciavau ir ne XI turejo but patarimas, o XIII...bet ir tas sakyciau visai atitiko...o ypac apie lygevertiskuma... biggrin.gif
Papildyta:
Taurių 4( liūdnoka korta, rodo kažkokią apatiją, gal jau nusivylimą, netikėjimą, kad kažkas gali išeit iš to, tiesiog aklas nematymas tų dangaus galimybių) ir trečioji taurių pažas (kaip ir palanki korta) nu net nežinau, manau, mano būseną labai gerai atspindi ta vidurinė korta, nu nematau galimybių nors tu ką  doh.gif

Pabaigoje likimo ratas matyt sako, kad nieko negaliu pakeist  g.gif

Apie tauriu 4...man ziauriai tiko :
tauriu 4 be jausmu valdymo dar reiskia ir apribojimus, kaip ir visi ketvertai bei astuonetai. Jeigu, kalbant apie jausmus krenta tauriu 4, automatu galime itarti liuna. Tiesiog be konkrecios globalios priezastie, ka kalbejo ir tavo kortos KK. Priezasciu priezasteliu surasi ant kiekvieno kampo, kaip ir kiekviena pora, gyvenanti ne pirmus metus. Dabar kazkokio sukretimo butinai reikia - jau vien tam, kad liunas galutinai neužaktu
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 12, 11:27)
uhu, gali buti  lotuliukas.gif  idomu ka dar kas pasakytu  bigsmile.gif

kad jis noretu Tave ikinkyti ir suvystyti taip, kad net nepajaustum biggrin.gif
Atsakyti

Pabaigoje likimo ratas matyt sako, kad nieko negaliu pakeist  g.gif

Pridedu savo pamastymus, kad Pasaulis vistik tikrai rodo, kad turetum isvykti i kelione ar siaip kazkur pailseti, tai leis apmastyti net kelius zingsnius i prieki ir priimti sprendima, tiki kokio reikia ir likimo ratas vel isisuks, kaip sakant gyvenimas uzvirs tik reika pasiruost, kaip ir pati supranti, kad tiek dabartyje tiek ateityje vistiek bus ir blogo ir gero 4u.gif
Atsakyti