Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

Draugė patarė iš rūbų pabandyti su nagų lako valikliu pabandyti... bet su kitokiom medžiagom ar paviršiais turbūt gali būti daugiau žalos ne naudos... smile.gif
Atsakyti
Jei markeris spiritinis, labai neblogai valo tas pats spiritas, ar pigus tualetinis vanduo, purškiamas dezodorantas (bent jau mes po mano sūnėno meninių protrūkių ant durų taip valydavom... užpurški , prasiskiedžia ir nusivalo.). Na čia tinka paviršiams (stalam, sienom, avalynei). Dar galima bandyti pavalyti su degiu skysčiu(čia vietoj terpentino, nes anas baisiai dvokia...) - tokie rožinės spalvos būna. Su juo net ofsetiniai dažai nusivalo. Manau markerį tikrai „sudoros“ g.gif
tikiuosi pavyks, daugiau būdų nesumąstau.
Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neues @ 2006 04 09, 18:31)
Jei markeris spiritinis, labai neblogai valo tas pats spiritas, ar pigus tualetinis vanduo, purškiamas dezodorantas (bent jau mes po mano sūnėno meninių protrūkių ant durų taip valydavom... užpurški , prasiskiedžia ir nusivalo.). Na čia tinka paviršiams (stalam, sienom, avalynei). Dar galima bandyti pavalyti su degiu skysčiu(čia vietoj terpentino, nes anas baisiai dvokia...) - tokie rožinės spalvos būna. Su juo net ofsetiniai dažai nusivalo. Manau markerį tikrai „sudoros“  g.gif
tikiuosi pavyks, daugiau būdų nesumąstau.
Sėkmės.  4u.gif

viena karta stala valiau su acetonu tai schmoll.gif baltas plemas liko ant stalo verysad.gif nuo to laiko nieko nevalau su acetonu reiks gal su spiritu pabandyti g.gif
Atsakyti
Indriuske, acetonas tikrai per stiprus stalo valymui! Juk acetonas išskaido(nuima) laką, tikrai pabandyk su spirituku. Tinka net tas kur dezinfekuoti skirtas (salicilo rūgšties spiritinis tirpalas). Sėkmės mirksiukas.gif

Va, su rūbelių išvalymu kebliau... doh.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kaip išvalyti ištepimus nuo juodo batų tepalo... Kiwi...
Atsakyti
Aš jau valiau savo stala mirksiukas.gif Puikei viskas nusivalė su kvepaliukais thumbup.gif
Atsakyti
o as demes nuo batu tepalo, kurios, tiesa, buvo ant kilimo, isvaliau su milteliais Vanish oxi action. Padariau kosele ir ja patepiau kilima, palaikiau, isploviau - svaru. Nors galvojau, kad kilime skyle liks bigsmile.gif
Atsakyti
as ir su kvepalais valiau stala thumbup.gif sunkokai,bet issivale
Atsakyti
as vaiko kelnes paprasciausiu ukisku mauilu isskalbiau - irgi buvo irepliojusi i batu tepala
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2006 01 12, 09:50)
Atsitiko taip, kad mano mergaičiukės pac pac gražiausias megztinukas pakliuvo ant prakiurusio radiatoriaus  doh.gif  , ir dabar visa jo apačia patapo rūdžių spalvos  cray.gif cry.gif cray.gif cry.gif cray.gif cry.gif
Ar dar įmanoma kaip nors pataisyti padėtį? Sakiau, jei nieks negelbės, gal reikės kokius cilitus ar kitokius rūdžių nuėmėjus bandyt, vis tiek jau nėr ką prarast  verysad.gif

Na, ir kaip sekėsi? biggrin.gif

Aš bandžiau rūdžių dėmes valyti: ūkišku muilu su tulžimi, vanish, ACE, galop ir rūdžių išėmėją išbandžiau blink.gif - niekas nepadėjo verysad.gif . Teks pasakyti ATIA verysad.gif
Atsakyti
Daziau plaukus ir nepastebejau,kaip uztisko plauku dazai ant kilimines dangos.Kaip ja panaikinti?
Patarkit ax.gif
Atsakyti
Wurth firma paduoda valiklius markeriu bet tik nuo neisigerenciu pavirsiu. Teks pripiesti sirduciu .....
Atsakyti