keno, ačiū
aš taip ir galvojau, kad miltų kiekyje bėda buvo, dabar kai parašei kiek tu dėjai - tai aiškiau negu auišku
pas mane puodelis - 140 g miltų
QUOTE(RiMami @ 2011 10 26, 19:52)
keno, ačiū
aš taip ir galvojau, kad miltų kiekyje bėda buvo, dabar kai parašei kiek tu dėjai - tai aiškiau negu auišku
pas mane puodelis - 140 g miltų
kad tik padejau
QUOTE(keno @ 2011 10 26, 18:11)
va,zadetasis pjuvis,tortas vadinasi "MOLOCNAJA DEVOCKA"lietuviskai,kaip suprantu-PIENISKA MERGAITE?
koooks torciukas
na o as siandien i darzeli isleidau vaiduokliuka
http://img213.images...65/img07131.jpg
http://img716.images...93/img07123.jpg
QUOTE(keno @ 2011 10 26, 18:11)
va,zadetasis pjuvis,tortas vadinasi "MOLOCNAJA DEVOCKA"lietuviskai,kaip suprantu-PIENISKA MERGAITE?
o. sulaukiau.
QUOTE(Jurginė @ 2011 10 26, 20:20)
o. sulaukiau.
prieš kokį mėnesį klausiau, ar kas jį kepė, nes pas rusaites jis populiarus. 
nepatikesite...kokio jis skooooonio
QUOTE(Cool Mama @ 2011 10 26, 20:17)
na o as siandien i darzeli isleidau vaiduokliuka
koks fainuolis
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 26, 21:19)
aha, zebriuka, aciu
QUOTE(gabijaruta @ 2011 10 26, 22:07)
o sita dengimo mase valgoma ?nes kazkur skaiciau kad ja poto paprasciausei ismeta lauk
ar jus apie mano torta klausiate? taip valgoma mase, na kiti ismeta, nevalgo, kaip pavyzdziui as, nes man asmeniskai ji neskani, per daug saldi
QUOTE(keno @ 2011 10 26, 17:11)
va,zadetasis pjuvis,tortas vadinasi "MOLOCNAJA DEVOCKA"lietuviskai,kaip suprantu-PIENISKA MERGAITE?
KREMAS:
400gr grietineles
0.5st cukraus pudros(as dejau cukru)
ir vualia....skanumelis
KREMAS:
400gr grietineles
0.5st cukraus pudros(as dejau cukru)
ir vualia....skanumelis
Dėkui už receptą,
O į kremą nereikia dėti citrinos rūgštelės
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 10 26, 19:19)
ir dar.o kokia ta svelnioji varske yra?as airijoj ir nzn kokia pirkti
yra ir airijoje tos plombyro skonio desertines varskes tik LT parduotuvese,ne karta pti pirkau,net braskiu skonio buvo...cia as Dubline,kitur nezinau ar turi..
keno, nu ir vel viliones aaaa, grazu ane





