Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

na ir grozybes gaminate thumbup.gif
aciukas uz patarimus,idejas ir kritika-taip zingsnelis po zingsnelio mokomes is Jusu 4u.gif
cia mano antrasis tortukas dengtas pastiliazu ( na po truputi vis tik tikiuosi,kad susidraugausiu ir celiulita issigydysiu wink.gif ) -Rafaelo, 2,5 kg
padovanotas draugei vietoj geliu puokstes biggrin.gif
Ideja ir receptas is sio forumo

user posted image
Atsakyti
Labukas medinos na ka siandien atidaviau torciuka,tai mano antras tortas keptas ne man paciai o kazkam kitam... Cia buvo skirtas "Babyshower" besilaukianciai dukrytes mamytei...Nu as niekaip nesuprantu kaip man meta bangas nu neina apdengti graziai tortu kur mano problema ,per kokius 2-3 pirstus nuo virsaus dar nieko o jau zemyn tai doh.gif
Atsakyti
ačiū merginos, stengiuosi ir aš kažkaip dar pasistiebti, dar patobulėti, juk būkim biedni, bet teisingi, iki kai kurių merginų darbelių, man toli, kaip iki taškento pėstute biggrin.gif

dabar atsakymai, dėl dviaukščio, viską teisingai susiplanavai, sutepi, subrandini, apdengi ir sukeli vieną ant kito tada...

krimperiavimui masė turi būti pakankamai elastinga, o pats krimperiavimas yra labai paprastas veiksmas, sužnybi, atleidi, sužnybi, atleidi, su guma nusireguliuoji, kokio stortumo bangelių norėsi, pasibandai ant masės gabaliuko, kaip gausis ir viskas, pirmyn smile.gif o marcipanas yra pernelyg minkštas sakyčiau tokiam reikalui, čia su dengimo masėmis reikia bandyti ir tai, pavyzdžiui Minordijos masytė kaip kada ir per trapi gali būti, man vakar suknutės Kitei reikėjo mažo kraštelio iškišti iš po širdutės, tai norint ją suklostuoti, ar paraityti padelkas Minordijos masytė jau norėjo trupėti, nėr geriau kaip dengiamasis pastilažas...apdengei tortą, kas liko, prisidarai drugelių, gėlyčių smulkių, lapelių, sagų, kas tik į galvą šauna, labai geras reikalas smile.gif

Lego kaladėles man pagamino Neramuolė, ačiū jai labai labai, jinai turi molduką kaladėlėms, kaladėlės išdžiūvusios, lengvutės, labai fainas reikalas wub.gif mes kartais pritaikom „puošybinius mainus“ lotuliukas.gif

ačiū ir sėkmės visoms smile.gif

o čia dar keletas vakar nerodytų, bet jie labai paprasti, šokoladas, šlapia bezė, valgomi, kaip mes vadiname smile.gif

user posted image

ir tortas, kurio net per ilgą praktiką, padoraus nepadariau nei vieno...
user posted image

na ir barbė, čia vyro bendradarbio mergaitėi, sakė buvo daug ašarų, nes neleido pjaustyti, ir pjauti gavo taip, kad išlaikytų suknelę lotuliukas.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu ,OLESTA uz atsakyma,as tik su marcipanu tedarau ,man jis laaaabai skanus,na taip jis skystas.As bandziau ant parsivezto is Airijos,tai jis minkstas,net cukraus pudros dadejus neiseina kokio noriu,O va Norvegiskas tvirtesnis.bet irgi ne kazi kas .nesu bandzius pastilazo,bet jei sakot,kad su juo iseis,tai tikrai pabandysiu.o kad neateit tusciom ,parodysiu ir as ,kad kepu.snikersas,marcipanas.user posted image
Atsakyti
hh vėl grožybių kiek wub.gif

klausymas, bandysiu šlapia baze daryt o ją galima tept ant grietinės masės ar reik sviestinio špakliaus.

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 09 25, 08:58)

krimperiavimui -,su guma nusireguliuoji, kokio stortumo bangelių norėsi,

oi, labai aciu, Olesta, dabar zinau jau kam ta gumute reikalinga biggrin.gif 4u.gif
o tai suznaibiau nelygiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram-une: 25 rugsėjo 2011 - 08:44
Olesta.. nuostabus tie "valgomieji" wub.gif o ka pirma reik daryt tokiam , t.y sokoladu pirma apliet (ji su grietinele skiest?) blush2.gif
as tu tortu mase turbut nedengsiu. bandysiu pasidaryt slapios beze g.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 09 25, 09:40)
hh vėl grožybių kiek  wub.gif
klausymas, bandysiu šlapia baze daryt o ją galima tept ant grietinės masės ar reik sviestinio špakliaus.

reikia sviestinio "spakliaus" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 09 25, 13:36)
Olesta.. nuostabus tie "valgomieji"  wub.gif  o ka pirma reik daryt tokiam , t.y sokoladu pirma apliet (ji su grietinele skiest?)  blush2.gif
as tu tortu mase turbut nedengsiu. bandysiu pasidaryt slapios beze  g.gif

Ooooooooooleeeeeessssssstaaaaaaaaaaaaa lens.gif, na kur tas Tavo receptukas - šaukštas grietinėlės, kažkiek šokolado.. bla bla bla.. nepamenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 09 24, 19:53)

Grazus visi tortukai thumbup.gif wub.gif , su katyte ir trecias man labiausiai wub.gif wub.gif wub.gif , ir kempinniukas thumbup.gif , o su kaladelemis noretusi riskesniu spalvyciu paciu kaladziu ax.gif

QUOTE(ram-une @ 2011 09 24, 23:03)

Labai idomus tortukas bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(kr1stute @ 2011 09 25, 08:15)

labai gerurtis kempiniukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 09 25, 12:36)
Olesta.. nuostabus tie "valgomieji"  wub.gif  o ka pirma reik daryt tokiam , t.y sokoladu pirma apliet (ji su grietinele skiest?)  blush2.gif
as tu tortu mase turbut nedengsiu. bandysiu pasidaryt slapios beze  g.gif

Olesta apie šokoladą: glazūrai imu 100 g juodojo šokolado ir ant garų vonelės išsitirpdau, tirpdymo eigoje įdedu 3 šaukštus grietinėlės ir 1 šaukštą sviesto, masė gražiai vientisai maišant susijungia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2011 09 25, 13:30)
Olesta apie šokoladą: glazūrai imu 100 g juodojo šokolado ir ant garų vonelės išsitirpdau, tirpdymo eigoje įdedu 3 šaukštus grietinėlės ir 1 šaukštą sviesto, masė gražiai vientisai maišant susijungia  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif jus nuostabios kaipir tie tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti