Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

reikia patarimo,kaip isvalyti batu zymes(juodus dryzius)ant parketo grindu kad neliktu jokiu zymiu?
bandziau su mister proper kempinyte,nuvale zymes ,bet paliko kitokios zymes,parketas tose vietose nebeblizga.
Ka dar galima daryti?

mersada
Atsakyti
Vaikas išterliojo kilimą lūpdažiu. Anksčiau esu pirkusi tokį kilimų valiklį Eres, kuris net flomasterių dėmes išėmė, bet dabar nerandu. Gal kas gali ką nors pasiūlyti?
Atsakyti
O KODEL MANO RUBAI SKALBTI SKALBYKLEJ VISADA ISBLUNKA? TOKEI PRARADE SPALVA . GAL KAIP NETINKAMAI SKALBIU ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 11 18, 12:50)
O KODEL  MANO RUBAI SKALBTI SKALBYKLEJ VISADA ISBLUNKA? TOKEI PRARADE SPALVA . GAL KAIP NETINKAMAI SKALBIU ?  verysad.gif

Gal per karštai skalbi? Gal rūbai blogai nudažyti? O gal naudoji miltelius su balintoju, tai jis išblukina?
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2006 11 19, 14:03)
Gal per karštai skalbi? Gal rūbai blogai nudažyti? O gal naudoji miltelius su balintoju, tai jis išblukina?

o kaip per karstai ? nu kad ne. 60 laipsniu daugiausiai .ir tai skalbiu tik kartais. mano lelis kasdien prislapina savo rubelius tai as tik sumetu juos ant trumpiausio skalbimo kur 30 min. ten saltame vandeny plauna. ir man visi rubeliai matosi neteke spalvos. sad.gif kazkaip kiti ziuriu ir po daug skalbimu turi ryskisu rubus nesurpantu kaip ten reik skalbt smile.gif kazkaip niekad nesusimasciau .dabar tik pastebejau kad prarade grozi rubeliai g.gif gal reik naudoti spec priemone nuo blukimo.ten yra juk visokie woolite perla ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 11 19, 20:15)
o kaip per karstai ? nu kad ne. 60 laipsniu  daugiausiai .ir tai skalbiu tik kartais. mano lelis kasdien prislapina savo rubelius tai as tik sumetu juos ant trumpiausio skalbimo kur 30 min. ten saltame vandeny plauna. ir  man visi rubeliai matosi neteke spalvos. sad.gif kazkaip kiti ziuriu ir po daug skalbimu turi ryskisu rubus nesurpantu kaip ten reik skalbt smile.gif kazkaip niekad nesusimasciau .dabar tik pastebejau kad prarade grozi rubeliai  g.gif  gal reik naudoti spec priemone nuo blukimo.ten yra juk visokie woolite perla ir t.t. smile.gif

O kokius miltelius naudoji ? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Pirkau parduotuvej pūkuotą megztuiką, pardavėja kažką užsiminė apie jo laikymą šaldiklyje. Gal kas esate girdėję ir išbandę g.gif
Atsakyti
panelytes SOS blink.gif ... turime baltos drobes/medvilnes sofa/kampa svetaineje...
naudojamas jis pusantru metu, viena syki valeme nelabai sekmingai kita syki pervaleme ir viskas okay blink.gif .. dabar antra syki valem sofa... vale gera klp firma sv broliai.. pirma syki isvale tai ji visa ismetyta demem liko schmoll.gif schmoll.gif siaubas.. issikvieciau antra syki, isvale demiu neliko ...bet visa sofa dabar igavo toki svelniai pilksva/gelsva, lyg purvinoka atspalvi... verysad.gif verysad.gif o pagalveles isskalbtos masina liko sviesios, beveik baltos... tokios kaip anksciau ... vaizdelis toks nekoks, sofa nenusakomos spalvos o pagalves sviesios... ka daryt verysad.gif ..sv broliai s ako akd nieko nebegalima padaryti kad masina ir valymo siurbliai negali pasiekti tokio pat rezultato verysad.gif ... visiskas pravalas verysad.gif gal zinot kuo galima atgaivinti spalva??
Atsakyti
Sveikos,
Gal zinote kaip isvalyti is drabuziu ir odos purskiamu putu (makroflex) demes? Na tu kur statybose naudoja tarpams uzpurskti.. Mano brolis issitepe gerus drabuzius o draugas batus... doh.gif doh.gif doh.gif
Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2006 11 20, 08:54)
O kokius miltelius naudoji ?  4u.gif  smile.gif

oi ivairiai. bonuxa rexa .o rusiu tai isvis kaip uzplaukia toki ir perku biggrin.gif ar spalvota ar dar koki tik su soda neperku . nezinau. dabar tai naudosiu sakiau bonuxa ta nauja kur su minkstikliu.
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2006 11 20, 11:58)
Pirkau parduotuvej pūkuotą megztuiką, pardavėja kažką užsiminė apie jo laikymą šaldiklyje. Gal kas esate girdėję ir išbandę g.gif

Esu girdejusi, kad palaikytas per nakti saldiklyje megztinis maziau kanda, gal ji tai turejo galvoje? Tas atsikises kandantis plaukelis nuo salcio tarsi suminkstejantis. O siaip apie rubu saldyma tezinau, kad naujos kojines po nakties saldiklyje ne taip greit akis paleidziancios.
Katytia, as dar pagalvojau, o gal Tu skalbdama per daug milteliu iverti, tada irgi gali blukti, (o geriau vistiek neskalbia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalia: 24 lapkričio 2006 - 12:27
Vaikas išpiešė juodu tušinuku virtuvės odines baltas kėdes: labai prašau, gal kas žinote kaip iš odos tokias dėmes išvalyti??
Atsakyti