Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

O mane galima pasveikint smile.gif Aš pagaliau gavau sąrašiuką thumbup.gif Ir per tą laukimą ir nervų tampymą nusprendžiau, kad tikriausia keisiu kliniką g.gif
Atsakyti
mirėja, sveikinu thumbup.gif Viskas bus gerai, laikysiu kumščius už jus clap.gif
Keliu šampano taurę, nes labai užsimaniau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 03 27, 23:07)
O mane galima pasveikint smile.gif Aš pagaliau gavau sąrašiuką thumbup.gif  Ir per tą laukimą ir nervų tampymą nusprendžiau, kad tikriausia keisiu kliniką g.gif

sveikinu 4u.gif kad ir kuriuo keliu - kad tik į tikslą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 03 27, 22:07)
O mane galima pasveikint smile.gif Aš pagaliau gavau sąrašiuką thumbup.gif  Ir per tą laukimą ir nervų tampymą nusprendžiau, kad tikriausia keisiu kliniką g.gif

Tai su tuo sąrašiuku gali į kitą kliniką keliaut?
O kaip jis atrodo, tas sąrašiukas, smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2006 03 27, 23:41)
Tai su tuo sąrašiuku gali į kitą kliniką keliaut?
O kaip jis atrodo, tas sąrašiukas, smalsu  ax.gif

Nusiunčiau mirksiukas.gif

Ne, su šitu sąrašu keliaut negalėsiu, bet tie sako kad savo sąrašą turi blush2.gif Beto, aš nuo tų nervų gudri pasidariau ax.gif Į naują kliniką užsirašiau dieną prieš popierių pasirašymą senoj, tai pirmą apsižvalgysiu ten, o paskui jai spresiu g.gif

Aciu visom, stengsios nenuvilt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 27 kovo 2006 - 23:08
Aš norėčiau sužinoti, kokia Jūsų nuomonė apie šį straipsnį. Na, man jis atrodo tikrai nepriimtinas, be to statistika neatitinka tikrovės, ir šiaip, "klaidų" yra g.gif Tiktų ir patarlė: sotus alkano neužjaus.

O Jumis visomis žaviuosiu, kad kovojate su likimo negandomis. Esate be galo tvirtos moterys 4u.gif Stiprybės Jūms visoms, būkit kantrios, nenuleiskit rankų blogomis akimirkomis 4u.gif Tikrai nuoširdžiai linkiu šio skyrelio dalyvių mažėjimo 4u.gif

O kam jau pavyko, tai thumbup.gif Džiaugiuosiu už visas wub.gif
Atsakyti
Kažin kiek laiko embrionai išlieka gyvi po įsodinimo gimdoje? Per kiek laiko sunyksta, jei gimdoje neįsitvirtina, o mmm neatsiranda?
Atsakyti
4u.gif Labas rytas

labai juokingai nuskambes, bet jauciuosi blogai nes jauciuosi gerai, t.y. nebejauciu jokiu skausmu, pykinimo, nieko... verysad.gif Net nakty atsibudau, nes labai liudnos mintys lenda i galva...
Beje, siandien yra sestoji diena po isodinimo. Ar zinot sekmingu IVF atveju, kai savijauta puiki blink.gif (isskyrus bloga nuotaika)

Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2006 03 28, 08:33)
Kažin kiek laiko embrionai išlieka gyvi po įsodinimo gimdoje? Per kiek laiko sunyksta, jei gimdoje neįsitvirtina, o mmm neatsiranda?

Gintaraija, mačiau jau vakar tavo šitą klausimą - sunku į jį vienareikšmiškai atsakyti matyt todėl niekas ir neatsako. Implantacija jei nesiimplantuoja. Gal žūva implantacijos metu, kiti gali žūti po implantacijos. Na net nežinau, ką tau atsakyti.
Po implantacijos laiko, manau, bet kokiu atveju, jie yra negyvi, jei nesiimplantuoja. Tikrai "neplaukioja" gimdoje iki mmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 28 kovo 2006 - 08:20
Man sake, kad implantacija vyksta 6-10 dienomis po isodinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 03 28, 09:16)
Beje, siandien yra sestoji diena po isodinimo. Ar  zinot sekmingu IVF atveju, kai savijauta puiki blink.gif (isskyrus bloga nuotaika)

Sveikutė, nu žinok pas mus mažokai gal panos rašo apie tai ar panų pastojusių mažai, bet Rusijos foumuose, kur vienu metu IVF daro bent jau keliolika moterų, tai tikrai nėštėja ir tos, kurios visiškai nieko nejaučia. Aš jau tiek prisiskaičiau apie tuos visus simptomus ir iš esmės viskas absoliučiai subjektyvu.
Be to, gal tas tavo "pagerėjimas" laikinas? g.gif Man irgi kažkur 6-7 dieną buvo gerokai viską atleidę, o paskui vėl išsipučiau ir krūtinė pajautrėjo, bet tokia skausminga kaip po įsodinimo taip ir nepasidarė iki šiol.
Stenkis nepasiduoti blogom mintim. Organizmo reakcijos labai individualios. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(darviena @ 2006 03 28, 09:21)
Man sake, kad implantacija vyksta 6-10 dienomis po isodinimo  g.gif

Tai čia, kai yra natūralus apvaisinimas. Dar galima pritempti, kad 6-10 gali būti po punkcijos, nes tikrai būna retų atvejų, kai implantacija įvyksta labai vėlai.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 28, 09:24)
Sveikutė, nu žinok pas mus mažokai gal panos rašo apie tai ar panų pastojusių mažai, bet Rusijos foumuose, kur vienu metu IVF daro bent jau keliolika moterų, tai tikrai nėštėja ir tos, kurios visiškai nieko nejaučia. Aš jau tiek prisiskaičiau apie tuos visus simptomus ir iš esmės viskas absoliučiai subjektyvu.
Be to, gal tas tavo "pagerėjimas" laikinas? g.gif Man irgi kažkur 6-7 dieną buvo gerokai viską atleidę, o paskui vėl išsipučiau ir krūtinė pajautrėjo, bet tokia skausminga kaip po įsodinimo taip ir nepasidarė iki šiol.
Stenkis nepasiduoti blogom mintim. Organizmo reakcijos labai individualios. mirksiukas.gif

Aciu Daiva, turbut man to ir reikejo, kad kazkas nuramintu, kad dar yra vilciu ax.gif
Atsakyti