QUOTE(Limcamca @ 2006 05 11, 13:38)
Na, mano manymu, čia tau naglumo netrūksta.
Deja deja, cia auklems naglumo netruksta eiti dirbti nelegaliai o reikalavimus kelti tokius, tarsi dirbtu legaliai. Pagal tave gal dar reiktu moketi ir tada, kai aukle serga ir negali dirbti
QUOTE(Elgreta @ 2006 05 11, 17:20)
Na va, ka tik apturejau pokalbi su potencialia aukle ir esu tiesa sankant "lengvai" sokiruota

. Ji nori:
- 250 lt i savaite
- autobuso nuolatinis
- maistas musu
- apmokamos atostogos
Ar tai normalu?
Sorry, 1000 ir daugiau per menesi gauna daugelis dirbanciuju Lietuvoj ir neteko man girdėti atvejų, kad darbdaviai dar juos maitintu - as buciau pasakius, kad tokiu atveju, tegu ji atsinesa ir valgo tik savo maista
O jei rimtai, tai as galvoju, kad uz tokia alga turetu buti ne tik aukle, bet ir namu seimininke, kuri tvarkytu namus ir virtu valgyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 05 12, 06:06)
Galiu pasakyti ,kad reikalavimai tokie kokius aš pati reikalaučiau dirbdama aukle.
Jo, noreti nedraudziama, tik idomu, kokias paslaugas tu pasiulytum ir ar tikrai jau butum verta to atlyginimo
QUOTE(Elgreta @ 2006 05 12, 10:07)
Po vakar dienos 1000 lt man jau viskas normalu
QUOTE(Audruze @ 2006 05 12, 21:33)
Ir tai tamstos nuomone yra dalykas, kuri reikia isdidziai kelti kaip pavyzdi???
Su tais "legaliai-nelegaliai" tai nereikia spekuliuoti. Tai yra susitarimo reikalas ir nereikia vaidinti, kad cia auklei kazkokia paslauga darot. Beje, mokescius visada dalinasi abi puses. Negi manot, kad jei aukle, kuri gauna tarkim 600LTL, butu priversta moketi mokescius, jus ramiai tebemoketumet 600LTL ir tiek?
Taip o ka

Ir prasau cia nemulkinti musu ir neklaidinti - aukle gali nusipirkti patenta uz 120 Lt ir visus metus legaliai dirbti, ir jokiu daugiau mokesciu mums uz ja moketi nereikia. As netgi jei aukle pageidautu, pati jai nupirkciau ta patenta, bet deja tokio pageidavimo nebuvo. Taip kad jei abi puses tenkina tokia padetis, vadinasi taip geriausia, ir galima tai kelti kaip pavyzdi, prasom cia nesikabineti prie situaciju