QUOTE(saintlina @ 2006 04 25, 09:24)
kiekvieną kartą apie tai pagalvoju, bet paskui ji ateina, atsiprašo, kurį laiką dirba pavyzdingai, ir vėl viskas taip ir lieka. Kažkaip pradedu galvoti - na, vaikas ar pati susirgo, kažkaip nepatogu dėl to žmogų atleisti

Bet faktas - man dirbti labai sunku.
Bet dabar ieškoti kitos auklės - tai vėl mažiausiai dvi-tris savaites į darbą eit negalėsiu
As kaip sugedusi plokstele
Klausyk,Saintlina,o gal vertetu vaikuti i lopseli atiduoti?Kaip ir ugteleje jau esate.

Ar labai sergate?
Jei atvirai ,paskaicius temas apie aukles , as jau slapta audziu minti,kad pati pabusiu su vaikiuku iki jam sueis vieneri,o po to eisiu pas darzelio vedeja ,ir prasysiu ,kad maniski nuo vieneriu priimtu.Darzelis patikrintas,vyresnelis su malonumu ten eina,aukletojos visos daugiau-maziau pazistamos.Kas liecia "blogybiu" is darzelio parsinesima (negraziai kalba ar pan.),PATIKINU,kad su aukle irgi visko pasitaiko.Turejom mes aukle-pensininke,kuri ateidavo tada,kai vaikas susirgdavo.Jau ta ko vaika primoke,negaliu net atpasakot.Tokiu zodziu kaip :"uzmusiu","pakarsiu","chuliganai","nekenciu" ir t.t. trimetis iki jos "auklejimo" visai nezinojo.Aciu Dievui,su ja issikyreme.Beje,mokejau ne tiek ir mazai.Dabar tiksliai nepasakysiu,kiek konkreciai tai buvo,bet gerai atsimenu,kad sutikome su jos pasiulyta suma.Taigi,nuskriausta jaustis neturejo.O BLOGIAUSIA,kad po jos mano vaikis pradejo pagyvenusiu zmoniu nemegti.Tas liecia net savus (pvz. mano mociute).
Stresa vaikutis bet kuriuo atveju patirs - tiek likes namuose su nepazistama aukle,tiek i darzeli nuvestas.Skirtumas tik tas,kad nuvestas i darzeli stresa jis patirs tik vienakart.O su aukle...Jei vadovausimes tavo pavyzdziu ...
Kolkas forume nesutikau nieko gero,o tik beatodairiskai bandancias ipirsti savo nuomone(ko labai nemegstu) ,ir issitresti kuo didesni atlyginima liaupsinant save.Geriau as darzelio aukletojai papildomai pamokesiu,kad mano vaikuciui daugiau demesio skirtu.Nemanau,kad tai bus blogiau.
Tik imuniteto klausimas lieka atviras.Bet ir tai ne beda.Vyresniji paskiepijau PNEUMO skiepu,nuolat duodu imunine sistema palaikanciu vaistu.Problemu beveik nera,sergam saikingai.
Pamastyk,gal tai butu iseitis?
Sistemos "Minus 60" laikausi nuo 2011.07.12
Pirmas etapas: 95 -> 85