Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai KAUNE

QUOTE(menasmyleti @ 2012 06 10, 12:32)
neskaiciau visos temos, nes kiek skaiciau jus cia daugiau apie dazyma kalbat, o as vat noriu naujos sukuosenos, norisi kad kirpeja(s) pritaikytu prie veido, gal zinote ir galite parekomenduoti koki(a) kirpeja, kuriam drasiai galeciau "atsiduoti"?Aciu.

Drasiai drasiai tai tik pas Andre ax.gif Bet ir pinigine turite laaaabai drasiai atverti mirksiukas.gif As sakiau jau neisiu pas ji,bet tuoj griztu i lt ir vel labai gundausi,nes zinot,cia kaip paragavus tikro sampano,putojancio vyno veliau nebesinori...Jis yra labai talentingas,Kaune tikrai geriausias ir beto labai saunus kaip zmogus,vienas malonumas pas ji eiti ir iseiti labai graziai..Bet taip svaistytis pinigais tokiais krizes laikais tai jau net blogo tono zenklas lotuliukas.gif Palauksiu,gal kas nors parekomenduos kokia kirpeja,kuri kerpa stilingai,bet jeigu ne,tai teks bent jau kirpimui pedint pas Andriuka...
Atsakyti
gal kas galite parekomenduoti gera kirpeja silainiuose??? perskaiciau visa tema, maiciau kelias uzklausas, bet jokiu atsakymu i jas nebuvo. neujau nera geru kirpeju cia???
Atsakyti
QUOTE(Magic_ @ 2012 05 06, 16:47)
lankiausi pas vieną mergaitę šilainiuose,grožio karalysytėj,rekomendavo kaimynė,patiko kad patarė kokį kirpimą ir dažymą su mano trim plaukais darytis,kad būtų lengva tvarkytis,ir gražu,o ir plaukų atrodytų daugiau...daug šnekėjomės apie priemones,kaip prižiūrėt plaukus,o ir sumokėjau ganėtinai nedaug. žodžiu tikrai likau patenkinta smile.gif

Magic, gal galėtum man atsiųsti tos kirpėjos kontaktus. Noriu, kad man sumodeliuotų šukuoseną, apkirptų - pas mane irgi tik saujelė plaukų verysad.gif dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2012 06 27, 10:50)
Magic, gal galėtum man atsiųsti tos kirpėjos kontaktus. Noriu, kad man sumodeliuotų šukuoseną, apkirptų - pas mane irgi tik saujelė plaukų verysad.gif  dėkoju 4u.gif

gal dekit varda,kontaktus tiesiog cia.taip paprasciau beieskancioms,nei belstis i az
man taip pat idomu kur cia tas salonas,ir kokia kirpeja
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 06 22, 18:17)
Drasiai drasiai tai tik pas Andre ax.gif Bet ir pinigine turite laaaabai drasiai atverti mirksiukas.gif

Kiek ten kainuoja plaukų kirpimas ir dažymas?
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 06 27, 16:19)
Kiek ten kainuoja plaukų  kirpimas ir dažymas?

oj gali ir 500lt paiimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 06 27, 16:28)

doh.gif švelniai tariant daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 06 27, 15:28)

nepaims tiek,nebent jei plaukai iki keliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 06 27, 20:16)
nepaims tiek,nebent jei plaukai iki keliu lotuliukas.gif

man paeeme,bet tikrai daug daze, pirma sviesino,veliau sruogas dar tepe...dar kauke nusipirkau is iseidama palikau 600lt ax.gif Atrodziau labai gerai,bet siek tiek ant saves pykau po to doh.gif pries tai viena kart esu palikus 450lt berods,plaukai ilgi,bet ne iki keliu lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Gal kas zinot su kurios firmos dazais dirba Eividas? Dekui is anksto ax.gif
Atsakyti
Su Paul Mitchell
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2012 07 09, 13:42)
Su Paul Mitchell

O jis vis dar dirba Pjesej ar jau kur kitur?
Atsakyti