Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

stiprybes ir as palinkesiu... manoji irgi pusmeti koki zyze namo,nenusileidau, vis sakydavau kas tave ziures ten... db jau nebereik, nezyzia, apsiprato pas mus. gerai. net neuzsimena apie namus.
Atsakyti
sėdžiu ir nervuojuosi...
paskambino vaikas ir sako... Močiutė išgėrė cielą tabletę ir pasakė, kad nevalgys nes nori miego..
tai ryškiai bus paėmusi prieš miegą tuos vaistus kur reikia po puse tab. gerti... Tai ką nakty ji darys tada? ir dar dvigubą dozę... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2012 10 29, 15:40)
sėdžiu ir nervuojuosi...
paskambino vaikas ir sako... Močiutė išgėrė cielą tabletę ir pasakė, kad nevalgys nes nori miego..
tai ryškiai bus paėmusi prieš miegą tuos vaistus kur reikia po puse tab. gerti... Tai ką nakty ji darys tada? ir dar dvigubą dozę...  doh.gif

O koks vaistų pavadinimas?
Mano mamai gydytoja buvo išrašius Zyprex, geria gal jau panašiai 2 metus, na migdo jie, nuo nebūtų dalykų kurie girdisi matosi.. Bet inf lapelį perskaičiau, tai dabar galvoju - parašyta kad jie gali sustiprinti demencijos požymius doh.gif . Vnž vieną galą gydai, kitan atsiliepia. Ir kaip geriau?
Atsakyti
dekoju dievui kad mano rami,israso tik lorafen. bet lb lb retai duodu, ir tai jei duodu tai puse tab. o demencijos negydom, paistarem su gyd,paliekam kaip yra. kadangi tada butu nerami, reiktu raminanciu ir t.t. na vienus duodi,kitais ramini... bet jusu kitokia situacija, kadangi nerami...
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 10 29, 12:36)
girdėta dainelė, kai pradeda, sakau: "gerai, kraukitės daiktus ir važiuojam".
Tada ji: "kaip tai važiuojam, o ką aš ten viena šalty, nevalgius veiksiu ?"
Sakau: "taigi, labai prašėt, labai namo norit"
O ji:  "AŠŠŠŠ prašiau, neee, man čia labai gera, niekur aš nevažiuosiu. Čia tu manęs atsikratyt nori, išvežt ir numest ir t.t."

Pabandyk, gal ir taviškei taip norai praeis
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tik kaip sunku to išmokt

nuuuu katik išmėginau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif scenarijus panašus
Sako oi ne... dabar dar nenoriu namo. Dar pabūsiu. Va per visus šventus nuvažiuosim ir pagalvosiu gal liksiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai sakau ir sėdėkit spakainai iki visų šventų. Ir jei jau norit namo sakykit kol dar laikas , nes per visus šventus iš radiatorių išleisim vendenį ir jau atgal tikrai neparvažiuosit. Sakau va iki ketvirtadienio labai gerai pagalvokit ir padarysiu taip kaip jūs norit. Tai matau susirūpino žiauriai... ir pasakiau, kad jei jau išvažiuos tai atgal neparsivešiu lotuliukas.gif

