Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(Pallade @ 2011 09 27, 22:20)
Cia tai aisku nepaziurejai, nors sitos parduotuves nuoroda buvo ideta i temas ne karta: http://www.bookdepos...y/9788883956959

Ieskojau, bet tada pries beveik menesi as jos ten neradau, arba ieskot nemoku, tai taip man ir reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 28, 14:29)
Supratimo neturiu...jei domina butent seseline puse, tai pasidomek Skliarovos sukurta kalade ta tema smile.gif

http://tarot.my1.ru/index/0-16
As asmeniskai nerizikavau laikyti jos savo namuose smile.gif

Jo ziurint i ja keistas jausmas apima ir traukia ir baugina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 28, 13:29)
Supratimo neturiu...jei domina butent seseline puse, tai pasidomek Skliarovos sukurta kalade ta tema smile.gif

http://tarot.my1.ru/index/0-16
As asmeniskai nerizikavau laikyti jos savo namuose smile.gif

stipri. beveik prilygtų Crowliui, tik...kitokia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 09 27, 21:40)
Ar yra skaiciusiu knyga "Taro kortų veidrodyje ", tikiuosi bus gera ir naudinga  ax.gif

As esu skaiciusi, bet kazkaip nusivykusi likau ax.gif Komercine knyga ir tiek, be to labai isreklamuota. 4u.gif

Tiesa, pasidalinsiu patirtimi del boksto kortos.
Gali simbolizuoti fizines traumas, o ne vien vidinius isgyvenimus arba griutis. Sakau is patirties, kritus siai kortai, butent taip ir ivyko mano gyvenime. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekotina: 28 rugsėjo 2011 - 14:40
QUOTE(Ekotina @ 2011 09 28, 14:23)
Tiesa, pasidalinsiu patirtimi del  boksto kortos.
Gali simbolizuoti fizines traumas, o ne vien vidinius isgyvenimus arba griutis. Sakau is patirties, kritus siai kortai, butent taip ir ivyko mano gyvenime. 4u.gif

Tai kad cia tiesiogine Boksto reiksme...ne viena mergina jau rase, kad kritus kaip dienos kortai, ka nors susizeizdavo ir pakankamai rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 28, 16:46)
Tai kad cia tiesiogine Boksto reiksme...ne viena mergina jau rase, kad kritus kaip dienos kortai, ka nors susizeizdavo ir pakankamai rimtai.

drinks_cheers.gif Man dažniausiai rodo fizinius sužalojimus verysad.gif
Atsakyti
Noriu pasiziureti koks bus mano santykis su kortomis, ar uztektu mesti viena korta, ar reikia triju? Ar kaip geriausia butu ismesti?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 09 28, 15:22)
Noriu pasiziureti koks bus mano santykis su kortomis, ar uztektu mesti viena korta, ar reikia triju? Ar kaip geriausia butu ismesti?

ką tik įsigijai ir jau nori išmest lauk? g.gif gal tu geriau trauk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 09 28, 15:25)
ką tik įsigijai ir jau nori išmest lauk?  g.gif  gal tu geriau trauk. smile.gif

Nu jau ismesti lotuliukas.gif kai deti kortas reiktu norejau pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 09 28, 16:32)
Nu jau ismesti  lotuliukas.gif  kai deti kortas reiktu norejau pasakyti smile.gif

Sakai deti g.gif gal kur nors isdeliok kur daug vietos arba siena isklijuok, grazu bus wub.gif

O jei rimtai kiek tau norisi tiek ir trauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 28, 15:58)
Sakai deti  g.gif  gal kur nors isdeliok kur daug vietos arba siena isklijuok, grazu bus  wub.gif

O jei rimtai kiek tau norisi tiek ir trauk  ax.gif

Nu ka jau ka jau, as gi pradedancioji esu 4u.gif , prasom nepykti ant manes, o ateityje manau bus daug durnu klausimu, tad butu smagu gauti patarima ax.gif
Papildyta:
Na kortos krito sitaip: praeitis- III, dabartis- lazdu 4, ateitis- disku 8 (is desines i kaire reikejo deti, ar ne?)
... na tikrai nezinau ka pasakyti, gal gali man kas padeti?

Na pati pasiziurejus ka galeciau pasakyti, tai kad man reiktu neapriboti savo kurybos, tik leisti jai vystytis, o kadangi tos dvi apvirtusios tai nekas, nes nieko ne bum bum smile.gif Jei butu teisingai tai butu neblogai, tai tarsi paspirimas, kad uzsiimk tuo ka darau, nes tai bus naudinga kitu atzvilgiu ateityje.
Kanagi paskutines dvi apvirto, tai nezinau kaip manyti .. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 28 rugsėjo 2011 - 16:39
QUOTE(Beatuk @ 2011 09 28, 16:14)
Nu ka jau ka jau, as gi pradedancioji esu  4u.gif , prasom nepykti ant manes, o ateityje manau bus daug durnu klausimu, tad butu smagu gauti patarima  ax.gif
Papildyta:
Na kortos krito sitaip: praeitis- III, dabartis- lazdu 4, ateitis- penk.8  (is desines i kaire reikejo deti, ar ne?)
... na tikrai nezinau ka pasakyti, gal gali man kas padeti?

Jeigu jau pasirinkai toki buda - praeitis-dabartis-ateitis, tai III arkanas rodo, kad praeityje tavo santykis su Taro buvo paremtas grynai tavo pacios emocijom ir pergyvenimais..Jokio ziniu bagazo sia tema nera...Lazdu 4 - materialus idejos ikunijimas (isigijai kortas ir kazkokia ten knyga smile.gif ), na ir pentakliu 8 - primityviai - darbas, darbas ir dar karta darbas, o jei placiau, tai mokejimas matyti bendra (pilna) vaizda...labai tinka Taro, sakyciau smile.gif , tai savidisciplina ir mokejimas matyti detales, sugebejimas adaptuotis...Stai kokiu savybiu tau prireiks ateityje smile.gif
Atsakyti