Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

Ji gyvens gėlės kiekvienu žiedu ,
Bus vėjeliu ir plaukus sušukuos .
Bus skarele , kai ašara nurieda ,
Ir tik sapne paguodos ranką bepaduos .
Atsakyti
Uzuojauta, paskaitau as sita tema dar, jau puse metu kaip mociutes nera, bet viskas artima, musu irgi uzgeso panasiai, kosejo kosejo kol viena karta uzsikosejo ir mire, mire namie, tai tikslios diagnozes niekas taip ir nesuzinos, kas ten buvo ar koks trombas plauciuose ar nuo tu karkalu kas nors plyso kosijant, bet viskas vyko labai staigiai. O kokia jums nurode mirties priezasti ar niekas ir ligonineje nebetiria, kai tokie sunkus ligoniai. Viena ka galiu pasakyti, kad si liga baisi, kuri taip neatpazystamai pakeicia zmogu, ypac kai matai kaip zmogus nyksta diena is dienos, bet zinoma viltis visada mirsta paskutine, ir kai ji mirsta be galo skaudu ir sunku su tuo susitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2011 09 29, 20:22)
Na va,viskas...mano mamytės jau nebėra.Viskas įvyko taip greit,kad net esu dabar dar šoke ir netikiu kad jos jau nebebus niekada.

stiprybes tau
Atsakyti
Ačių mergaitės už gerus žodžius,už palaikymą.Keista,kad kartais iš visiškai svetimo žmogaus sulaukiame daug daugiau paguodos,palaikymo,gerų žodžių,nei iš kai kurių artimųjų.Norėjau daug kažka parašyti,bet mintys nesiriša...Tiesiog mylėkit,saugokit savo ligoniukus,kol jie dar su jumis,kad ir kokie jie bebūtų.Stiprybes visoms.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2011 10 01, 08:33)
mylėkit,saugokit savo ligoniukus,kol jie dar su jumis

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Sunkus tau laikotarpis dabar console.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2011 10 01, 08:33)
...Tiesiog mylėkit,saugokit savo ligoniukus,kol jie dar su jumis,kad ir kokie jie bebūtų.Stiprybes visoms.

as labai daznai apie tai pagalvoju...ir stengiuosi kad tetis kuo labaiu pajustu mano rupesti ir meile wub.gif
aciu 4u.gif tau stiprybes dabar reikia daugiau group.gif mes su tavimi...
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2011 10 01, 11:19)
as labai daznai apie tai pagalvoju...ir stengiuosi kad tetis kuo labaiu pajustu mano rupesti ir meile  wub.gif
aciu 4u.gif tau stiprybes dabar reikia daugiau  group.gif mes su tavimi...

Gyvenimas - tarsi žvakė:
Sužibo, nukrito, užgeso... sveikos merginukes kas naujasnio pas jus ? kaip laikosi jusu ligoniukai ? forumas mirsta ?
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2011 10 08, 22:21)
kas naujasnio pas jus ?

Labas smile.gif Šiandien su sese verčiamės per galvą, bandom senelį (81 m) įtikint, kad jam vairuot nebegalima. Jis tokios geros nuomonės apie save, sako aš gerai orientuojuos, pilnai galiu vairuot, nori mašiną pirkt doh.gif Jau beveik dešimt metų nevairuoja, jokios reakcijos, akytės kaip apuokiuko išplėstos. Pernai nuėjo pas šeimos gyd. davė dvidešimtinę ir med. pažymą gavo doh.gif Be sąžinės gydytojai, dėl kelių litų padarys bet ką cool.gif Buvo apsiraminęs, bet šiandien brolis vienai sesei padovanojo mašiną, tai ir jam užsireikė. Gerai, kad žiema prieš akis, gal nusiramins g.gif

Buvom mišiose, šventinom paminklą, jau pusmetis, kai mama išėjusi. Susirinko giminė, gražiai paminėjom. Va tokios pas mane naujienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 10 08, 23:11)
Labas  smile.gif Šiandien su sese verčiamės per galvą, bandom senelį (81 m) įtikint, kad jam vairuot nebegalima. Jis tokios geros nuomonės apie save, sako aš gerai orientuojuos, pilnai galiu vairuot, nori mašiną pirkt  doh.gif Jau beveik dešimt metų nevairuoja, jokios reakcijos, akytės kaip apuokiuko išplėstos. Pernai nuėjo pas šeimos gyd. davė dvidešimtinę ir med. pažymą gavo  doh.gif Be sąžinės gydytojai, dėl kelių litų padarys bet ką  cool.gif Buvo apsiraminęs, bet šiandien brolis vienai sesei padovanojo mašiną, tai ir jam užsireikė. Gerai, kad žiema prieš akis, gal nusiramins  g.gif

Buvom mišiose, šventinom paminklą, jau pusmetis, kai mama išėjusi. Susirinko giminė, gražiai paminėjom. Va tokios pas mane naujienos  blush2.gif

sveikute 4u.gif saunus tas jusu senelis 4u.gif mano seneliui jau 80metu tai tokia pati problema, bet aciu dievui su traktoriuku pavazineja po kaimo pievas ir uztenka ir taip nesipleso varyt i miesta thumbup.gif nes syki su juo vaziavau tai daugiau nenoriu smile.gif matai del litu bile ka gali padaryt smile.gif
o mano tete pradeda pazint pasauly is naujo ir tik tiek kad nesupranta realaus laiko , sakai kad jis dabar negali dirbti o jis vistiek eisiu darban ax.gif jau jkartais ir pyktis paima , bet ka darysi nieko kito nepakeisi smile.gif sunku bus jam itikint koks jis dabar esa , bet reikes daryt........
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2011 10 10, 15:44)
su traktoriuku pavazineja po kaimo pievas

Oi kaip faina thumbup.gif Jau maniškiam būtų džiaugsmo, net neįsivaizduoju - berniukas juk mirksiukas.gif
O teveliui linkiu daug sveikatos, tikiu, kad atsigaus, atsistatys, kantrybės dar biškiuką wub.gif
Atsakyti
Labai smagu, kad yra norų, kad neabejingas gyvenimui smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
Kaip laikotes,kaip jusu ligoniukai gyvena??

galiu pasigirti....teciui susitvarke ismatos,dabar kakoja normaliai thumbup.gif man atrodo ,kad padejo sugertas visas buteliukas Vegos....bet seiptai silpnesnis yra...tik miega ir miega,nenori visai bendraut.....
Atsakyti