QUOTE(Sophi @ 2011 10 21, 21:40)
nuostabus
Ačiū
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 10 21, 23:25)
spalvos bus ruda, pilka ir bordo.
Ruda su pilka tarpusavy nelabai derinasi
QUOTE(Gendre @ 2011 10 22, 00:37)
Mano nuomone tokie tegztiniai labiau ir storina vizualiai

nei, kad svarkas devimas su palaidine. As net kardzius stengiuosi nesiot nesusegtus su kokia kitos spalvos palaidine po apacia, gal cia tik mano isistikinimas, bet taip sau atrodau lieknesne

nors realiai del figuros dideliu kompleksu neesi isikalbejusiu ir nebijau atrodyti storesne nei esi
Yra tiesos. Iš tikrųjų megzti rūbai storina, stori megzti rūbai storina labiau, nei ploni, aranų raštai (pynės, rombai etc) storina labiau, nei lygūs.
Nepaisant to aš tokius megztukus, kardiganus, liemenes vilkiu. Labai patinka, labai mano skonio

, susitaikiau su tuo, kad žiemą atrodau storesnė, nei vasarą. Megzdama stengiuosi atsižvelgti į figūros ypatumus, darau viską aptemptą per liemenį, parenku vertikalius raštus, kažkiek pagelbėja. Prasegtai vilkėti man visai netinka, dingsta liemuo, atsiranda bačkiškumas
Švarkų labai labai nemėgstu

. Nors dėl storinimo negaliu nepritarti, kad lieknina

Kitą vertus su švarku jaučiuosi nepatogiai (dažniau psichologiškai, nei fiziškai). Šį kartą įtraukiau į kapsulę švarką, seną seną tokį, kokių 6 - 7 metų senumo, noriu "damušti" per šį sezoną ir atsikratyti. Jei neturėčiau jo, ginkD nepirkčiau naujo