ačiū merginos, stengiuosi ir aš kažkaip dar pasistiebti, dar patobulėti, juk būkim biedni, bet teisingi, iki kai kurių merginų darbelių, man toli, kaip iki taškento pėstute

dabar atsakymai, dėl dviaukščio, viską teisingai susiplanavai, sutepi, subrandini, apdengi ir sukeli vieną ant kito tada...
krimperiavimui masė turi būti pakankamai elastinga, o pats krimperiavimas yra labai paprastas veiksmas, sužnybi, atleidi, sužnybi, atleidi, su guma nusireguliuoji, kokio stortumo bangelių norėsi, pasibandai ant masės gabaliuko, kaip gausis ir viskas, pirmyn

o marcipanas yra pernelyg minkštas sakyčiau tokiam reikalui, čia su dengimo masėmis reikia bandyti ir tai, pavyzdžiui Minordijos masytė kaip kada ir per trapi gali būti, man vakar suknutės Kitei reikėjo mažo kraštelio iškišti iš po širdutės, tai norint ją suklostuoti, ar paraityti padelkas Minordijos masytė jau norėjo trupėti, nėr geriau kaip dengiamasis pastilažas...apdengei tortą, kas liko, prisidarai drugelių, gėlyčių smulkių, lapelių, sagų, kas tik į galvą šauna, labai geras reikalas
Lego kaladėles man pagamino
Neramuolė,
ačiū jai labai labai, jinai turi molduką kaladėlėms, kaladėlės išdžiūvusios, lengvutės, labai fainas reikalas

mes kartais pritaikom puošybinius mainus
ačiū ir sėkmės visoms

o čia dar keletas vakar nerodytų, bet jie labai paprasti, šokoladas, šlapia bezė, valgomi, kaip mes vadiname

ir tortas, kurio net per ilgą praktiką, padoraus nepadariau nei vieno...

na ir barbė, čia vyro bendradarbio mergaitėi, sakė buvo daug ašarų, nes neleido pjaustyti, ir pjauti gavo taip, kad išlaikytų suknelę