Taip, aš pamenu, kad tau darė su donorinėmis, bet aš maniau, kad bandė ir tavo kiaušialąsčių gauti - tipo paraleliai abi stimuliavo...
Tai dabar iš viso nesusigaudau...Jei buvo donorinės kiaušialąstės, tai tau iš viso nieko nedarė per IVF? Tuomet tavo skausmai neturi būti iš viso susiję su IVF? O apie kokį pradūrimą kalbi? Dar nuo to IVF, kai tave pačią stimuliavo?
Bet kokiu atveju, jei labai skauda, turi būtinai pasirodyti ginekologui, kad neužleistum kokio uždegimo. Saugok sveikatą, aš kažkodėl manau, kad tau reikia dar bandyti su savo kiaušialąstėm pas kitą gydytoją, todėl labai labai saugok save. Be to, gali būti kokia cista ir jei labai skauda, tai gali būti net ir pavojinga. Žodžiu staigiai rytoj varai pas ginekologą.
Lorensio, bijau pameluoti, man rodos buvo pora mergaičių iš Panevėžio ar šalia Panevėžio, bet nebepamenu kas. Gal kas atsilieps po tavo žinutės. Gal iš planuojančių yra kas iš Panevėžio, tikrai nežinau.
Aš taip įtariu, kad pas tave FSH per aukštas, bet pas mane jis irgi per aukštas, Klimas man kartojo ir kartojo, kad man niekas nesigaus, bet gavosi net 15 kaiušialąsčių, Bogdanskienė iš viso pasakojo, kad su nerealiais FSH parodymais pavyksta išstimuliuoti.
Sunku man Lorensio nieko nežinant ką nors patarti. Aš juk tik spėju apie FSH, bet jeigu jis didelis (ot kad žinotum koksai), tai tikrai be IVF niekas nepadės, nes Klostelbegitu neišstimuliuosi, tik sveikatą pagadinsi...Bet gal apie kažką kitą kalba eina...
Aš gal patarčiau kreiptis Vilniuje arba į Vaisingumo kliniką arba pas Telyčėnienę (pas ją Eglė M. vaikšto).
Ir tik po pakartotinių tyrimų pas kitą gydytoją galvočiau dėl donorinių.
Agnieška, aš esu skaičiusi gydytojų komentarus, kad blogesnis požymis, kai nieko neskauda. Pas tave dabar implantacijos dienos, taigi ypatingai saugok save. kartais sako, kad implantuojantis gerokai skauda, be to gali net pasirodyti keli lašai kraujo - tai geras požymis, taigi, jei pasirodytų, nesigąsdink
Po įsodinimo padidėja hiperstimuliacija, taigi normalu, kad viską skauda. Nepamiršk tiktai gerti labai daug negazuoto mineralinio.
Man atrodo, kad kolkas pas tave viskas labai gerai.