Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(piau @ 2011 09 30, 23:07)
Sveikos,norejau paklaust ar labai blogai bus jei mano nuotrauka daryta atelje bet neturiu kitos galimybes jos padaryt kompiuterines kaip tik perfotografuot ir ikelt? pasistengsiu kad nesugadinciau kokybes. smile.gif

O kam taip vargti? Galima fotoatelje paprasyti, kad nuotraukas irasytu i CD.
Atsakyti
siuo metu neturiu galimybiu bet popierines foto turiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(piau @ 2011 10 01, 23:54)
siuo metu neturiu galimybiu bet popierines foto turiu. smile.gif

Lotereja vyks visa menesi, gal jau geriau per ta laika atrasti galimybe ir padaryti viska gerai, nes reikalavimai foto yra pakankamai griezti, atmesti.
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(semu213 @ 2011 10 02, 08:28)
Lotereja vyks visa menesi, gal jau geriau per ta laika atrasti galimybe ir padaryti viska gerai, nes reikalavimai foto yra pakankamai griezti, atmesti.
Sekmes!

Tai geriau veliau pildysiu,kad reikalavimai butu ispildyti 4u.gif
Atsakyti
O jeigu interview Vilniuje vyks, reikia visus dokumentus isversti, ar galima nesti ir lietuviskus? Atestata pvz, medicininius israsus, skiepu knygele ir t.t.? Ar visa tai reikia isverst i lietuviu ir pas notara patvirtinti? Dekui.
Papildyta:
Ir dar vienas klausimas greitai.

As isijungiau si puslapi http://www.travel.st.../info_3739.html kad pamatyciau, pas koki daktara reikia eiti. Ten raso man "Issirink pirmas tris raides, kurios yra tavo Case Number", bet kad pas mane jokiu triju raidziu nera? Yra EU case numberyje, ir viskas. O ten tame sarase yra visokios VIL (tipo Vilnius) ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Powka @ 2011 10 02, 08:01)
O jeigu interview Vilniuje vyks, reikia visus dokumentus isversti, ar galima nesti ir lietuviskus? Atestata pvz, medicininius israsus, skiepu knygele ir t.t.? Ar visa tai reikia isverst i lietuviu ir pas notara patvirtinti? Dekui.

Atestata reikes versti, medicininius irasus paruos gydytojas atitinkama forma jau, o skiepu pasa issiimkit tarptautini (geltona - jei spalva nepasikeite).

Del gyd. mums buvo nurodytas vienas vienintelis, berods Gedimino g. pacioj pradzioj, jei neissikrauste.
Atsakyti
Labas, o jei mes nesusituokę ar galime dalyvauti žaliosios kortos lošime? Turime vaikelį. Taip pat kokie reikalavimai nuotraukai?
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2011 10 04, 15:36)
Labas, o jei mes nesusituokę ar galime dalyvauti žaliosios kortos lošime?  Turime vaikelį. Taip pat kokie reikalavimai nuotraukai?

Labas,
Viskas labai aiskiai parasyta duotame puslapyje, arba senesnese temose,
netingekite paskaityti smile.gif
Atsakyti
Laba vakara. Dabar skaitau ŽK taisykles iškilo viena problema. Taisyklėse parašyta, kad aš privalau parašyti apie savo vyrą, nors mano planuose ir yra skyrybos. Bet kadangi skyrybos mano planuose yra, o dabar mano vyras yra Norvegijoje, o aš neturiu jo spalvotos nuotraukos, tai ką man reikėtų daryti? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 10 04, 19:18)
tai ką man reikėtų daryti?  doh.gif  g.gif

Vistiek reiketu gauti vyro foto - nesvarbu kokie planai, dabar jis yra jusu vyras, jusu seimos narys ir reikia apie ji pildyt informacija. Na o laimejimo atveju neprivalot tvarkyt jam dokumentu, galit tik sau ZK tvarkytis.
Atsakyti
QUOTE(Powka @ 2011 10 02, 15:01)

As isijungiau si puslapi http://www.travel.st.../info_3739.html kad pamatyciau, pas koki daktara reikia eiti. Ten raso man "Issirink pirmas tris raides, kurios yra tavo Case Number", bet kad pas mane jokiu triju raidziu nera? Yra EU case numberyje, ir viskas. O ten tame sarase yra visokios VIL (tipo Vilnius) ir t.t.

" Medicina generalis " , Gedimino prosp. 1A- 19, Vilnius.
Tel. 5-261-35-34

Paskambink,viską jie pasakys.Dirba,niekur neišsikraustė.

O raidžių neturėsi, kol nebus užvestos bylos . Gausi tas raides. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2011 10 04, 10:36)
Labas, o jei mes nesusituokę ar galime dalyvauti žaliosios kortos lošime?  Turime vaikelį. Taip pat kokie reikalavimai nuotraukai?

nu o logishkai pagalvojus kaip jums atrodo? dalyvauti aisku galit ir vienas ir kitas, bet jei tarkim vyras laimes tai savo draugei tikrai ZK nepadarys, jei ji nores isvaziuoti, reiks ant greituju tuoktis.
Atsakyti