QUOTE(allegro @ 2006 06 03, 21:05)
Gal kas žinot, kaip išvalyti iš rūbelių pienių rudas dėmes? Kiek jau sugadino daržely gerų drabužėlių, kai išeina į lauką ir vaikai skina pienes. Ar tai jau nebepataisomi dalykai?
Gal jau kas ir siūlė anksčiau, tai pasikartosiu...
Aš tai tokias dėmes pakankamai sėkmingai (jei neįsisenėjusios) prieš skalbdama išvalau su muilu "Maksima", perku Norfoj, mėlyna pakuotė. Patrint tai reikia gerokai, bet kai nori išgelbėt kokį gerą drabužėlį

Gal kas žinot kaip išplauti nuo kepimo prie laužo,t.y. anglių dėmę iš baltos maikutės.Bandžiau su ace delicate ir nepadėjo.Ką daryti?

QUOTE(NOKIA @ 2006 07 02, 22:45)
Gal kas žinot kaip išplauti nuo kepimo prie laužo,t.y. anglių dėmę iš baltos maikutės.Bandžiau su ace delicate ir nepadėjo.Ką daryti? 

Net nezinau

Galbūt esate susidūrusios su šia problema? Mano mažoji "nusilakavo" ne tik nagus, bet ir viską aplink
. Nuo baldų nuvaliau su nagų lako valikliu be acetono, bet nežinau ką daryti su drabužėliais. Gal galite patarti

Man atrodo bandykite su tuo pačiu nagų lako valikliu, kuriuo baldus valėte, turėtų padėti. Jeigu labai stipriai įsigėrė lakas į drabužėlius, tai pabandykite iš abiejų pusių pavalyti, o po to išskalbkite. Gal tai padės
.

Gal kas galite patarti kokiomis priemonėmis galėčiau greitai išvalymi pasiskleidusią kramtomą gumą?
Ant mašinos kėdės išsitąsė kramtoma guma. Kaip ją išvalyti? Gal yra kokios nors spec.priemonės?
Ant mašinos sėdybės išsitampė kramtoma guma. kaip ją išvalyti? Gal yra kokia spec.priemonė?
Kažkur skaičiau, jei užlepota kramtoma guma ant drabužio, tai jį reikia dėt į šaldymo kamerą, guma sušąla ir tada ją lengvai galima nuimti, ji kaip ir trapi pasidaro. Kadangi pati praktiškai nesu išbandžiusi šito, tai negaliu tvirtinti, veiksmingas šis būdas ar ne.