vaistai tai clonazepam
bet jau parvažiavus buvo pabudusi. Sakė iš vakaro paėmė vieną tabletę, tai ne tik nakty bet ir dieną pramiegojo. Šianakt jaučiu liepsiu gerti, nes naktimis reik miegoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 29 spalio 2012 - 18:59
o matot kaip suveikia... nenori namo..chi...
Atsakyti
pareinu siandien namo ir toks vemalu kvapas namie..... uzeinu i kambari, sedi ant lovos krasto, pati apsivemus, prie lovos, ant lovos privemta....
nezinau net kaip cia pasakyti, gerai ar nelabai, kad tarsi atkuto truputi, vel eme slampineti po namus. kol gulejo, buvo ramu, pakeiti palas ir viskas. o dabar atseit eina i toleta, pakeliui eidama primyza..... taip sunku.... o as esu toks zmogus, kur net kai isvalau viska, atrodo, kad dar nesvaru, kad visa tai susigere... megstu steriluma...
kas kelias dienas ji lieka viena namie, nezinau kaip cia bus..... visi namai sutersti bus... verysad.gif
Atsakyti
tai gal kokia moteriske reikia pasisamdyti? mano ir budavo eina i vc nespeja,arba salimais pridaro, ne tik sisi bet ir kaku. grystu lekiu viska tvrakau valau. oi vargelio turejau. db jau apsistovejome mes,taip nera....
Atsakyti
Na va, nupirkom naują lovą (lyg baldų nebūtų lotuliukas.gif , džiaugiuos aš pati kaip mažas vaikas). Dabar mano mama sau miegos, o vaikas sau karaliaus smile.gif . Ir alergenų nebus thumbup.gif .
O šiaip mano mama paskutiniu laiku rami (kai dabar pas mane gyvena), visko klauso. Jėzau, jaučiuos pati kaip cerberis: jei kažkas man nepatinka pradedu plyšaut, bartis... verysad.gif verysad.gif Paskui graužiuos verysad.gif . Jei ji nors TV žiūrėtų, manau būtų geriau. O dabar įjungi, nuvedi į kambarį, pasėdi sako nenoriu akių gadint. Šiandien visą dieną beveik ir prasėdėjo vienoj vietoj, tai sakau pavaikščiot pirmyn atgal po kambarį, valgyt kviečiama į virtuvę ateina. Va taip ir gyvenam mažais žingsneliais, bet gyvenam smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 29 spalio 2012 - 21:02
ir mano neziuri,nenori sako ir tiek. i lauka nenori,sedeti ir nenori. beveik istisai guli aisku paosdinu i diena nezinau kiek k,bet ji nenori, ilgai nesedi. nuvedu i virtuve pavalgo ir vel atgal.
Papildyta:
beja sveikinu su nauju pirkiniu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2012 10 29, 22:01)
Jėzau, jaučiuos pati kaip cerberis: jei kažkas man nepatinka pradedu plyšaut, bartis... verysad.gif  verysad.gif  Paskui graužiuos verysad.gif .

Tau čia nuo pavargimo taip. Aš čia homeopatinėj vaistinėj tokių žolinių baltų žirniukų nupirkau ( kaimynė rekomendavo) 9 žirniukai ir kažkaip ant dūšios ramiau pasidaro, į galvą nebeimi ir nemigdo. Vaistinėj pasakysit ir žinos...Ir vaikams juos galima duoti. Mano didžioji kai tokia jautruolė, tai kelis kartus daviau. Nedaug kainuoja. Apie 11lt ir jų ten nemažai yra

Maniškė irgi nežiūri TV. tik sveikinimų koncertą pažiūri ir viskas - junk lauk. Visą dieną sėdi valgomajam prie stalo ir visus stebi ir iš visko dyvyjasi... Pvz " Iš kur tu tiek bliūdų turi ? Kas tau nupirko ? O tu pupelių turi ? Va pas mane uzbonų ant aukšto yra... gal neturi ? brrrrr jau tas turi- neturi tai iš kantrybės veda juodai doh.gif

beje vakar MB apie jus papasakojau. Pasakiau, kad pasirodo visi tie seni žmonės vienodi ir visiems nervus ėda. Iš to išvados, kad ir mes tokie pat būsim .. o aš tai matyt 10 kartų tiek lotuliukas.gif Kažkaip kai yra kam pasipasakoti ir patys tuo gyvendami supranta puikiai iš pusės žodžio apie ką šneki, tai ir tie vargai nebe tokie vargingi atrodo .. AČIŪ jums, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 30 spalio 2012 - 08:02
aha ir as saviskiui sakiau ta pati. sakau kitos kaip vargsta,o mes dar ne.. bet ateis ta diena ir.... labai faina,man daug naudingu patarimu dave pradzioje. dziaugiuos kad radau sia tema.
Atsakyti