Draugė patarė iš rūbų pabandyti su nagų lako valikliu pabandyti... bet su kitokiom medžiagom ar paviršiais turbūt gali būti daugiau žalos ne naudos...

Jei markeris spiritinis, labai neblogai valo tas pats spiritas, ar pigus tualetinis vanduo, purškiamas dezodorantas (bent jau mes po mano sūnėno meninių protrūkių ant durų taip valydavom... užpurški , prasiskiedžia ir nusivalo.). Na čia tinka paviršiams (stalam, sienom, avalynei). Dar galima bandyti pavalyti su degiu skysčiu(čia vietoj terpentino, nes anas baisiai dvokia...) - tokie rožinės spalvos būna. Su juo net ofsetiniai dažai nusivalo. Manau markerį tikrai sudoros
tikiuosi pavyks, daugiau būdų nesumąstau.
Sėkmės.

Sėkmės.

QUOTE(neues @ 2006 04 09, 18:31)
Jei markeris spiritinis, labai neblogai valo tas pats spiritas, ar pigus tualetinis vanduo, purškiamas dezodorantas (bent jau mes po mano sūnėno meninių protrūkių ant durų taip valydavom... užpurški , prasiskiedžia ir nusivalo.). Na čia tinka paviršiams (stalam, sienom, avalynei). Dar galima bandyti pavalyti su degiu skysčiu(čia vietoj terpentino, nes anas baisiai dvokia...) - tokie rožinės spalvos būna. Su juo net ofsetiniai dažai nusivalo. Manau markerį tikrai sudoros
Sėkmės.

Sėkmės.

viena karta stala valiau su acetonu tai

Gal kas žinot, kaip išvalyti ištepimus nuo juodo batų tepalo... Kiwi...
Aš jau valiau savo stala
Puikei viskas nusivalė su kvepaliukais

o as demes nuo batu tepalo, kurios, tiesa, buvo ant kilimo, isvaliau su milteliais Vanish oxi action. Padariau kosele ir ja patepiau kilima, palaikiau, isploviau - svaru. Nors galvojau, kad kilime skyle liks

as ir su kvepalais valiau stala
sunkokai,bet issivale

as vaiko kelnes paprasciausiu ukisku mauilu isskalbiau - irgi buvo irepliojusi i batu tepala
QUOTE(Ladute @ 2006 01 12, 09:50)
Atsitiko taip, kad mano mergaičiukės pac pac gražiausias megztinukas pakliuvo ant prakiurusio radiatoriaus
, ir dabar visa jo apačia patapo rūdžių spalvos

Ar dar įmanoma kaip nors pataisyti padėtį? Sakiau, jei nieks negelbės, gal reikės kokius cilitus ar kitokius rūdžių nuėmėjus bandyt, vis tiek jau nėr ką prarast

Ar dar įmanoma kaip nors pataisyti padėtį? Sakiau, jei nieks negelbės, gal reikės kokius cilitus ar kitokius rūdžių nuėmėjus bandyt, vis tiek jau nėr ką prarast

Na, ir kaip sekėsi?

Aš bandžiau rūdžių dėmes valyti: ūkišku muilu su tulžimi, vanish, ACE, galop ir rūdžių išėmėją išbandžiau

Daziau plaukus ir nepastebejau,kaip uztisko plauku dazai ant kilimines dangos.Kaip ja panaikinti?
Patarkit
Patarkit

Wurth firma paduoda valiklius markeriu bet tik nuo neisigerenciu pavirsiu. Teks pripiesti sirduciu .....